reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
no, w Andrzejki będzie miała 5 lat. Nie wiem kiedy to zleciało. A cwaniura taka, że hej. Z lepszych momentów np:
-wzięła swoje nożyczki do papieru i przycięła sobie język, tylko troszkę na szczęście,
-wczoraj dość długo już jest w łazience, mój m do niej idzie a tam widok-pełno piany w umywalce-nalała sobie płynu do naczyń i mówi-"mama kazała żebym dokładnie umyła ręce".
Jutro idziemy do dentysty, bo chyba jej się ząb rusza-mleczak pierwszy więc przeżycie, ale niech spojrzy na wszystkie kiełki Olki, bo już dawno nie była.

My dzis na obiad makaron, a po obiedzie meeega sprzatanie. Zgadnijcie, dlaczego? :)

Załączniki

• 1440598480505.jpg
    1440598480505.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 65
Grudnióweczka
super pociechy,sliczne a starsza to iezła aparatka,min ta historia z tym płynem do naczyń i myciem rąk,pewnie masz ciekawie na co dzień :)
Kasia bo jak spagetti to musiał być sajgon,no tak :)na pewno miałas co robić.J własnie nie pamiętam,Ty pracujesz czy narazie jeszcze zrezygnowałas z pracy,bo cos mi sie kojarzy,że wracałaś po macierzyńskim do pracy?
Akukufajne fotografie ALICJI dałaś,śliczna dziewczynka
Tamtusia jak się miewasz??

Nisiao- tak, wracalam na macierzynskim do pracy do przedszkola,ale nie mialam z kim Arka zostawiac wiec zrezygnowalam, teraz jestem na wychowawczym:)

Grudnioweczka-powiem ci ze Arek tez dlugo nie gryzl. A nawet do dzis ma takie chwile jak nie gryzie tylko zaraz polyka (np parowke). Ja caly czas mu male kawaleczki daje choc juz coraz lepiej sobie z wiekszymi rzexzami radzi. Amelka tez pewnie z czasem do gryzienia sie przekona :)

No już powoli się przekonuje, zaczęła gryźć i dziąsła zaczęły być stymulowane, czego efektem jest wychodzenie 8 zębów jednocześnie. Ja jestem trochę też przewrażliwiona na tym punkcie, bo jak była młodsza to ksztusiła się i czasem zwymiotowała.

Dziewczyny, wczoraj zauwazylam,ze Arek ma jakies opuchniecie nad siusiakiem. Maz tez to widzial i zdecydowalismy,ze podjedziemy na dyzur, zeby lekarz to obejrzajl. Pan doktor pomacal w tym miejscu i stwierdzil,ze to powiekszone wezly chlonne pachwinowe. Mamy to obserwowac I jak nie zmiejsza sie to do pediatry. Dziwie sie,ze teraz to wyszlo, jak juz skonczyl antybiotyk.... :/

reklama
Do góry