Hello. z telefonu juz 3 razy próbowałam odpisac i mnie wyrzucało. chyba usze jeszcze raz aplikacje BB sciagnac.
Akuku- super tort
Ja teraz przegladam torty bo na wrzesien na chrzciny szukam. Piekne rzeczy robią a tortach
Hope- u nas do siadania tez długa droga. Wczoraj były pierwsze przewroty na brzuszek dopiero
Inomama- nie pomogę przy Video Niani
nie wiem czy to nie tu na forum, któras pokazywała patent że jeden tel przy łózeczku skierowany na dziecko ,
drugi tel przy mamie i na skypie podglad co robi dzidzia
u nas nawet do łozeczka własnego dłuuuuuga droga. Ja chciała bym aby już Paulinka spała w swoim łózeczku
ale ciagle w nocy mamy min 3 pobudki;/
Fifka - my z M kłócimy się codziennie, nie wiem czy już bedzie jak kiedyś bo padło za dużo przykrych słow....
U nas pykło wczoraj 6 miesiecy
ehhh najszybsze pół roku w moim życiu
Z tej okazji byliśmy wczorj w ZOO
Najwiekszą atrakcję mieli rodzice
bo nie byłam z 15 lat
Paulinka natomiast zainteresowała się tylko konikami ( bardzo egzotyczne zwięrzęta
)
i dziećmi
Ogólnie była grzeczna bo wytrzymała prawie dwie godziny.
Kurczę od pewnego czasu mała nie chce niczego próbować. tylko cyc i ewentualnie ciut wody z butli. Nie wiem co się stało. Tak jest od tego zaksztuszenia się nocnego. czy to możliwe że się zraziła?
Wcześniej jak widziała swoją łyżeczkę to buzię otwierała i ze 3 łyzeczki czegos tam pociumkała. aA teraz zaciska usta i główka w bok. nawet kaszkę jak zrobiłam rzadką i chciałam w butli, troszkę łyknęła ale jak poczuła ze to nie woda wypluła.
Poczekam kilk dni, może samo przejdzie.