reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

dziewczynki, mam pytanie! jaka niania wideo sprawdza się Wam???do teraz nie była nam potrzebna, ale w Bydgoszczy przeprowadzamy Laurcię do Jej pokoju, więc będę miała mega stresa...

reklama
Inomama ja nie mam niani video jakos nie wyobrazam sobie osobiscie biegania do drugiego pokoju i karmienia dziecka, nie umialabym spac gdybym nie miala kruszyny obok siebie. ja mam tylko nianie baby ono ale nie polecam.

Ja już po chrzcinach... zmęczona jak nie wiem i do tego z mężem się tak pożarłam... wr..... ogólnie jest miedzy nami coraz gorzej i mam wrażenie ze tylko dzieci trzymają to jakoś w kupie :baffled: ale to dłuuuuga historia.....

Inomama ja podobnie jak Dona nie wyobrażam sobie przenieść takiego malucha do innego pokoju... Niani nie mamy bo i tak mieszkamy w jednopiętrowym domu i nam jakoś nie potrzebna...

Akuku
śliczny torcik :-) Jak dla mnie wyszedł bardzo w porządku!
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszła a test się po prostu mylił!

Hope
gratuluję ząbka!!!

Lece do chłopaków... jak zwykle...

dona- czemu niani Baby Ono nie polecasz?? Ja taką mam i na razie nie zawiodła. Kiedyś nawet jedliśmy z mężem obiad na dworze. Dzidzia spała w domu. Niania sie włączyła jak Julitka bąki puszczała :-D

Inomama nani nie posiadam bo mamy mieszkanko tylko a mały z nami w pokoju śpi ale od 2mc życia w swoim łóżeczku i puki co ze względu na ilość mebli nie ma alternatywy.
Fifka te chłopy to chyba genetycznie tak zaprogramowane że tacy trudni, a może to kwestia tego jak ich wychowano. Nie wiem ale życzę poprawy nastroju. Miłego wieczoru:) pa

Inomama ja mam nianię plus monitor oddechu z angelcare i mimo ze bez opcji wideo to są godne polecenia:)

Muszę pochwalić Julkę, że w ciągu właściwie jednego dnia zaczęła się utrzymywać sama na siedząco, wkładać sobie stópkę do buzi i tulić się jak ją noszę:) Wcześniej zawsze próbowała sie sama utrzymać a teraz tak słodko mnie obejmuje że aż się przyjemnie robi:)

Byliśmy dziś u rodziny mieszkającej 90 km od nas i droga powrotna to był koszmar, jeden wielki płacz, mała zresztą już tam marudziła, do tej pory próbuje spać ale strasznie się przy tym męczy i coś czuję, że ciężka noc przed nami:(

Fifka ja tez sie dzis z mozarlam , poszlo o *******e a koniec koncowbstanelo na ostrzu noza ... masakra ;(
Nie lubie takich dni...

Co do testu to sama nie wiem :( najgorsze ze mnie nic nie boli ... nie wiem poczekam z tydzien i pow5orze test i jak bedzie neg pojde do lekarza niech cos poradza bo ja nigdy nie mialam cyklu ponad 30 dni..

reklama
to zobacze tego angela - dzieki:)

a ja znowu zgoła inaczej, nie wyobrażam sobie dłużej spać z dzieckiem w jednym pokoju. Ani Ona się nie wysypia ani my. Każdy szelest budzi. Poza tym - kiedy będzie niby dobra pora?????Podejrzewam, ze nigdy, tak samo jak odstawienie od cyca, nie?

Kajcisława przeniosłam, kiedy skończył pół roku i to bylo najlepsze, co moglam zrobic.

Ostatnia edycja:
Do góry