reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Wlasnie patrze ze na zdjeciach nie ma pajaka na pajeczynie i gwiad na dolnym torcie...zrobilam zdjecia i mi sie przypomnialo a zdjec nowych nie robilam :/

MARIKA z tego co pamiętam brałaś szczepionki te darmowe, moja mała po trzech ukłuciach też cały dzień wyła, następna brałam skojarzona i było OK

INOMAMA powodzenia w przeprowadzce

AKUKU kciuki za test
teraz biznes będzie sie kręcił :)

U nas dzisiaj pierwszy raz masakra. Mała miała zatwardzenie pół dnie sie skupic nie mogła więc brzucho bolał, a potem jak robiła kupke to taki ryk był że sie serce krajało. I tak trzy podejścia. Tylko co ja tak zatwardziło może chrupki??? nie wiem

Czytam o szczepieniach, bo ta wątroba Laury. Przecież to NOP. Tak samo jak nieukojony płacz
OLICH u nas po drugiej też było wszystko ok. Tak myślałam. A przecież enzymy zostały zbadane można powiedzieć przypadkowo. Przecież każdemu dziecku nie badają ich. A te enzymy są od WZW. Być mizeria były już takie po tej dawce w 1 dobie :(

Cześć laski :-)

Ale Wam zazdroszczę tego siedzenia bąbli :zawstydzona/y::tak:, też bym chciała posadzić na podłogę sypnąć zabawki i pójść zrobić siku w ciszy :-D:dry:. :dry: Ja też nie sadzam małej , ale przyznaję się bez bicia, że na kolanach mi czasem siedzi. Dzisiaj wydobyłam krzesełko do karmienia po Martynce wymyłam wypucowałam i czekamy aż gwiazda raczy usiąść.
Aha i najważniejsze mamy ząbka pierwszego !!! Dolna jedynka identycznie jak u Martysi. Cwaniara nie zauważyłabym, ale ugryzła mnie w cyca:dry: patrzam a tam jest kreseczka stukam łyżką a tam brzdęk a mały łobuz zaciesza:-D.
Nocki u nas tragedia ale nigdy nie było jakoś super więc idzie się przyzwyczaić. Pobudki często plus najgorsze co może być wybudzanie całkowite min. raz w ciągu jednej nocy a potem tak ciężko gadzinkę uspać, ze szok:dry:.

Fifi udanych chrzcin, fajna taka rozrywka w naszym monotonnym życiu prawda? Fajni Ci Twoi chłopcy

Cleo ja Ci powiem, że moja Lenusia też nie je jakoś chętnie. Trzy łyżeczki spoko a dalej to już pluje i zatyka buźkę. Ale ja nie daję butli, nie mam zamiaru może w końcu się przekona do łyżeczki.

Inomamusia powodzenia przy przeprowadzcie. Kiedy big day?

Akuku tort piękny!!! Nieustannie jestem pod wrażeniem

Sylka super, zę synio taki grzeczny , zazdraszczam :-D. Muszę Lenkę wysłać na szkołę do Wiktorka :-D

Ostatnia edycja:
Ja to zamowienie mialam na urodziny Alexa kolegi z klasy.. jego mama byla na urodzinach Alexa z synem. Jeszcze strony nje zalozylam sobie ;/ jakos sie ogarnac z tym nie moge ; (

Akuku fajny torcik, wygląda cudownie ale szkoda że spróbować się nie da przez net :) a z czym jest w środku? Jaki smak?

Hope tyle że Wojtuś w ogóle nie chce buźki otworzyć muszę się naprodukować żeby te 3 łyżeczki zjadł. Dziś np obiadek ponad 40 minut trwał, musiałam podgrzewać bo wystygło a z butelki kaszkę daję - tu sobie na razie odpuściłam. A my nadal czekamy na ząbka :(

Marika ja też się zastanawiam czy to zapalenie płuc na które wylądowaliśmy w szpitalu nie było od szczepionki bo krótko po nie to było, ale wiadomo nikt nie potwierdzi ani nie zaprzeczy.

Cleopatra krem waniliowy (serek mascarpone, kremowka i pasta waniliowa) pierwszy raz robilam i pycha..w smaku przypomina dobre lody ;)

Co za noc. Emil do cyca byl podlaczony jak do kroplowki..tylko strony zmienial...
W dzien je co 3-4 godziny a w nocy masakra...przez te zeby ..niech juz wyjda ;)

reklama
hej ale u nas upal chodze po domu i obok w stroju kapielowym mam gdzies wystajace waleczki na bokach, zaraz ide z dzieciakami do baseniku glownie ich ochlodzic ale nie pwoeim dla mnie to tez przyjemnosc

antek tez ma znowu zatwardzenie i nie wiem po czym, robi mi kupki ale wyciska takie twarde bobki

Do góry