reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Wlasnie patrze ze na zdjeciach nie ma pajaka na pajeczynie i gwiad na dolnym torcie...zrobilam zdjecia i mi sie przypomnialo a zdjec nowych nie robilam :/

MARIKA z tego co pamiętam brałaś szczepionki te darmowe, moja mała po trzech ukłuciach też cały dzień wyła, następna brałam skojarzona i było OK

INOMAMA powodzenia w przeprowadzce

AKUKU kciuki za test
teraz biznes będzie sie kręcił :)

U nas dzisiaj pierwszy raz masakra. Mała miała zatwardzenie pół dnie sie skupic nie mogła więc brzucho bolał, a potem jak robiła kupke to taki ryk był że sie serce krajało. I tak trzy podejścia. Tylko co ja tak zatwardziło może chrupki??? nie wiem

Czytam o szczepieniach, bo ta wątroba Laury. Przecież to NOP. Tak samo jak nieukojony płacz
OLICH u nas po drugiej też było wszystko ok. Tak myślałam. A przecież enzymy zostały zbadane można powiedzieć przypadkowo. Przecież każdemu dziecku nie badają ich. A te enzymy są od WZW. Być mizeria były już takie po tej dawce w 1 dobie :(

Cześć laski :-)

Ale Wam zazdroszczę tego siedzenia bąbli :zawstydzona/y::tak:, też bym chciała posadzić na podłogę sypnąć zabawki i pójść zrobić siku w ciszy :-D:dry:. :dry: Ja też nie sadzam małej , ale przyznaję się bez bicia, że na kolanach mi czasem siedzi. Dzisiaj wydobyłam krzesełko do karmienia po Martynce wymyłam wypucowałam i czekamy aż gwiazda raczy usiąść.
Aha i najważniejsze mamy ząbka pierwszego !!! Dolna jedynka identycznie jak u Martysi. Cwaniara nie zauważyłabym, ale ugryzła mnie w cyca:dry: patrzam a tam jest kreseczka stukam łyżką a tam brzdęk a mały łobuz zaciesza:-D.
Nocki u nas tragedia ale nigdy nie było jakoś super więc idzie się przyzwyczaić. Pobudki często plus najgorsze co może być wybudzanie całkowite min. raz w ciągu jednej nocy a potem tak ciężko gadzinkę uspać, ze szok:dry:.

Fifi udanych chrzcin, fajna taka rozrywka w naszym monotonnym życiu prawda? Fajni Ci Twoi chłopcy

Cleo ja Ci powiem, że moja Lenusia też nie je jakoś chętnie. Trzy łyżeczki spoko a dalej to już pluje i zatyka buźkę. Ale ja nie daję butli, nie mam zamiaru może w końcu się przekona do łyżeczki.

Inomamusia powodzenia przy przeprowadzcie. Kiedy big day?

Akuku tort piękny!!! Nieustannie jestem pod wrażeniem

Sylka super, zę synio taki grzeczny , zazdraszczam :-D. Muszę Lenkę wysłać na szkołę do Wiktorka :-D

Ostatnia edycja:
Ja to zamowienie mialam na urodziny Alexa kolegi z klasy.. jego mama byla na urodzinach Alexa z synem. Jeszcze strony nje zalozylam sobie ;/ jakos sie ogarnac z tym nie moge ; (

Akuku fajny torcik, wygląda cudownie ale szkoda że spróbować się nie da przez net :) a z czym jest w środku? Jaki smak?

Hope tyle że Wojtuś w ogóle nie chce buźki otworzyć muszę się naprodukować żeby te 3 łyżeczki zjadł. Dziś np obiadek ponad 40 minut trwał, musiałam podgrzewać bo wystygło a z butelki kaszkę daję - tu sobie na razie odpuściłam. A my nadal czekamy na ząbka :(

Marika ja też się zastanawiam czy to zapalenie płuc na które wylądowaliśmy w szpitalu nie było od szczepionki bo krótko po nie to było, ale wiadomo nikt nie potwierdzi ani nie zaprzeczy.

Cleopatra krem waniliowy (serek mascarpone, kremowka i pasta waniliowa) pierwszy raz robilam i pycha..w smaku przypomina dobre lody ;)

Co za noc. Emil do cyca byl podlaczony jak do kroplowki..tylko strony zmienial...
W dzien je co 3-4 godziny a w nocy masakra...przez te zeby ..niech juz wyjda ;)

reklama
hej ale u nas upal chodze po domu i obok w stroju kapielowym mam gdzies wystajace waleczki na bokach, zaraz ide z dzieciakami do baseniku glownie ich ochlodzic ale nie pwoeim dla mnie to tez przyjemnosc

antek tez ma znowu zatwardzenie i nie wiem po czym, robi mi kupki ale wyciska takie twarde bobki

Do góry