reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
magsus ... kurcze ...jedyny plus że to w starym roku,a od jutra będzie tylko ok:)

Ikasia - m i starszy syn byli i się podobało :) A ja jutro pojadę na "królową śniegu" najwyżej urodzę w kinie i będę miała wejściówki free :-D

zaraz jedziemy na domówkę rodzinną - torcik dakłas zapakowany, szampan i fajerwerki też...
miłej zabawy :-D
do zobaczenia za rok :-D

Justynaj, anisen ja nie uwazam ze wkacje z malym dzieckiem sa zle...ale to wszystko zalezy od dziecka. Logiczne ze jakby moje dzieci jeczaly , bylo im zle to i ja nie czulabym sie komfortowo...u nas bylo wszystko pod dzieci robione. Jezdzilismy w trakcie drzemek.. Alex spal raz... ale np. Jak jechalismy 3 godziny to pozniej na tyle stawalismy przy placach zabaw itd... jedzenia mialam duzo ze soba, a ze moj alex wszytsko ladnie jadl i je to nie ma problemu, bo kupilam parowki zjadl parowki... mialam kilka gptowych sloiczkow dla niego, a Viki byl na cycu wiec no problem. Zawsze moglismy wrocic do domu, lub zatrzymac sie w jednym miejscu i zostac na dluzej... dodam ze moj Alex doskonale pamieta te wakacje i wspomina jak byl w paryzu itd... plaze, pompowane zamki, baseny , a jedyne co zdpwiedzilismy to jaskinie z woli w pirenejach czy jak siebto pisze, i tam sie jechalo ciuchcia i byl przeszcesliwy, wiadomo ze Viki nie pamieta z tych wakacji nic ale z kolejnych juz tak.

Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego w nowym roku!!! Latwych porodow i duzo zdrowka, spokoju, cierpliwosci i milosci na przyszly rok.

Kochane, również życzę Wam i Waszym maleństwom mnóstwo szczęścia w Nowym Roku:) Przede wszystkim zdrówka, spełnienia marzeń i duuużo pociechy z naszych bąbli:)

Delleware
, dodatkowo życzę Tobie i mężusiowi jeszcze wielu, wielu, wielu pięknych rocznic ślubu, spędzonych tak jak sobie wymarzycie:)

Magsus
nie martw się autem - z dwojga złego lepiej w ten sposób zakończyć stary rok niż rozpocząć nowy;-)

szczęśliwych dzieciaczków i spokojnych porodów i mnóstwa szczęścia na codzień!!

(ha, ja się irracjonalnie bałam rodzenia w sylwestra, bo i za wcześnie na mnie i jakoś tak niepewnie, ale wygląda na to, że się uda przetrwać - i nie tylko mi ;))

reklama
Do góry