reklama
vinga89
mamusia syneczków
kochane moje ;* wszystkiego najlepszego w roku 2014!!!! szybkich bezbolesnych porodów, szybkiego powrotu do formy i oczywiście pociechy z naszych maleństw !!!
kasia150491
Mamusia synusia:)
Wszystkiego najlepszego dla was kochane i waszych malenstw!:-) niech bezpiecznie sie urodza i zdrowo chowają:-)
kaczuszka2
Entuzjast(k)a
magsus ... kurcze ...jedyny plus że to w starym roku,a od jutra będzie tylko ok
Ikasia - m i starszy syn byli i się podobało A ja jutro pojadę na "królową śniegu" najwyżej urodzę w kinie i będę miała wejściówki free
zaraz jedziemy na domówkę rodzinną - torcik dakłas zapakowany, szampan i fajerwerki też...
miłej zabawy
do zobaczenia za rok
Ikasia - m i starszy syn byli i się podobało A ja jutro pojadę na "królową śniegu" najwyżej urodzę w kinie i będę miała wejściówki free
zaraz jedziemy na domówkę rodzinną - torcik dakłas zapakowany, szampan i fajerwerki też...
miłej zabawy
do zobaczenia za rok
Akuku
Fanka BB :)
Justynaj, anisen ja nie uwazam ze wkacje z malym dzieckiem sa zle...ale to wszystko zalezy od dziecka. Logiczne ze jakby moje dzieci jeczaly , bylo im zle to i ja nie czulabym sie komfortowo...u nas bylo wszystko pod dzieci robione. Jezdzilismy w trakcie drzemek.. Alex spal raz... ale np. Jak jechalismy 3 godziny to pozniej na tyle stawalismy przy placach zabaw itd... jedzenia mialam duzo ze soba, a ze moj alex wszytsko ladnie jadl i je to nie ma problemu, bo kupilam parowki zjadl parowki... mialam kilka gptowych sloiczkow dla niego, a Viki byl na cycu wiec no problem. Zawsze moglismy wrocic do domu, lub zatrzymac sie w jednym miejscu i zostac na dluzej... dodam ze moj Alex doskonale pamieta te wakacje i wspomina jak byl w paryzu itd... plaze, pompowane zamki, baseny , a jedyne co zdpwiedzilismy to jaskinie z woli w pirenejach czy jak siebto pisze, i tam sie jechalo ciuchcia i byl przeszcesliwy, wiadomo ze Viki nie pamieta z tych wakacji nic ale z kolejnych juz tak.
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego w nowym roku!!! Latwych porodow i duzo zdrowka, spokoju, cierpliwosci i milosci na przyszly rok.
Ja rowniez zycze wszystkiego dobrego w nowym roku!!! Latwych porodow i duzo zdrowka, spokoju, cierpliwosci i milosci na przyszly rok.
Kochane, również życzę Wam i Waszym maleństwom mnóstwo szczęścia w Nowym Roku Przede wszystkim zdrówka, spełnienia marzeń i duuużo pociechy z naszych bąbli
Delleware, dodatkowo życzę Tobie i mężusiowi jeszcze wielu, wielu, wielu pięknych rocznic ślubu, spędzonych tak jak sobie wymarzycie
Magsus nie martw się autem - z dwojga złego lepiej w ten sposób zakończyć stary rok niż rozpocząć nowy;-)
emigrantka
Zaciekawiona BB
szczęśliwych dzieciaczków i spokojnych porodów i mnóstwa szczęścia na codzień!!
(ha, ja się irracjonalnie bałam rodzenia w sylwestra, bo i za wcześnie na mnie i jakoś tak niepewnie, ale wygląda na to, że się uda przetrwać - i nie tylko mi )
(ha, ja się irracjonalnie bałam rodzenia w sylwestra, bo i za wcześnie na mnie i jakoś tak niepewnie, ale wygląda na to, że się uda przetrwać - i nie tylko mi )
reklama