reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

nie wiem co mój synek dziś robi, ale normalnie mnie to boli, jak się rusza i kopie...tak czytam, że tu wszystkie już torby spakowane mają, a ja nadal nie poprane mam ubranka, nie poprasowane, ale za to doszła paczka z pieluchami tetrowymi i podkładami, więc przynajmniej wiem, ze wszystko jest w domu i już mi od tej myśli lepiej :-D

calineczka, salli:
mi się wasze kolorki wózków podobają - sama zdecydowałam się na rażącą czerwień - lubię takie wyraziste kolory :tak:
kasieńka:
napięta macica to skurcze - u mnie co wieczór prawie tak mam, że kamień, a jak już coś porobię w domu to ogółem to standard..ale junior rusza się przy tym normalnie... bardziej ja się czuję dziwnie z takim napiętym brzuchem...ale wg mojej ginki szyjka ani rusz, więc uznaję, że tak musi być i macica sobie ćwiczy - jak mi bardzo to dokucza to magnez biorę...
monia
: witaj:)
dona: co kupiliście córci od dzidzi - bo może mnie zainspiruje:) co do zazdrości to mi się wydaje, że u mojej powoli też się załącza - potrzebuje więcej przytulenia - tak widzę, że ładuje akumulatorki częściej... nie wiem co będzie w styczniu, bo ona strasznie mamusina jest, wiec mój m. mówi, że będzie armageddon...
magsus: dzięki za pocieszenie - mi się tez zdaje, ze nie czop, ale wiesz jak to z psychiką baby w ciąży :-D

reklama
Hej Dziewczyny, jakiś strasznie senny ten dzień. Nie nam weny do niczego dziś.
Szymonek też jakiś mało ruchliwy dzisiaj. Zastanawiam się od jak mocnego soadku aktywności powinnam zacząć się martwić i ewentualnie jechać na IP? Trochę się ruszs, ale słabo w porównaniu z tym jak było ostatnio... No i raczej dopiero po tym jak go zaczepię... Niepokoi mnie to. Nie chcę panikować, jutro i tak idę na 3 dni do szpitala planowo na badania, ale może powinnam to przyspieszyć. Jak myślicie?

yoanna82 Jak sie niepokoisz bardzo to najpierw zjedz cos słodkiego i sie połoz. jak dalej nic to pojedź na Ip. Juz lepiej pojechać i sie uspokoić niz denerwować ;)
moj dzis tak sie wscieka ze azmnie żebra bola. ale cieszę sie z tego bo wiem ze jest ;)
Kuba zasnał to ja tez ide sie połozyć i poczytam małej bajke jeśli nie zasnę ;)

Super macie wózki dla maluchów
ja mam zielony,mimo że dziewczynka się szykuje,ale czerwonego akurat nie było.
Wczoraj też malutka była leniwa,dzis to ja śpiąca jestem i mala chyba też,dopiero po drzemce się ozywila i ona teraz znowu cisza,może taki dzien i maluchy tez tak odczuwaja.

Pobolewa mnie brzuch co jakis czas jak na @ ale nie dlugo,moze to te cwiczenie macicy.
chyba na tym etapie to norma jest.

O remoncie to nawet nie piszcie,jestem zla że w wakacje jak prosilam meza o malowanie to nic z tym nie zrobil a teraz jak przestawimy meble to beda czarne sciany.Ne lubie czegoś takiego....potem to malowania szybko nie będzie.

Moze ktoras sie orientuje,bo piersi to juz dawno mnie nie bolą,niektore z Was mowily ze w nocy mialy wyciek z piersi-siara.
Ja nie zaobserwowalam u siebie nic podobnego tzn że nie będę miec pokarmu jest taka opcja??

mi nic nie ciekło w drugiej ciązy a potem musiałam mleko laktatorem odciągać po trochu bo mały nie dawał rady tyle zjeść :) nic nie znaczy. mojej kuzynce od 14 tygodnia leciało ze wkładki nosiła a potem karmiła mieszanie przez 2 miesiące i sie skończyło karmienie cycem;)

Kurcze czekam na kuriera, miał być miedzy 11 a 14 drań. Kuba już pospał ;) he he . jak mama zachciała sie polozyć on wstał łobuziak

he he ;) trzeba było sie poskarżyć i kurier zapukał. No to zostaje czekać na staniki, szlafrok w razie co jakiś mam, jutro kupuje pampersy malcowi i mogę sie pakować.

Ostatnia edycja:
Agagsm, ja też jeszcze nie spakowana, co więcej przede mną jeszcze ostatnie zakupy kosmetyczno-pielęgnacyjne...
Anisen, przegryzłam słobkie, leżę, delikatnie się rusza, ale szału nie ma. Inna sprawa, że ja słodkie jem cały czas, więc to dla Małego żadna różnica ;-)

Helllloł :-)

Sprawiłam sobie dzisiaj bigosik i jestem przeszczęśliwa hehehe :-D

Anisen no to pospałaś :-)
Dona super prezencik od dzidziula dla dzidziula :-)
Nisiao u mnie siara czasami się pojawia, ale np przez całą ciążę moje brodawki są bardzo wrażliwe na dotyk i bolą, obawiam się, że u mnie bez nakładek się nie obejdzie przy karmieniu :-(

reklama
ania u mie bez naklade sie nie obejdzi,toż to maluszka nie będzie miala za co chwycić,mam takie specyficzne brodawki,że ich nie mam żeby cokolwiek chwycić.Kupiłam już sobie dwa rodzaje,duże i male nakladki.Choć wiadomo byloby lepiej żeby nie trzeba ich było.

Macie jaką ssprawdzony sklep na allegro z biustonoszami do karmienia?
Mam jeden ale to mało,fajne są z Kostara,ale na allegro mam problem znaleźć rozmiar.

Ostatnia edycja:
Do góry