Kasienka_
Fanka BB :)
Salli problem w tym ze ja nic wczoraj wiecej nie robilam niz zazwyczaj :| a w pierwszej ciazy tez sie nie przejmowalam bolami ale moze dlatego ze ciaza przebiegala idealnie ... teraz jest ta szyjka miekka i skrocona i wiekszy stres troszke coby wczesniej nie urodzic
Dona u mnie 33 i nie wiem wlasnie co robic ... ale jakos tak nie czuje sie zebym musiala do szpitala koniecznie jechac ...
tylko dziwne bo wlasnie w nocy sie zaczelo a teraz trwa ...
Kaczuszka zdrowka dla synka
Akuku ja to Cie opierdziele ... bo jak Ci sie rzuch obnizyl i masz skurcze to moze odpusc sobie troszke te porzadki i nne ciezsze zajecia bo zaraz nam urodzisz ... nie zarosniecie brudem... a tym bardziej ze mama do Ciebie przyjezdza to Ci pomoze zaraz
Dona u mnie 33 i nie wiem wlasnie co robic ... ale jakos tak nie czuje sie zebym musiala do szpitala koniecznie jechac ...
tylko dziwne bo wlasnie w nocy sie zaczelo a teraz trwa ...
Kaczuszka zdrowka dla synka
Akuku ja to Cie opierdziele ... bo jak Ci sie rzuch obnizyl i masz skurcze to moze odpusc sobie troszke te porzadki i nne ciezsze zajecia bo zaraz nam urodzisz ... nie zarosniecie brudem... a tym bardziej ze mama do Ciebie przyjezdza to Ci pomoze zaraz
Ostatnia edycja: