Iwusia87, u mnie to nawet nie chodzi o remont pokoju - my po prostu póki co mamy zamieszkały tylko dół domu, a nasz docelowy pokój jest na górze i był prawie że w stanie surowym, więc robimy wszystko pierwszy raz, a nie odświeżamy
Też mamy konflikt jeśli chodzi o grupę krwi, ale w dokumentach do szpitala nie wymagają potwierdzenia grupy krwi męża, też tylko w karcie ciąży mam wpisane że ja mam - a on +.
Pusitiszi, to nie dość że R nie miał trupa w domu to jeszcze baaardzo ładnie zareagował
Inomama, kuruj tego swojego chłopa bo przecież sama wiesz że jak facet choruje to gorzej niż dziecko;-)
Monia9406, witaj
Yoanna ja myślę, że jeśli dzidzia się rusza (nawet słabo, ale jednak) to może mieć po prostu gorszy dzień i może nie ma się co na zapas denerwować, można poczekać do jutra - ale pamiętaj że to Twój maluch i jeśli Cię to bardzo niepokoi to nie ma z czym czekać
Nisiao, Cleopatra co do tych nakładek na brodawki to położna w szkole rodzenia mówiła nam, że najlepiej wziąć największy rozmiar, bo ładnie do całej piersi przylegają
No i dzidzi podobno nie przeszkadzają, jeśli faktycznie tak jest to dobrze
A moja ciocia dziś mi napisała, że nad ranem kuzynowi urodziła się córeczka - dzidziuś zdrowy i terminowy, ale niestety żadnych szczegółów nie znam
Ech propo czekolady dziś dopadłam jakieś pyyyszne pralinki w Biedronce na wagę i ja się zajadam a mała szaleje, czyli chyba smakuje