witam!
Bluelovi: ta jesień taka depresyjna jest - i pewnie ogólnie wszystko się nakłada, 3 trymestr i że ciągle coś pobolewa - trzymaj się!
magsus: mam podobne szczęście - to mi schody na metrze ruchome nei działają, to winda gdzieś wysiądzie
a co do leżenia to rozumiem rozterki, tym bardziej, ze sama mam w domu dziecko, które 2 sekund nie usiedzi i ciągle musi skakać... ale na swój sposób mała na pewno to rozumie, że masz dzidzię w brzuszku i musisz leżeć, choć wiadomo, ze chciałaby się bawić!
Moja Miśka siedzi po 8-9h w przedszkolu, bo tak pracujemy z m.
co prawda kocha przedszkole miłością wielką, ale ja mam wyrzuty sumienia nie raz i nie dwa, że tyle tam musi siedzieć i tak jej mówię ostatnio, że po pracy zawsze biegnę do niej, a moja córa na to" mamusiu ty nie biegaj, bo musisz na dzidzię uważać, a ja na ciebie poczekam i się pobawię dłużej z koleżankami" - także mnie zdziwiła zrozumieniem i choć czasem też ma tak, ze czemu nie mogę czegoś z nią zrobić.. to wiem, że generalnie rozumie sytuację.
Kasia: fany prezent od męża
u mnie tablet najczęściej w rękach mojej córy - śmiga po nim jak zawodowiec:-)
Dona; współczuje nocek rwanych, ja chyba ze zmęczenia padam i śpię ile budzik daje
milusia, vinga, anisen: ja też z tych, co takich świat amerykańskich nie uznają, a halloween to wręcz nie cierpię po prostu - mam z tym spokój bo mała chodzi do przedszkola katolickiego, więc Halloween nie uznają ku mojej uciesze wielkiej
malinka: ooo czyli nie będę sama pracując w listopadzie
Z tym, że ja chyba do 13 grudnia będę pracować, bo inaczej premii w grudniu nie dostanę, a u mnie premia grudniowa to 100% normalnej pensji, więc że tak powiem już ją rozdysponowałam i teraz wypadałoby ją dostać
ale ja się czuję dobrze, w pracy mnie rozpieszczają, siedzę i się nudzę przez 8h, więc jedyny minus to to, że musze siedzieć...
Akuku: jaki wózek zamówiłaś? Pochwal się
a Alex zdolniacha - gratulacje!
Anbas: zdrówka dla Kuby, żeby się nie męczył długo biedaczek z tą krtanią i gardziłokiem
Antinetka: jak kupowałam pierworodnej to m. akurat miał problemy z kręgosłupem spore i zarówno ortopeda, jak i rehabilitantka radzili nam, ze dla kręgosłupa najlepsze sa lateksowe. Kupiliśmy najpierw sobie taki i od tego czasu wszelkie kłopoty mojego m. typu ból po spaniu jak ręką odjął. Więc małej tez kupiliśmy lateksowy
Co do odświeżania to ja po prostu rozbieram go z tego ochraniacza i ten ochraniacz piorę w 90stopniach, ale pewnei ci chodzi o to, że masz po kims - pytanie tylko ile razy był zasikany przez poprzedniego małego właściciela - generalnie nie poleca się używek, jak nie wiesz co się działo z materacykiem....
gryka i kokos były kiedyś polecane, ale podobno nie są najlepsze i się odchodzi od nich. Jako, że latekst najdroższy to jak chce się taniej to lepsza pianka. Gryka i kokos posikane pleśnieją, a to jest niezdrowe dla dziecka...
Tina: gratuluję zakupów udanych
to sobie popisałam, teraz może dla odmiany popracuję, bo od g. 8 siedzę w pracy i nic nie zrobiłam jeszcze