reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Donka z tym torcikiem to dobry pomysł na urodziny córy. Moja chrześnica do 3 klasy chodzi a chciała dmuchać tylko że świeczek zapomnieli kupić, a jak miała 3 latka to kupiliśmy jej cały zestaw kredek - różne rodzaje, flamastrów itd. Dziecko było w takim szoku że nie chciało od tego odejść, ani świeczek dmuchać ani tortu spróbować:-D także może u Ciebie też to się sprawdzi

Donka, Inomama remontu koniec pewnych etapów czyli wymiany okien i położenie paneli a chciałabym mieć jeszcze ściany pomalowane bo na razie to nie mam co fotografować:-(. Nie wiem czy zdążymy bo trzeba by już łóżeczko kupować żeby postało i wywietrzało:no: Zobaczymy! Może się uda ale dużo mnie to siły kosztuje i sama nie wiem czy nie odpuścić.

reklama
W południe wzięlam kolejna nospe i przespałam popołudnie. Jest lepiej, bo już się martwiłam. Wizja szpitala w długi weekend, gdzie z obsada i diagnoza kiepsko to niezby dobra opcja. Leżę nadal, jutro nigdzie nie pojadę.

aga ,malinka u mnie też pracująco właśnie dlatego tak mało mnie z wami, zanim w domu ogarnę i posprawdzam to co dzieciaki naprodukują to troche minie... a poza tym coraz ciężej siedzi sie przy komputerze. Podziwiam te , które pracują 8 godzin przy kompie....

u nas leci, brzuch wywalony, kręgosłup nawala...

Troszke podczytałam, nie dołujcie się dziewczęta leżeć i pachnieć jak możecie a co, nalezy się

Mam dość dzisiejszego dnia.
Dół i kilo mułu.
I nerwy właśnie schodzą ze mnie.
A wszystko przez 60letnią współlokatorkę, którą dziś musiałam "wyprowadzić" z domu... z pomocą policji. Bo nawaliła się i zaczęła się awanturować i mi grozić :( To tak w skrócie... (cała historia na albumie).
Jestem wypluta jak pogryziony przez psa bambosz.
I najchętniej bym wzięła gorącą kąpiel. Ale wiem, że nie powinnam.

Oj oj widze ze jesienne smutasy nie tylko u mnie, ale tylko ja jestem tak zdolna i potrafie znikac z forum na tydzien lub dwa;p
Inomama ty lepiej dalej tam masuj te odlezyny i grzecznie lez:)ale do dziewczynek pojedz koniecznie... jak tam Kajcik uradowany wolnym?jak on sie w ogole zaopatruje na siostrzyczke?:)
Kaczuszka skonsultuj sie z lekarzem moze tu juz nie pomoze no spa tylko cos mocniejszego np fenoterol
Vinga cholerka zazdroszcze ale ciesze sie ze tobie sie ulozylo i trzymam kciuki za szalenstwo remontowe!!
Salli tuleeeeeeeeeee!!:*

Ja dzisiaj krotkie zakupy, na obiadek wszamałam łososika(mniami)pozniej maz mnie zaskoczyl kwiatkami, spacerek (baaaaaaaaaardzo krociutki) nad wisla no i groby myslalam ze dzisiaj bede cwana, ze mniej ludzi a tu guciooo no ale zapalilam po symbolicznej swieczce pomodlilam sie za dziadziusiow moich reszte rzeczy przywioza jutro moi rodzice
milej nocki!

ale tylko ja jestem tak zdolna i potrafie znikac z forum na tydzien lub dwa;p

Dobra dobra mądralo :p Ja też tak czasem mam. A potem mam setki stron do nadrabiania :p
Proszę sobie nie przypisywać takie "oryginalności" :p

Ja sobie w większości groby odpuszczam w tym roku. U nas są takie tłumy, że chyba bałabym się że ktoś mi brzuchala walnie. A wolałabym nie. W niedzielę tylko pojadę do Grodziska Mazowieckiego do dziadka, bo tam nie będzie takich tłumów. A na duże cmentarze już chyba się nie zdecyduję. A przynajmniej nie na wszystkie.

witam się i żegnam zarazem - do niedzieli tylko ;)
będę u rodziców do niedzielki więc raczej na forum mnie nie będzie. oszczędzajcie się i niech żadna nie trafi do szpitala!!!

Pozdrawiam kochane serdecznie w ten listopadowy dzien! :-)
Ja na cmentarze sie nie wybieram wcale-wole nie ryzykowac z moja szyjka. Przekazalam rodzicom znicze, zeby zapalili w naszym imieniu,a maz pojdzie na te najblizsze groby. Troszke przykro tak w domu siedziec w taki dzien,ale coz, synus i jego dobro najwazniejsze :tak:

Trzymajcie sie i odpoczywajcie mamuski!

reklama
cze z początkiem listopada!

wczoraj jedna wielka impra na dzielni, dzieciorów tłumy nieprzebrane. Kajcisław po 3 godzinach żebrania wrócił zachwycony z reklamówą pełną:)

Vinga - ale super, ze juz klucze będą! no to czas wielkich zmian dla Was:) miłego weekendu życzę:)

agagsm - pozdrów ode mnie Olsztyn!!!!

Sali - że co? 60-tka Ci się nawaliła? ale beznadzieja...

Czikusia - ja do dziewczynek nie mogę pojechać, bo nie mają grobu....dlatego stawiam świeczki na grobach innych dzieci:(
A Kajcisław różnie: raz się cieszy, raz tak sobie. Dziś np mi policzył ile mam do porodu i powiedział, ze jak w nocy się zacznie, to On sam zostaje w domu i będzie czekał:)

wszystkim z dolegliwościami zdrówka i cierpliwości!

i dla wszystkich Waszych bliskich...
[*]

Do góry