cleopatra1
Fanka BB :)
Donka z tym torcikiem to dobry pomysł na urodziny córy. Moja chrześnica do 3 klasy chodzi a chciała dmuchać tylko że świeczek zapomnieli kupić, a jak miała 3 latka to kupiliśmy jej cały zestaw kredek - różne rodzaje, flamastrów itd. Dziecko było w takim szoku że nie chciało od tego odejść, ani świeczek dmuchać ani tortu spróbować także może u Ciebie też to się sprawdzi
Donka, Inomama remontu koniec pewnych etapów czyli wymiany okien i położenie paneli a chciałabym mieć jeszcze ściany pomalowane bo na razie to nie mam co fotografować:-(. Nie wiem czy zdążymy bo trzeba by już łóżeczko kupować żeby postało i wywietrzało Zobaczymy! Może się uda ale dużo mnie to siły kosztuje i sama nie wiem czy nie odpuścić.
Donka, Inomama remontu koniec pewnych etapów czyli wymiany okien i położenie paneli a chciałabym mieć jeszcze ściany pomalowane bo na razie to nie mam co fotografować:-(. Nie wiem czy zdążymy bo trzeba by już łóżeczko kupować żeby postało i wywietrzało Zobaczymy! Może się uda ale dużo mnie to siły kosztuje i sama nie wiem czy nie odpuścić.