reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

witam sie weszlam na momencik bo mielone juz na siedzoco wygniotlam ...haha i tesciowa powiedziala ze jak wruci z miasta o 12 to mi usmazy pulpeciki i zrobi w sosie bo ja juz rady nei daje stac takei wczoraj mialam skurcze ze myslalam ze sie o*** przepraszam ;(

Fifka ja sie pobeczalam ja tez juz sie nei moge doczekac takiego widoku u mnie cos pieknego ;( ;***********!!!!!!!

akuku wspolczuje ;** ja to z kolei w lozku daje do wiwatu m i sama sie przebudzam wlasnym chrapaniem ale z luska mialam to samo i przeszlo po porodzie wiec jestem spokojna tylko m mnie szturcha i budzi sumienia nie ma nie? ;)

bandytka ty to trwasz do terminu ciekawe czy maly nei zechce u mamusi w brzuszku jeszcze posiedziec :)

vinga ja mysle ze nat juz sie przyzwyczail jak bym w brzuchu ;DDD

reklama
dzień dobry!

mroźno!!!!!!!!!! ale piknie! teraz czas na kawkę i bueno:)

dziś odbieramy nowy stół i krzesła - będzie jak znalazł na świeta, bo starego pozbyliśmy się 2 tyg temu i przez ten czas robiliśmy za Chińczyków jedząc na kolanach:)

Fifka - oj, dobrze pamiętam jak szybko schudłam karmiąć Kajcika:) bidna jestes jak nie wiem, ale dasz radę! ciasteczka maślane możesz!!!! jedz na kilogramy:) bardzo cudne wieści o Maluchu przynosisz, a będzie jeszcze lepiej! pępuch zostawiłaś na pamiątkę?

Pustiszi - babolcu! ja Ci dam gosci, a potem skurcze! możesz tylko wyskoczyc na kiermasz świąteczny:) ja pragnę bardzo, na niemiecki właśnie i chyba namówię mężusia - choć się spotkamy i walniemy po grzańcu na współe!:) z bialego wina!

Anisen - no to dobrze, ze byłaś sprawdzić oczy! teraz tylko czekać na kolejną wizytę...

Kaczuszka - o tym samym myślałam!:) czereśnie już będą dla nas!

Milusia - brać! od zęba może się zrobić bardzo niefajnie - dziecku przede wszystkim

Vinga - takie pokolenie...moja mama też zdziwiona też, a że wcześniej coś dziecku kupujemy??? przecież nie można, nie?:)

Monia - nie martw się, może jeszcze się odwróci? a jak nie, to będzie cc, dasz radę!

Akuku - my też mamy w planach przedstawienia różne:) w szkole polskiej, belgijskiej i jeszcze amerykańskiej dodatkowo:) trzymam kciuki za testy Alexa!

Magsus - jak tylko jestem w POlsce, to od razu do licka mego lecę:) i aż ściska mnie z tęsknoty na widok murów, klas, najbardziej na widok dzieciaków!

Cleopatra - ja brałam tabletki jakieś na ssanie, no i plukanki robiłam, a to woda z solą, a to woda z wodą utleniona...

Miejskibandyta - szkoda, że Ty nie Maria...:) wtedy na banka wigila byłaby dla Cię:)

Anbas - ja mam wszystko rozpisane na dni:) inaczej nie dam rady w tym roku, dobrze ze w ogóle sprobuje, mogłabym olać w sumie, ale chce się mi!:)

ale mam znowu odlot po tych tabletkach...jak bosko jest...:):):)

Grudnioweczk obyś wytrzymała,dzieki za info od Ciebie.Kciuki ogromne za wAS

dZIEWCZYNY,mam pytanie może to glupie,ale malutka jak mi sie rusza to czasem tak jakby tak widac jakby szybko oddychala,skora pulsuje i pulsuje dość szybko,zastanawiam sie czy to norma.....dziś wyjatkowo tak mocniej a potem takie pulsowanie,gakby tak szybko oddychala,pewnie nozką tak odpycha albo pupą,ale nie jest to za niespokojne....
Schizuje coraz bardziej im blizej porodu....

jak na moje oko to jest czkawka ;) często tak moja malutka ma

A ten bezpieczny termin to liczycie koniec 36 czy 37 tygodnia?

to ja nie mogę na teściową narzekać - była, posprzątała w kuchni: umyła lodówkę, piekarnik, całą podłogę (pod szafkami też!), pomagała mężowi przy malowaniu łazienki... tylko zarówno moja mama, jak i teściowa mają do nas kawałek i nie mogę liczyć na taką codzienną pomoc...

Ikasia, dawaj wózek!

my też mamy maxi cosi citi, dla mnie tam bardziej dziecko leży niż siedzi
37tyg np., u mnie od 5 stycznia ciaza donoszona.

Ja dziś zamierzam juz spakować torbę na tip top:-) w końcu zaczęłam 36 tc i powiem,ze coraz większą mobilizację mam (czyt. Stracha) :-)
ja mam już prawie wszystko spakowane do torby kilka drobiazgów jeszcze zostało żeby dorzucić ;)

Ja gadam ze mam w pierniki czasu ;) żebym sie nie pomyliła bo mój to za chiny nie znajdzie nic w domu ;)

A gdzie kupiłyście małe paczki pampersów premium care? ( te które kupiły takie pieluszki). Bo jakos nigdzie nie widziałam, same wielkie paczki po 72 pieluszki

ja w cerfurze i jest w niej 54 sztuki

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Blondi proszę nie pisać postu pod postem, korzystaj z opcji edytuj gdy chcesz coś dopisać. dziękuję :) połączyłam twoje posty ale na przyszłość proszę o edytowanie ich

Inomama ja nie wyobrażam sobie, że do porodu nie mam ani jednej rzeczy dla dziecka, bo taki przesąd jest :no:

Ostatnia edycja:
Blondi proszę nie pisać postu pod postem, korzystaj z opcji edytuj gdy chcesz coś dopisać. dziękuję :) połączyłam twoje posty ale na przyszłość proszę o edytowanie ich

Inomama ja nie wyobrażam sobie, że do porodu nie mam ani jednej rzeczy dla dziecka, bo taki przesąd jest :no:
dzięki i przepraszam zapomniałam się ;)

Blondi oki spoko :)

Nataniel na spacerze z babcią, więc mamusia za kotlety się bierze, chociaż siły nie mam żeby je "utłuc" :-(
w ogóle ostatnio wstaję z łóżka i najchętniej z powrotem bym się położyła... nie jestem senna ale całkiem bez siły fizycznej

reklama
Do góry