reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku ja tez mam ceratke pod dupke hihi i czuje sie jak dziecko uczące sie robić na nocnik szelesci kosmicznie :)

i ja sie kłade oczy mam juz jak Chińczyk :) dobranoc spokojnej nocki !!!!!

reklama
Czesc dziewczyny ;*

magsus moj maly tez cos cicho pyrga mnie zeby tylko uspokoic a tak jakis ospaly ;O

fifka no i widzisz super gratuluje karm cycem juz jest ekstra gorzej z dieta ale dasz rade zaczniesz powoli wprowadzac :***

ja tam jelsi urodze terminowo malego nei zamierzam sie przejmowac tak dieta moze z dwa tyg i bede obserowac zrobie tak jak z luska ona nei miala w zyciu kolki zlote dziecko :)

nie wiem komu mialam odpisac a brzuch mnie boli jak cholera dziwnie ie sie polozyc do spanai bo tesciowa mnei do szlau doprowadzi coo za baba marudzi jak kobieta w ciazy :szok:

Cześć mamusie!

Moj Wojtek dziś kopie dość mocno w cipke i nie tylko.

Akuku ja też położyłam worek ale tak trzeszczał że go wyrzuciłam.

Fifka gratulacje dla Adrianka!

mamusie zdrówka życzę i czekamy dzielnie do terminów!

No I spac nie moge... m chrapie, maly soe wierci.skurcze I siku co chwile....
Chyba musze m nagrac bo mi nie wiezy ze chrapie hehe.

Akuku, zrob tak koniecznie, ja w koncu tez tak zrobilam, bo moj A ciagle twierdzil, ze ja wymyslam to jegi chrapanie ;)
A tak w ogole, to Dzien Dobry Ciezarowki :)
Lece się ogarniac, bo Julka dziś na 8 do szkoly ma. Zaajrze pozniej - milego dnia dla Was :)

Hej :)

Ja zasypialam teraz jak nigdy tak mi dawali wszyscy do wiwatu ze nie wiem kiedy odpływalam, goscie wlasnie pojechali moj R wyszedl do pracy :) ja sobie jeszcze niewykluczone ze drzemke walne :) a coooo kto biednemu zyc bogato zabroni ? :)
milego dnia zycze wszystkim !!!! :)

Akuku - haha nagrywaj, ja mojego M też muszę nagrać kiedyś, bo mi nie wierzy, że śpi z taką miną z jaką śpi :D

Pustiszi - oj taaa masz spokój to idź spać, mądrze robisz! :)

Cleopatra - zdrówka! Ja niestety nie pomogę, bo nie brałam nic, jedynie roztworem z soli płukałam - nie wiem czy to efekt placebo, ale zawsze mi pomaga :)

Vinga - u mnie znów wszyscy na odwrót - już mnie pakują od maja, a pod porodówką powinnam czekać od października, bo a nóż nagle urodzę. I jedno i drugie podejście jest przesadzone :)

Fifka - super, że laktacja u Ciebie wzorowa! Karmić i jeszcze odciągać - też się muszę do takiego stanu doprowadzić i pobudzić moją laktację, bo na pewno czekają nas w lutym-marcu sytuacje, że Mariusz zostanie sam z Dzidziolkiem, a chcę karmić jak najdłużej :) A co do pępuszka - szybciutko Adrianek się go pozbył :)\

Ahoj z rana!

Mariusz do pracy poszedł, ja już spać nie mogę, bo zaraz za ogarnianie mieszkanka się biorę. Jutro do Bytomia jedziemy, więc popakować nas też muszę, no i wszystko co będzie potrzebne dla Dzidziolka na ten tydzień, kiedy będziemy u mamy mojej.

A jutro... ostatnie badanie przed porodem :) Ciekawa jestem co mi lekarka powie, jak tam Kajtek, już chyba kawał chłopa bo brzuch duży mam :) No i odliczam dni, teoretycznie za 10 powinnam rodzić. Coś czuję wigilię w szpitalu :(

Witam sie niewyspana..
Viki przyszedl do nas zaraz po moim poscie do was... zmienilam taktyke I zabraniam mu spac w jego lozku... zadzialalo bo sam stwierdzil ze chce spac u siebie. ..ale postekiwal wiec poszlam do niego..a on ze boi sie ciemnosci. ..suma sumarum po wedrowkach spalam z Vikim w jego lozku. .ahh

Bandyta wow 10 dni... ja mam 38 heh

reklama
Anisen te paczki po 33 sztuki jeszcze są! Ja mialam duże opakowanie ale koleżanki z sali miały małe :tak:

Hehe porodu nie ma co się bać! Myślcie o tym żeby to dziecko bylo zdrowe a wy dacie radę - pomaga... ja się wcale nie bałam i nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie. - a może właśnie dlatego?

Aaaaa czekam aż Adrian będzie jadł bo zaraz cycki mi wybuchną...i muszę iść ściągnąć mleko...

A wczoraj zrobiłam zdjęcie naszej 3 :-) później usunę!
100_5811.jpg
Aparat teścia strasznie prześwietla zdjęcia... :-(

Załączniki

• 100_5811.jpg
    100_5811.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 84
Do góry