reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Akuku ja tez mam ceratke pod dupke hihi i czuje sie jak dziecko uczące sie robić na nocnik szelesci kosmicznie :)

i ja sie kłade oczy mam juz jak Chińczyk :) dobranoc spokojnej nocki !!!!!

reklama
Czesc dziewczyny ;*

magsus moj maly tez cos cicho pyrga mnie zeby tylko uspokoic a tak jakis ospaly ;O

fifka no i widzisz super gratuluje karm cycem juz jest ekstra gorzej z dieta ale dasz rade zaczniesz powoli wprowadzac :***

ja tam jelsi urodze terminowo malego nei zamierzam sie przejmowac tak dieta moze z dwa tyg i bede obserowac zrobie tak jak z luska ona nei miala w zyciu kolki zlote dziecko :)

nie wiem komu mialam odpisac a brzuch mnie boli jak cholera dziwnie ie sie polozyc do spanai bo tesciowa mnei do szlau doprowadzi coo za baba marudzi jak kobieta w ciazy :szok:

Cześć mamusie!

Moj Wojtek dziś kopie dość mocno w cipke i nie tylko.

Akuku ja też położyłam worek ale tak trzeszczał że go wyrzuciłam.

Fifka gratulacje dla Adrianka!

mamusie zdrówka życzę i czekamy dzielnie do terminów!

No I spac nie moge... m chrapie, maly soe wierci.skurcze I siku co chwile....
Chyba musze m nagrac bo mi nie wiezy ze chrapie hehe.

Akuku, zrob tak koniecznie, ja w koncu tez tak zrobilam, bo moj A ciagle twierdzil, ze ja wymyslam to jegi chrapanie ;)
A tak w ogole, to Dzien Dobry Ciezarowki :)
Lece się ogarniac, bo Julka dziś na 8 do szkoly ma. Zaajrze pozniej - milego dnia dla Was :)

Hej :)

Ja zasypialam teraz jak nigdy tak mi dawali wszyscy do wiwatu ze nie wiem kiedy odpływalam, goscie wlasnie pojechali moj R wyszedl do pracy :) ja sobie jeszcze niewykluczone ze drzemke walne :) a coooo kto biednemu zyc bogato zabroni ? :)
milego dnia zycze wszystkim !!!! :)

Akuku - haha nagrywaj, ja mojego M też muszę nagrać kiedyś, bo mi nie wierzy, że śpi z taką miną z jaką śpi :D

Pustiszi - oj taaa masz spokój to idź spać, mądrze robisz! :)

Cleopatra - zdrówka! Ja niestety nie pomogę, bo nie brałam nic, jedynie roztworem z soli płukałam - nie wiem czy to efekt placebo, ale zawsze mi pomaga :)

Vinga - u mnie znów wszyscy na odwrót - już mnie pakują od maja, a pod porodówką powinnam czekać od października, bo a nóż nagle urodzę. I jedno i drugie podejście jest przesadzone :)

Fifka - super, że laktacja u Ciebie wzorowa! Karmić i jeszcze odciągać - też się muszę do takiego stanu doprowadzić i pobudzić moją laktację, bo na pewno czekają nas w lutym-marcu sytuacje, że Mariusz zostanie sam z Dzidziolkiem, a chcę karmić jak najdłużej :) A co do pępuszka - szybciutko Adrianek się go pozbył :)\

Ahoj z rana!

Mariusz do pracy poszedł, ja już spać nie mogę, bo zaraz za ogarnianie mieszkanka się biorę. Jutro do Bytomia jedziemy, więc popakować nas też muszę, no i wszystko co będzie potrzebne dla Dzidziolka na ten tydzień, kiedy będziemy u mamy mojej.

A jutro... ostatnie badanie przed porodem :) Ciekawa jestem co mi lekarka powie, jak tam Kajtek, już chyba kawał chłopa bo brzuch duży mam :) No i odliczam dni, teoretycznie za 10 powinnam rodzić. Coś czuję wigilię w szpitalu :(

Witam sie niewyspana..
Viki przyszedl do nas zaraz po moim poscie do was... zmienilam taktyke I zabraniam mu spac w jego lozku... zadzialalo bo sam stwierdzil ze chce spac u siebie. ..ale postekiwal wiec poszlam do niego..a on ze boi sie ciemnosci. ..suma sumarum po wedrowkach spalam z Vikim w jego lozku. .ahh

Bandyta wow 10 dni... ja mam 38 heh

reklama
Anisen te paczki po 33 sztuki jeszcze są! Ja mialam duże opakowanie ale koleżanki z sali miały małe :tak:

Hehe porodu nie ma co się bać! Myślcie o tym żeby to dziecko bylo zdrowe a wy dacie radę - pomaga... ja się wcale nie bałam i nie spodziewałam się że tak szybko pójdzie. - a może właśnie dlatego?

Aaaaa czekam aż Adrian będzie jadł bo zaraz cycki mi wybuchną...i muszę iść ściągnąć mleko...

A wczoraj zrobiłam zdjęcie naszej 3 :-) później usunę!
100_5811.jpg
Aparat teścia strasznie prześwietla zdjęcia... :-(

Załączniki

• 100_5811.jpg
    100_5811.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 87
Do góry