reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Cziizas, a ja wiadomość od Hope odczytałam tak, jakby urodziła. ; o Super, że już w domku, i że z malutką wszystko dobrze!

Blue - hahahaha : D no nie mogę! Ty jak zwykle rozporządzasz datami :D pamięć to Ci powiem masz chyba rewelacyjną co do cyfr, liczb, dat :) Ja nie wiem w którym ja teraz jestem tygodniu, skoro termin na 20 grudnia, a co dopiero całej watahy BabyBoom :D jesteś moim mistrzem :D A 35 gratuluję i zazdroszczę, chcę jeszcze troszkę czasuuu!!! (chociaż i tak mam przeczucie, że urodzę jako czwarta :D).

Magsus - zdrówka! i śpij dobrze.

reklama
Oj jakie dobre wiadomości - Hope już z córeczką w domciu, a jutro Fifka:-) Super dziewczyny, że już do nas wracacie:)

Zrobiłam dziś nieplanowane porządki w papierach i na regale, który aż straszył bo było na nim pełno dupereli ale kupiłam fajne pudełka i teraz nie mogę przestać patrzeć w tamtą stronę bo w końcu te wszystkie pierdoły przestały razić w oczy samą swoją ilością:-D Ciekawe czy to też syndrom wicia gniazda czy po prostu czas najwyższy na to był i w końcu mi się udało zmobilizować;-)

A właśnie dziewczyny odnośnie tych sutków to jak to jest jak już się skończy karmić? Bo już właściwie na początku ciąży mi przyciemniały i otoczki się bardzo powiększyły, ciekawa jestem czy to tylko wpływ hormonów i potem będą mniej więcej takie jak przed ciążą, czy już zostaną takie jak w tej chwili:wink:

Jaguś hehe ja w pierwszej ciazy pytałam o to swoich znajomych mam :) bo sory ale miałam takie brodawy na całe piersi och fuj jak to paskudnie wyglądało a R sie podsmiewal ze mnie ze jeszcze troche i będzie miał matkę Polkę a cycki murzynki :-D Na moje szczęście szybko wróciły do dawnego wyglądu wiec z murzynki dla robusia nici teraz mam powtórkę ale nie sa juz takie duze jak za pierwszym razem :)

To chyba cos w tym jest z tym wiciem gniazda :) bo ja tez bym chciała mieć wszystko w jak najlepszym porządku tu poprawie tam poprawie to poukladam i jeszcze cos mnie w oczy kole chociaz do niedawna mi nie przeszkadzało ze tak stoi czy inaczej :)

chyba i ja juz sie połoze bo inaczej to wcale nie zasne spokojnej nocy brzuchatki :) !!!!!!!

Hihi dzięki za odpowiedź, u mnie chyba też większy problem m z tym ma niż ja, więc go pocieszę że nie wszystko stracone:wink:
Kolorowych snów, też już z dzidzią się pakujemy do łóżka:-)

Hope bardzo sie ciesze ze juz w domu jestes i ze z dzidzią wszytko dobrze, teraz mozesz spokojnie czekac na roziwazanie.

Fifka czekamy na ciebie, aha i 100 lat dla Adrianka, z okazji pierwszego tygodnia na świecie

Witam !!!

o dziwo zasnelam bez większych problemów gorączki nie miałam gardło troche bolało ale 2 razy psiknełam tantum verde i jakoś przeszło :) za to około 3.30 jak mnie zaczęły skurcze łapać to byłam przekonana ze trafię na porodowke ruszyć sie nie mogłam brzuch twardy jak kamień i tak mnie łapalo do 5 ale bolało okropnie :( wzięłam 2nospy zadziałało ale nie powiem strach w oczach był kosmiczny . Teraz od 8 czyści mnie strasznie juz nie mam czym sie załatwiać a dalej mnie goni :( jejciu jak ja sie boje tego porodu schiz totalny i znowu skurcze mnie łapią juz tak nie bolą ale zaczyna sie Meksyk !!!

Magsus spokojnie bo stres powoduje wieksze skurcze ... lez ile sie da ... albo jedz do szpitala coby zahamowali te skurcze

Ostatnia edycja:
reklama
Magsus, dokładnie, spróbuj się trochę zrelaksować chociaż... nam w szkole rodzenia mówili, że coś takiego może się dziać jakiś czas przed porodem, bo organizm się przygotowuje, więc postaraj się nie panikować...

Do góry