reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

hej kochane :)
piszecie, że zasnąć nie możecie? ja za to bym przespała cały dzień i noc, problemów z zaśnięciem też nie mam, wręcz mam problem żeby opanować się i nie usnąć. w ogóle wykończona fizycznie jestem i już marzę o końcu... taka beznadzieja mnie ogarnęła, nie potrafię się zebrać do niczego. chociaż dziś poprałam torby do szpitala i zrobiłam 5 komplecików ciuszków Gabrysiowych do szpitala. czekam aż torby wyschną i trza się wreszcie spakować na poród :) (tak tak ja jeszcze nie przygotowana)
Just witaj :) to może magnez pobierz, skoro nie chcesz nospy. oj wielu z nas jest już ciężko :) ale jeszcze trochę i będziemy kilka kilo lżejsze ;-)

edit
ah zapomniałam napisać że Adrianek leży pod lampami z żółtaczką :(

Ostatnia edycja:
reklama
hej babolki kochane!!!
U nas tez leniwie troche w weekend bylo...Znaczy porobic cokolwiek I tak musialam...bo sie u mnie niestety samo nie wysprzata...a chlop mouj to I owszem wkolo domu wszystko, przy samochodzi tez, nawet pranie :) Ale ze sprzataniem to juz gorzej...Bo o to raczej rzeczy chowa niz sprzata a potem ja latam wsciekla I szukam wszystkiego bo w innych miejscach sa...A najgoresze ze on nie pamieta gdzie co poukladal ;> Ot ...chlop ;p
No I tez nerwowo bylo niestety- az sie poryczalam- bo tak od slowa do slowa...Zaczelo sie tykm ze powiedzialam ze mi sie ciezko oddycha...a potem juz lecialo, ze ja to wiecznie na cos narzekac musze itd....
Tak ze nie jestescie same w swoich newach na chlopow :) Cale szczescie juz nam przeszo I niedziela byla spokojna :)
Ja juz tez pomlau zaczynam kombinowac na lisa rzeczy ktore musze do siwat I na same swieta przygotowac...I kurcze zazdroszcze wszystkim tym z Was ktore moga sie gdzies zaczepic na wigilie I siweta bez tych wszystkich przygotowan...Choc nie powiem, uwielbiam je, ale nie koniecznie w 9-tym miesiacu kiedy juz ledwo sie bujam :( ehhhhh
A z rzeczy bardziej optymistycznych to dzis zaczynma 36 tydzien :) wiec jeszcze dwa I niechc sie dzieje!!! :) (Byle nie wigilia) :)

magnez biore tylko znow czytalam ze przez to mozna nie czuc tych skurczy przepowiadajacych wiec ehh sama nie wiem :) a czkawka maluszka to chyba normalne moj maly ksiaze tez pare razy dziennie czka.my z moim D. mamy rocznice w sylwka wiec moglby rodzicom prezent zrobic. wczoraj dostalam cala torbe ciuszkow do malego wypralam i zaraz ide prasowac, choc baaardzo mi sie nie chce. ;-) a tu jeszcze obiad trzeba ugotowac. czy sa tu jakies babyboomowiczki z pkolic Poznania? na jaki szpital sie zdecydowalyscie? spakowane juz?

inomama, no na to wychodzi. Ja tu się katuję, a może właśnie trzeba się wieczorem porządnie najeść :-)

just
, witaj :-) U mnie też chyba Michaś będzie - tzn póki co to jest pierwsze imię na liście, ale u mnie to jak w kalejdoskopie :-)

Akuku, łaaaa, no to poszalałaś :-)

justynaj, już będziecie ubierać choinkę? To szybciutko. U mnie to w przeddzień Wigilii.

Oj, a mój dzieć to czekoladę lubi, uwielbia - i wcale mu się nie dziwię, bo ja też :tak::tak:

a co do facetow to ja Was chyba przebije.. :-) moj D. wymyslil sobie ze chce PTASZNIKA!!!!! dacie wiare? takie duze wlochate oblesne okropne cos w moim domu? o nieeeeee.! tak wiec wczoraj bylismy akurat w miescie i on koniecznie musial mnie obwiezc po okolicznych sklepach zoologicznych (parkowal auto jak najblizej wejscia ,,zebym czasem za duzo sie nie nachodzila'') no i pokazywal mi rozne terraria caly zasascynowany. wszystko wszystkim ale pajaka na wlasne zyczenie w domu? no i awantura gotowa..

Dona- fenoterol mi sie skończył,no ostatnie pół tabletki zostało i lekarz juz nie kazał mi dalej brać ze względu na to ze go wycofali. Teraz na skurcze to buscopan mam brać. Jutro wizyta to zobaczymy co dalej. A ty caly czas bierzesz fenoterol?

Z czkawka to u nas tak, ze synek zawsze po słodkim ja ma:-) czasami nawet 5 razy dziennie:-)

Just ja bym go razem z tym pajakiem wyrzuciła :-DBleee nawet na widok małego pajaczka mnie trzęsie a co dopiero te wielkie wlochate obrzydlistwo :szok:

Teraz mam pytanie zupełnie z innej beczki :) dziewczyny czy któraś z was orientuje sie jak to jest z darowizna ??? Mam dostać przelew na 24 tys i to ma być darowizna czy ja muszę jakiś podatek odprowadzić od tej kwoty ??? Zgłaszać to gdzieś ???? Jestem zielona w tych sprawach a dzis sie o tym dowiedziałam i zastanawiam sie czy mam sie na to godzić bo i tak nic z tego nie bede miała . To jest odszkodowanie szwagra ktory siedzi w kiciu i nie ma konta wiec pyta czy moze to przelać na moje konto bo gdyby dostał to na konto w więzieniu to jakoś kwotę maja mu zabrać a woli tego uniknąć .

a co do facetow to ja Was chyba przebije.. :-) moj D. wymyslil sobie ze chce PTASZNIKA!!!!! dacie wiare? takie duze wlochate oblesne okropne cos w moim domu? o nieeeeee.! tak wiec wczoraj bylismy akurat w miescie i on koniecznie musial mnie obwiezc po okolicznych sklepach zoologicznych (parkowal auto jak najblizej wejscia ,,zebym czasem za duzo sie nie nachodzila'') no i pokazywal mi rozne terraria caly zasascynowany. wszystko wszystkim ale pajaka na wlasne zyczenie w domu? no i awantura gotowa..

O matko wmówić życiu bym sie na to nie zgodziła ... Jakby mi przyniósł do domu to wylecialby tym pajakiem mieszkać pod most równie szybko jakby sie pojawił ;p

witajcie:-)
Inomama heeh mówisz męski pododdział założyć?A chcesz mieć jeszcze dostęp do nas?:-D bo jak oni by zaczęli to nie dopchały byśmy się do kompa:-D:-D
Just witaj:-)

Szkoda że Adrianek pod lampami-niestety większość dzieci to przechodzi:zawstydzona/y:

Anisen
my chłopcom kupujemy w biedronde pościel z Kubusiem Puchatkiem i puzle (wszystko *2:-D) sobie na święta (od męża) wymyśliłam porządny stanik i jakąś konkretną maszynkę do golenia,jemu kupię chyba bluzę nike,albo reeboka:-)

Obżeram sie mandarynkami -muszę na zapas się objeść żeby w styczniu miec do nich wstręt:-D

reklama
Do góry