Vinga dzeiki za info o Adrianku, biedny maluszek ze tez musialo sie przyplatac takie paskudztwo
Kasia tak ja nadal biore bo takie mam zalecenie lekarza a mam tabletek do polowy grudnia i tego sie trzymam
Just witaj, osobiscie mam arachnofobie i moj maz nie przekonalby mnie zadnymi silami na pajka w domu
milusia a jaki jest rozmiar tej poscieli z biedornki jezeli moglabys mi powiedziec, no chyba ze jeszcze nie kupilas i nie wiesz?
Pustiszi ja chyba sie "przeslyszalam", jak to myć okna? ty oszalalas, chcesz nam tu urodzic przed terminem
Salli to pinda prawdziwa z tej lekarki, jezu skąd tacy ludzie sie biorą, wiadomo ze termin cc ustala sie szybciej niz termin wskazany przez ostatnią miesiączke. no i jak mozna podwazac zdanie neurologa ktory prowadzi twoj przypadek od tylu lat. a niech ją pochlasta. mam nadzieje ze ten ordynator jest mądrzejszym facetem i wyznaczy ci termin cc w normalnym terminie. bardzo ci wspolczuje dzisiejszych przezyc
Magsus a do ktorego tygodnia trzeba sie zglosic do lekarza i gdzie oni to sprawdzaja bo nawet nie weim, w karcie ciąży? czy to lekarz wypisuje?
a ja tez mam troszke zmartwień, moja mama juz 2 tydzień chora na antybiotykach a u niej choroba wiaze sie zawsze z niebezpieczeństwem ze sie na serce rzuci bo ma migotanie przedsionkow, a tu juz dziisaj dostala drugi antybiotyk bo pierszy przez tydzien brany nie pomogl tak jak powinien
a drugi problem to bratanica mojego meza poszla we wtorek do szpitala na wyciecie migdalkow, miala miec robione w środe ale okazalo sie ze nie ma wolenj sali i dopiero zrobili jej to w piatek, i juz wydawalo sie ze iddzei ku lepszemu a tu wczoraj wieczorem doszedl bol uszu i głowy i temperatura ponad 39 stopni, dali antybiotyk i dziisaj do temperatury doszła biegunka. boze dziewczyna chuda bardzo, teraz od wtorku prawie nic nie jadla bo najpeirw zabronili bo czekala na operacje a od piatku nie ma aptetyut (zapomnilam dodac ze bardzo wymiotowala po narkozie) bo ja wszystko boli i praktycznie nadal nic nie je, dzisaj dostala 2 kroplowki bo wyglada jak wrak czlowieka.