reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziewczyny a te spojenie łonowe to gdzie odczuwacie?? Mi coś boli na wzgórku łonowym. Jeszcze strasznie mi boli w lewej nodze w kości ogonowej. Ja to odczuwam tak, jakby mi noga wypadła z zawiasu i nie pasuje. Boli w niektórych ułożeniach choleeeernie. Bolało mi to tę w 4 mscu ale przeszło, później tylko czasami pobolewało, jak coś nie tak "zaskoczyło", pytałam wtedy rodzinnej i gina to mówili, ze RTG i tak nie zrobią. Ma któraś z Was podobną sytuacje, co to może być?? Nie dość, ze ciężko chodzić bo ciąża, to jeszcze to :-(

Anisen :). To jest cudowne :) moje dziecko jest na etapie wyznawania miłości i robi to bardzo często ale za każdym razem serce mam miękkie i łzy w oczach . !!!!

Marika mnie boli cały krok :( kość ogonowa i od dwóch dni jak stoję czuje takie uderzenia w dole jakby miała mnie głowa w krocze waliła i pewnie tak jest . Co do tej nogi mam to samo jakby ktos wyjął i źle włożył szczególnie mam to jak za długo na jednym boku leże potem jak chodzę to czucia nie mam i utykam :(

U mnie leniwa niedziela cały dzien w lużku zreszta ostatnio to nic nowego na dodatek przezarłam sie strasznie mama gołabki robiła a ja je uwielbiam wiec Robert mi tylko donosił :) Julia juz śpi Robert zaraz jedzie do pracy a ja zamierzam sie pomoczyc w wannie :)

cześć Babki!
No ja dziś wstałam dość późno i szybciutko do sklepu po świeże bułeczki, do Kościoła i obiad.
tak mi jakoś słabo i wszystkie mięśnie mnie bolą. Po schodach w bloku jak się przejdę to wracam z zadyszką starej babci. Masakra jakaś:szok:
A mąż na to " weź Ty może już urodź i miejmy to z głowy" - mądrala, nawet troszkę pomarudzić nie wolno. A potem stwierdził że nie chce bo z malcem nigdzie na święta w odwiedziny nie pojedziemy:no:

Mnie prZed spojeniem bolala kosc ogonowa tak jakby zapowiedz przed najgorszym teraz nie wiem czy kosc nadal ale spojrnie to ani nog rozlozyc no jak wstaje z lozka obie naraz w dol bo za jedna gruga bez pisku nie pojdzie bola kosci pw srodku wszystkie promieniuje na biodra ja chyba wezme w srode to skierowanie na ta rehabilitacje :/ tylko kto ze mna pojdzie ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Anisen jak dużo chodzę lub stoję to stopy i kręgosłup odpadają:no: a ostatnio codziennie przy wstawaniu z łóżka bądź kanapy boli mnie łączenie między brzuchem a resztą tułowia - tak nisko gdzieś tam

Cześć dziewczyny :* Anisen no co ty sama bym sie nie pchala tesciowa mieszka z nami ;/ he. Vinga dziekuje za wiadomosci od fifi:* kochana ale co sie dzieje opowiadaj jak znajdziesz czas :( bandytka kurde faceci sa okropni trzeba sie go bylo spytac kiedy jest jego czas na chodzenie z brzuchem i dzwiganei tego calego ciezaru ;O jak bedzie jego kolej mycia naczyn to mu przywiaz 5 kg z przodu i 5 kg z tylu ot zemsta :OO;* dziewczyny dziekuje wam za wszystko bo kurde tylko wy mnei rozumiecie ;* naszczescie wszysatkie jestesmy w ciazy i kazda wie o co chodzi i te nastroje a czasami mam wrazenie jak by ci ludzie z boku byli bezmuzgami i sobie mysleli co ona chce ciaza to przecierz nie choroba ...pf jeszcze glupote meska zniose bo w ciazy nei byli a powinni :( ale ze moja tesciowa ktora byla 3 razy w ciazy i wie jakei to przyjemne ,..o nei tego nie zrozumiem ..;( u mnie lepeij jestem caly dzien tylko na dwoch nospach nie slucham tesciowej pocieszam sie ze juz 1 grudnia za nami i coraz mniej zostalo do bezpiecznego terminu . juz neidlugo moj maluszek bedzie ze mna , jak mi gorzej to gadam sobie do brzuszka i mi lepiej :)

Blue i tak trzymaj :) moja matka tez mnie nie rozumie chociaz urodziła 4 dzieci ona z kolei bagatelizuje sprawe i mówi ze teraz lekarze straszą tymi szyjkami przypisuja tony leków przeżywają ze dziecko nisko i wogóle a kiedyś to było ............ Itd same wiecie jak było ona robiła wszystko nikt jej nie pomagał i wogóle a sory za wyrażenie gowno prawda bo najpierw jej matka sie nami zajmowała potem matka mojego ojca wiec piepszenie głupot !!!!

R juz do pracy pojechał ja wypilam melise i czuje ze zaczyna mnie usypiac :) musiałam przewietrzyc pokoje bo moj ojciec tak w piecu pali ze chyba ze 30 stopni jest na szczęście mogłam grzejniki zakręcić na górze i juz mam 22 stopnie :)

reklama
Blu i tak trzymaj, zero stresowania sie, przejmowania. Robisz wszystko by dzieciątko było zdrowe i tak na pewno będzie !!!

Moj J jeszcze nie wrócil. Dzis ja sama od 8 rano do teraz z malcami. wreszcie posnęli, ale dzien był masakra :( A ten tydzien zapowiada sie tak samo bo mąz już zapowiedział ze roboty ma w firmie 3 razy tyle co zwykle. będą za to pieniądze ale przed 23 mam sie go nie spodziewać w ciągu tygodnia. A w sobote kolejną znów go nie ma. Zdechnę chyba.
buziole

Do góry