reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

I ja się przywitam wieczorową porą :)
Właśnie wszamałam bułkę mleczną z nutellą - a tak mi dobrze dziś szło ;) Ale co tam, nie marudzę, bo to już końcówka,a potem będziemy tylko chudnąć - tzn. taki mam zamiar :)
Wszystkim andrzejkującym udanej zabawy życzę!
Jeśli chodzi o ubieranie dzidziola, to ja się tego strasznie obawiam, bo moja Julka jest czerwcowa i nie mam praktyki z zimowym noworodkiem - boję się przegrzać ale też nie chcę przeziębić od razu...
Kurcze, chciałam jeszcze tyle napisać, ale wena mi odeszła :/
Miłego wieczoru

reklama
Wszystkim mamom zycze udanej zabawy wieczorjow kolacji wszelakich inprez andrzejkowych i lezącym tez oczywiscie a co ja leze dzis wiec do takich naleze :) wybujalam w samochodzie mlodego ze skurczy delikatnych dostalam teraz objadlam sie golonką i zaraz zasne :)

Ja dla dzidziusia kupiłam gaziki na poczatek ale ne wiem czy bede uzywala a mam to ImageUploadedByForum BabyBoom1385839175.057003.jpg i oliwke mam ale poki co nie kupuje enolienow jak cos bedzie sie dzialo szybciutko kupie i juz :) a ja i ja uzywam komorki ale kurcze nie chowa mi sie klawiatura nic nie pomoge

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1385839175.057003.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1385839175.057003.jpg
    23,4 KB · Wyświetleń: 104
Kurcze chyba zaraz pępkne ze zlości ;( nie rozumiem tych ludzi najpierw tesciowa sie drze ze mam sie uspokoic i nie panikowac bo sobie poród moge wywolac a pozniej ciagle gada ze na poród za wczesnie i maly to napewno by dlugo w inkubatorze lezal i blablabla i gada mi o dziecku jakims co dziewczyna urodzila i zmarlo a byla wiecej w ciazy niz ja ;( jezu mam dosyc neich bedzie juz przynajmneij ten 18 grudnia bo ja oszaleje mam dosc siedze rycze i mam dosc juz chcem miec bezpieczna ciaze i niech skończa gadac glupoty ;( juz bralam 3 razy nospe bo sie uspokoic nie moge wiem ze sie zoachowuje niepowaznie ale te 18 dni wydaje mi sie jakas wiecznoscia ;(ciesze sie ze wkoncu moglam wejsc na forum i wam napisac bo czuje w sobie taki strach ;( nie wiem juz co mam zrobic zeby ciagle nei myslec :(

Blue, uspokój się, ale już! Włącz sobie jakąś ulubioną muzę albo film i każ teściowej zamknąć buzię! Albo powiedz jej, że to ja każę ;) Postaraj się chwilowo wyłączyć myślenie, oki? Nie nakręcaj się dodatkowo, to nie pomoże i ty o tym wiesz. Pisz, jeśli potrzebujesz, ale postaraj się stonować emocje... Proooooszę cię!!! :)

Blue..nie denerwuj sie..musisz sie uspokoić wlasnie dla Maleństwa..zeby wytrzymać te 18 dni...spokojnie kochana...wlacz sobie ulubioną muzykę i skup sie na Malenstwu;);)

My dzisiaj bylismy na sesji brzyszkowej..zrobilismy mnustwooooo zdjęć...teraz sie obrabiają...mysle ze pod koniec tygodnia będą rezultaty...bylo kilka stylizacji,na rokowo,na pilkarza,na doktora...potem troszke rozebrsnych..mam nadzieje ze fajnie wyjdzie;);)

Blue - ha, ja dzisiaj to samo. Nerwy nerwy nerwy stres. Niech Mariusz nie wiem, gdzieś wyjdzie na cały dzień bo oszaleję, chciałabym się wyciszyć, a on tyyle czasu w domu spędza - oszaleję. Denerwuje mnie, denerwuje mnie jego nerwowość, dzisiaj rzucił elementem z hafciarki na ziemię i kur... połamał. Nie wiem czy on nie myśli czy co. Sprzęt wart 12 tys., a ten element 480 zł czyli tyle, ile nasza domowa maszyna do szycia. Mam dość, rozniesie mnie.

dziewczyny dziekuje wam za miłe słowa , jestescie kochane naprawde nie wiem jak bym sie trzymala bez forum ;( w domu nikt nie rozumie kobiety w ciazy ;/ dobranoc ;***

Blue zajmij głowę czymś miłym co lubisz: posłuchaj jakiejś muzy, poczytaj książkę, gazetę lub obejrzyj film - no ja w tym stanie bym nie zasnęła.
Mam nadzieję że Ty będziesz miała więcej szczęścia. Trzymaj się dobranoc

Blue kochana trzeba być dobrej myśli wytrawasz kochana musisz !!! Polecam Ci melise zaparz sobie z dwóch torebek naprawde potrafi ukoic nerwy !!!!! Moze myśleć o tym nie przestaniesz ale nie powinno Cie tak wszystko stresowac na mnie działa tylko spać mi sie chce po niej :) właśnie wypilam swój napar i jestem lżejsza na duszy o 10 kg :) trzymaj sie cieplutko !!!!

reklama
Kaczuszka no ja chcialam teraz zamowic staniki z allegro bo mi maka przywiezie w grudniu....

Cleopatra mi sie klawiatura nie chowa...hmm nie wiem jak pomoc.
Co do wacikow to ja uzywam tych eamych co dla mno bo tu tylko wate dla dzieci sprzedaja a ja waty nie lubie.
Jak uzywqsz and molium to juz bez oliwki bo on nawilza skore I nie ma sensu za duzo w nia ladowac.

Bylismy z Alexem w szpitalu I ma przez to ze byl oslabiony zalapal jakas tam bakterie...jutro sprawdze bo dzis mi sie juz wstawac nie chce. Tylko tylko tylek mu sie odparzyl I jak nie minie do poniedzialku to ide do naszego gp...bo ta lekarz jqkas przekonujaca nie byla. Ogolnie 1, 5 godz. Siedzielismy w bakteriach na poczekalni...wiec pewnie znowu jakis wirusow sie nalykalam... nie wiem na jaki grzyb dzwonic mam I gadac z 3 osobami po pol godz. Ktore zadaja mi glupie pytania....I potem zadzwoni I powie ze mam przyjechac do szpitala a ja I tak na izbie siedze. Przeciez to sie mija z celem.bo jeszcze na tel. Ze szpitala 3 godziny czekalam wrr..
No ale Alex dostal antybiotyk I jak mu wiecej krost nie wyjdzie I nie bedzie mial np. Wysypanej twarzy to moze chodzoc do szkoly... kurcze akurat taki moment kiedy maja ostatni tydzien prob przed wystepem...a on tak sie stara I tak mu zalezy noo.

Bylismy u znajomych objadlam sie jak bak. Hehe
Ale troche sie wkurzylam bo kol. Synek mlodszy od Vikiego o rok co chwile mi kopal Victora albo bil po buzi... kol. Jakby "nie widziala" I ja musialam jej kowic by zwrocila mu uwage... ahhh bede musiala ograniczyc spotkania bo nie podoba mi sie kilka rzeczy a nie chce non stop zwracac uwagi dzieciom a jej synowie bezkarni. Albo np. Alex czy viki wezma jakas zabawke..kol. syn zacznie plakac a ona zamiast mu tlumaczyc ze on tez u nas bawi sie ich zabawkami to prosi moje dzieci by mu oddaly bo to np. Jego ulubiona... ta a u nas tez moje dzieci maja sie podzielic bo jej syn takiej nie ma I pobawi sie I odda.

Teraz zasnac nie moge a to juz 2 I sie wkurzam... gardlo mnie znowu zaczelo drapac a juz sie niby wyleczylam...ale co tam wrr..

Dobra sprobuje zasnac. Do jutra.

Do góry