reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Czesc dziewczyny

Andrzejkowy weekend w wiekszości u Was wyjazdowy.
Udanego weekednu.
My siedzimy w domu.
Ogarne sie jakos i biore za sprzatanie.

Na uczulenie w razie czego moge brac calcium ??

Zrobilam w czoraj te badanie na choleostaze,wyniki w poniedziałek

reklama
Witam
Naz fuguje podloge na korytarzu i jest sprzatanie. Pecherz szczypie,, w nocy pilam antybiotyk Monural. Mam nadzieje ze pomoze
VINGA twoj maly ma alergie na kazdy rodzaj bialka? Wspolczuje :(
MILUSIA ja niestety nie moge odpuscic sprzatania bo syf po remoncie
FIFKA wspaniale wiesci, Adrianek taki dzielny
AKUKU te testy alergiczne skorne to jedna wielka lipa. Syn mial robiine w 3 latka pokarmowe i wziewne i nic, w 4 latka pikarmowe, wziewne, grzyby i plesnie i dalej nic. One wskaza tylko bardzo silna alergie a syn dalej leczony jest na alergie i astme. A nic a nic nie potrafia stwierdzic
BLUE dobrze czytac ze u ciebie ok ale jak dziewczyny pisza, jestes jak bomba porodowa
INOMAMA to chociaz nie bedzie synek sie stresowal i polecza mu wszystkie zabki
ANIAja tez nie jestem alergiczka, ani maz. Czasami przechodzi to z ktoregos pokolenia albo mozna nabyc wlasnie atakowaniem maluszka nadmiernymi alergenami

Ania - o nie, nie! Ty w ciąży, to boję się. Jak urodzisz to tarocika Ci strzelę:)

napiszcie mi, please, co w jeden zestaw ubraniowy wchodzi - dla dzidziula of course, bo dla mnie to wiem:)

Inomama to trzymam za słowo :-D

Ja dokończyłam sprzątanko, kawusia w kubeczku pięknie pachnie. Jeszcze jakieś pranie wstawię no i to by było tyle na dziś :-D

Marika niedawno przesadził z bananami, chyba 3 jednego dnia zjadł... i też go wysypało, po zupach na wywarach mięsnych też czerwony był. ale nie wiem czy powoli mu nie przechodzi, bo np. po takim miśkopcie (ciachu) sypało go od razu, a od mniej więcej tygodnia, pomimo, że daję mu ciacho to wszystkie place się pochowały :) więc może wyrasta z tego
Inomama ja ubieram tak: body krótki rękaw+pajacyk lub body krótki rękaw+bluzeczka+spodenki/śpioszki.

Vinga - oj, jak dobrze, że ktoś to napisał. Też tak jak Inomama za bardzo nie wiedziałam, jak ubrać. W internecie wyczytałam właśnie, że należy ubrać dziecko w dwie warstwy, ale rodzinka patrzy na mnie spod byka, jak to tak można tak cieniuteńko, że rozchoruje się dziecko przeze mnie, że minimum 4 (!) warstwy. No, tom już pewniejsza nieco :)

Akuku - o ja Cie, tyle napiec! Dla Ciebie chyba pieczenie ciast i robienie cukierniczych pyszności jest proste, łatwe i szybkie jak smarowanie chleba masłem. Idź to programu Masterchef!

Blue - dobrze, że nie masz bolesnych skurczy! Oby tak dalej!

Ahoj.

Masakiera. Nie spałam dziś do godziny... 7 ;o Pobiłam swój rekord! Po prostu bezsenność i już. Jakaś podekscytowana byłam, cały czas myślałam a to o firmie z którą chcę ruszyć od stycznia, a to o zumbie dnia poprzedniego. No wszystko na raz. O 5 poszłam do drugiego pokoju posiedzieć na komputerze, żeby się zmęczyć i takim cudem o 7:00 usnęłam, do 11 spałam, ze szkoły nici, dupa blada. Wkurzona jestem! Na odstresowanie dzisiaj trochę szycia na maszynie i trochę sprzątania.

I tak sobie pomyślałam, że kurcze, cały czas się psioczyło, że chce się zarabiać na siebie, że chce się otworzyć firmę, ale nic się z tym nie robiło. Wystarczyło tylko podjąć taką decyzję - bo w AIP dopiero od stycznia zaczniemy działać - i proszę! Jakoś tak wszystko się kręci, co chwilę ktoś pisze z indywidualnym zamówieniem :) Dzisiaj pracujemy z M nad logiem i haftem dla Klubu Wysokogórskiego AGH, jutro robimy dla KW Katowice :) Jaram się! I mam coraz większą wiarę w to, że chcieć to móc, tylko trzeba duuużo nad tym pracować i być systematycznym w tym, co się robi. I robić, a nie mówić o robieniu :D

Inomama no ale w 80 h np tutaj http://allegro.pl/alles-mama-rene-biustonosz-do-karmienia-80-h-i3686050840.html
To 76-82 pod biustem a ja mam 92 na scisk
A 106-108 w biuscie a ja mam 119 luzno, ale jeszce sie mlekiem wypelnia....

Teraz nosze 85 D .. pojde do sklepu i poprzymierzam troche stanikow zwyklych i wtedy cos zamowie. Ale wkurzam sie ze tu ciezko jest cos kupic. Ehh
Bo jakbym miala brac tak jak pisza w rozmiarowkach na allegro to powinnam kupic 90 h? Tzn w tym linku tak jest... ahh wez tu czlowieku badz madry.

Miejski bandyta ale dwa ciasta tylko upieklam ... a piec uwielbiam, gotowac tez tylko ze ja sobie przepisy lub drukuje, a tam musialabym pamietac...jeszce dania obiadowe to spoko bo robi sie na oko, ale ciasta juz niezbyt na oko hehe.

Aa mam oytanie, alexa cos wysypalo... niektore bombelki maja biale czubki a niektore ropne czubki... i co to jest ? Ospe juz przechodzil. Goraczki nie ma, i zachowuje sie normalnie...nie wiem czy jechac do szpitala?

Bandytko oj jak ja bym chciała mieć twój zapał do pracy ;) ale ze mnie trup, nawet w mieszkaniu nie mam siły posprzątać a co dopiero wziąć się za coś kreatywnego :-p
ja też dziś nie pospałam, Nataniel od 1 do 4 w nocy nie spał... nie wiem, chyba się czegoś bał, a potem mu się na zabawy zebrało :/ teraz sobie smacznie drzemie a ja zbieram nas do wyjazdu do dziadków..

Akuku na całym ciele ma tą wysypkę?

reklama
Vinga no najpierw wyszlommu cos w kaciku ust, a teraz ma na nogach, tylku, na poczkach i kilka na dole plecow i na twarzy ze dwie... zadzwonilam do szpitala maja w ciague godzin oddzwonic i albo dzis do szpitala sprawdzimy co to albo w pn do gp..

Do góry