reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

No, zmobilizowałam się :) Dzieciowa torba do szpitala już spakowana. Brakuje tylko gazików i ręczników.
Teraz czas na moją. Ale to już nie dziś. Bo teraz pranie powiesić trzeba i wstawić kolejne... a głowa boli coraz bardziej. Ech.

reklama
Marika jeslo chodzi o kosz mojrzesz to ja mialam przy Alexie I on byl nie bujany..mozn kupic n plozach albo na nozkach. Tra zkupilam kolyske bo chce bujany..bo co z tego ze nie bujam jak wtedy np. Musze nosic hehe, bujaczek kupilam I sie buja na baterie. I mam nadzieje ze dziec to polubi. Bo wychodzac z zalozenia nie bujac nie nosic to I w wozku nie bujac itd. Oczywiscie mowie o zdrowej ilosci bujania zamiats noszenia jak maluszek marudzi. Bo ja sama za bujaniem nie kestem ale bardziej od bujania z noszeniem

Witajcie,
Nie pisałam wcześniej, bo pracowity dzień dziś miałam - teraz leżę i nie mam siły się obrócić na bok nawet :( ale musiałam wysprzątać łazienkę - łącznie z myciem płytek i okna, bo wymyśliłam sobie podwieszaną suszarkę do prania w łazience i po wierceniu w betonie był taki syf, że tylko granat wrzucić, żeby wyrównać. Także palanowane prasowanie, przełożyłam na jutro - pod warunkiem że wstanę :(
Ostatnio to w ogóle takie mam zakwasy w udach od wchodzenia po schodach na trzecie piętro, że bardzo doceniam te moje jedyne 11 kg na plusie. Czuję sie normalnie, jakbym na siłowni przesadziła, tak mnie uda bolą ;)
Jutro wizyta - cieszę się jak dziecko, że znowu Maluchę zobaczę :) Julka moja coraz częściej pyta, kiedy zima się zaczyna, bo ona już by chciała Lenkę w domu :)
Ja do fryzjera wybieram się w połowie grudnia, żeby świeży kolorek mieć na święta i mega króciutką fryzurkę, żeby wystarczyło na po połogu ;) odrost to sobie sama śmignę, ale ciąć to mnie może tylko moja Gosia :)
Fifka - najlepszego na rocznicę! Miłosći i zrozumienia wzajemnego :) Ja w styczniu mam 8 rocznicę - także Lenka będzie "spóźnionym" prezentem rocznicowym :)
Jej, nie wiem co jeszcze pisać miałam - najwyżej za chwilę zedytuję :)

cześć laski!

Wreszcie jestem. Od czwartku byłam odcięta od świata, bo mężowi zepsuł się zasilacz do laptopa i zabrał mój, żeby mógł pracować. Dziś kurier przywiózł nowy i jestem - nadrobiłam na razie jeden wątek :-).
Dziś myślałam że pojadę na IP. Nie dość że w nocy jak wstaję na siusiu to tak mnie boli podbrzusze że szok to dziś do 15 moje dziecko nie chciało kopać dopiero wieczorem zaczął znów. Więc na razie nigdzie nie jedziemy. Może dotrwamy do czwartkowej wizyty.

Miłego wieczorku kobitki!

Cleopatra mnie tak wczoraj maluch wystraszyl bo od rana do 10 zadnego odzewu a zawsze kopal, ale zjadlam sniadanie polozylam sie na boku i zaczal stukac. A dzis znowu dyskoteka caly dzien. Pewnie maluszek przysnal sobie na dluzej hehe.

Akuku, ja dzis tez mam dyskotekę... Cały dzień się pręży, wygina i tańczy. Masakra. Ani chwili spokoju. Ale może przez to będzie spokój przez cała noc hihi.

Heh i choroba nas dopadła Julia temp katar kaszel mnie tez z nosa leci głowa boli :( no ale czego sie spodziewać przy takiej pogodzie !!! Mała w brzuchu tańczy oberasy wywija az mi sie nieraz jedzenie cofa :szok:Nocka pewnie ciężka będzie ale to ostatnio nic nowego

anisen dzięki za radę z tym prezentem super sprawa napewno skorzystam Julia ma juz dla siostrzyczki prezent sama wybrała pierwszego smoka z kubusiem puchatkiem nikomu nie pozwala go ruszać :) a jesli chodzi o przypomnienie o małym drobiazgu dla Julii przy okazji odwiedzin to w mojej rodzinie same jełopy :) sory za wyrażenie ale banda nieudaczników do Julii przychodzili z pusta ręka a co dopiero teraz dwa prezenty !!!! O zgrozo jak rodzina mi sie trafiła i moja i R jednym palcem robieni chyba !!!

Ostatnia edycja:
czesc wieczorem przeczytalam ale nei wiem zabardzo komu odpisac bo mam skleroze :D
u mnie dzien za dniem tak szybko leci masakra przecierz doopiero wstalam ;OO cos czuje ze jak za 11 dni nam sie skonczy listopad i zacznie grudzien to bedzie jeszcze szybciej ;OOOO

jutro zaczynam 33 tydzien ;D jupi :-D

a ja to ostatniowiecej czytam niz pisze hhee ;D a to ze waszedzieci w brzuchach skacza jak szalone to wiem zmowily sie z moim wojtkiem bo on tez niezle daje w palnik ;OOO

co za dzien dzis dwa razy spalam. Chyba ten remobt mnie tak wykancza. Stanelam na wage to przytylam 2 kg w 2 tyg. Od tych 2 tyg apetyt dopisuje i jem jak typowa ciezarowka

AKUKU u mnie synek byl bujany we wszystkim czym sie da, nigdy na rekach. Doslownie latal w wozku i tylko to go uspokajalo. Moja siostra w ogole dzieci nie kolysze, ale u niej takie bardzo grzeczne i spikojne, nie to co moj wierciol

SIVA podziwiam odwage, mycie okien w 8 miesiacu. Ja taki syf mam codziennie przez remont korytarza a dzis maz sprzatal bo ja jakas niemrawa
MAGSUS duzo zdrowka dla corci

reklama
A mnie skurcze dopadly... najpierw co pol godziny..pozniej co 17 minut teraz co 12 minut ..a caly czas leze... kurka oby minely nooo

Do góry