reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anisen pewnie że lepiej grzane rybki niż dziecko ;) tylko żeby nie pękło bo z doświadczenia wiem że fajne to nie jest...

Marika30708 mój to właśnie chce bujać... on w ogóle jakiś nienawierzony dziećmi jest - ciekawe jak szybko mu przejdzie ;-)

miejskibandyta to obie jutro wizytujemy ;-)&&&&&&&&& za Was

nisiao mi lekarz mówił że te leki na ciśnienie są bardzo szkodliwe więc może lepiej że Ci nie dali nic - może jakaś drzemka pomoże... nie wiem :-( ja mam zawsze niskie...

z tym wierceniem to chyba faktycznie coś od pogody zależy bo i moja od wczoraj normalnie mną rzuca na boki :happy2:

kasia150491 fajny pomysł z tym bukietem :-D wszystkiego naj naj naj dla Taty

Anisen ona jakaś pier... jest. Moja jest, a Twoja ją przebija (moja dziś do końca roku do Anglii do córci wybyła :cool2:) sylka ma racje z tym że ja bym dodała "zapraszamy...... ale jak nie przyjedziecie to też tragedii nie będzie. Dzieci się dowiedzą jak babci na nich zależy :-p" moja wczoraj do mnie "a wy w ogóle na chleb macie (stały tekst- bo my przecież nigdy nie mamy pieniędzy)" to ją wyśmiałam i powiedziałam ja się zastanawiam czy jutro po wózek nie jechać, a mama pyta czy na chleb mamy??" co wiem, że ją wkur**** bo w/g niej wszystko powinniśmy mieć używane nawet body do szpitala itp bo jej córka w anglii wszystko ma bo nadostawała i ona normalnie jest zazdrosna, żeby u nas czasami lepiej nie było :szok: rozumiecie?? jest zazdrosna gdy synowi się wiedzie lepiej niż córce... jeszcze nie jestem matką... ale moja mama miała nas 4 i NIGDY nie faworyzowała żadnej jedyne porównanie jakie padło z jej ust to ja już nie mam siły - jedna gorsza od drugiej" i to w żartach :tak: czasami myślę, że to ona na nas wszystkie zła tego świata zsyła tą swoją zazdrością. Ma obsesje na punkcie córki, a T to jak potrzebny to go widzi i to na zasadzie "masz mi zrobić" ja byłam w szoku... pytałam czy mu nie przykro to mówił, że on od zawsze tak miał i dla niego to normalne.... kochany mój normalnie aż mi się płakać chciało...
i ja się wygadałam i mi lepiej :-)

Fifka mnie od rana nie będzie więc wszystkiego co najlepsze w małżeństwie. Żeby wpatrywanie się w oczy do końca życia było dla Was cudowne, żeby każdy dotyk był tym najprzyjemniejszym, żebyście mogli na sobie polegać i bez słów się rozumieć - wszystkiego naj ;-)

Salli ja też teraz za ludzmi w domu nie przepadam :-)

ja też z tych nerwowych chociaż się wstrzymuję bo mi szkoda tej zwierconej Kruszynki :wink: jak ja bym chciała już ją przytulić, pocałować pogłaskać i wiedzieć, że wszystko jest w porządku :-( chyba mnie bierze jakaś nostalgia...

reklama
Kasia pomysł dla prezent dla taty super:tak:, wszystkiego dobrego dla niego :-)

Anisen
wzruszyłam się jak pisałaś o teściowej Twej, ze o Kini nie pomyślała, no jak tak można ja się pytam, toż to tępak by się domyślił, że dziecku może przykrość sprawić, nie chodzi o jakieś wielkie prezenty, byle lizak wystarczy, a dziecko nie czuję się zepchnięte na dalszy plan. Ehhh widzę na Twoją teściową szkoda słów. U nas już od dawna jest na liście jakiś prezent od maluszka dla Marti, tylko jeszcze zastanawiam się co konkretnie ma to być. Moja córeczka ma ulubionego misia Maniusia bez którego nigdzie się nie rusza, śpi z nim, je , przewija, wszędzie Go ze sobą zabiera i mówi, że takiego Maniusia musimy kupić siostrzyczce i też sama Maniusia dla siostry wybierze, więc u nas będzie to wymiana prezentów:-). A ja mamuśka już płaczę ze wzruszenia na myśl o tej chwili.

Fifi frytki aaaaaaaaa ale mam smaka , muszę je dzisiaj zjeść :-D

calineczka my też zamawiamy wózeczek z grandera tylko ten Twój to chyba najnowsza kolekcja?My zamawiamy szaro różowy z grander tutek,bo ten chyba nowszy . Widzieliśmy je w realu(akurat nie nasz kolor) ale fajnie wyglądają:tak:

Jutro od rana kursy a po 15 wizyta:-) ale na nfz więc na nic nie liczę...pewnie standard:waga ciśnienie i tętno...przyzwyczaiłam się ze nie zapłacisz to nie masz...:baffled:

milusia21 chyba nowa bo jak go oglądaliśmy to facet mówił, że w katalogu go jeszcze nie ma. Mi to się szczególnie ten haftowany koliberek spodobał :happy2: a wózek wydał się fajny- leciutki

Anisen możesz spróbować w coli zamoczyć - ponoć zrzera rdzę

Hej dziewczynki :)

M właśnie wybył do pracy, pyszną rybkę nam na obiadek sprawił, leżę i kwiczę tak się najadłam, do tego fryteczki z piekarnika i suróweczka:-D a na deser sernik z rosą mojego wykonu :-D o mamunciu :-D chyba sobie jeszcze kawkę małą strzelę :-D

reklama
Do góry