reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Kur... 3 skurcz po 5 minutach... jak dojdzie do 10 jade do szpitala..tylko ja nawet torby spakowanej nie mam... trzymajcie kciuki by minely... nie mam ani nospy ani magnezu w domu..wiec lepiej pojechac wczesniej niech wstrzymuja wrazie czego...

Akuku i jak tam? Boże nie strasz nas kochana....

Blue
noo idzie do przodu co? Ja jutro zaczynam 35 tydzień :-D

Siva
ty uważaj lepiej na siebie... żebyś kochana nie przeholowała....

Marika ty chudzina jesteś więc ci nie zaszkodzi takie jedzenie :-D

Co do kołysania ja Konrada nie bujałam i nie zamierzam Adrianka... nosiłam w chuście więc byli wynoszeni i wybujani na rękach. A do spania odkładałam i zasypiał Konrad bez niczego. :tak:

Idę małego nakarmić a potem sobie z mężem po świętować :-D Nie wiem czemu suwaczek nie przeskoczył na 3 lata... zresztą ciążowy też się zatrzymał dzisiaj mam 33 i 6 dni...:baffled:

cze!

nie ma śniegu jeszcze, ale jutro musowo będzie! tak więc dzięki za przecieki:)

Kajcisław staje się mi chłopem pomału...żąda dezodorantu, bo jak mówi"coś walę ostatnio":), jak również żelu do włosów, bo "nie bedę jak jełop wyglądał"...czas na powrót do Polski - po języku dziecka głównie wnoszę...

Nisiao - też mam zmienne nastroje - nie wiem czy Cię to pociesza...i już inwencji brak na temat: co dziś mam robić...albo inaczej, co mogę...ściskam Cię z rana, nie daj się!

Kasia - najlepszego dla taty zatem:) tylko pamiętaj, ze skarpety muszą być w parach, jako dzieci Anisen mówią:)

Fifka - uwielbiam kaki! wczoraj też żarłam:) miłego świętowania dziś dla Cię i mężusia!!!!!

a na głowie, to ja pragnę po prostu, zeby było cos, co fryzurę przypomina, bo ostatnio to tylko kucyk musi być, wcale się mi nie układa nic!

Salli - powodzenia w roli gospodyni:) i gratulacje w ogarnianiu dzidziola:)

Hope - się mi śniłaś dziś! zresztą nie tylko Ty:) chyba z 4 jeszcze z forum, ale nie pamiętam które:) natomiast wiem,ze byłyśmy u Hope w domu, strasznie fajnie masz tam! taki duży, piękny i do tego lada z biżuterią i mogłyśmy sobie wybierać co chcemy. Na zawsze, normalnie:)

Siva - nie przesadzaj tam, z tym sprzątaniem! święta za miesiac dopiero:)

Magsus - zdrówka dla Julki!

Akuku - rany julek, ale się zdenerwowałam! czyli ok wsio dziś?

witam.

Akuku całe szczęście, ale jak widzisz powinnas tę torbę w razie czego jednak spakowac, chocby wlasnie w sytuacji kiedy trzeba szybko na jakies zatrzymanie skurczy jechac

Fifka gratulacje i mnostwa milości.
mój suwaczek ciążowy tez sie jakos zatrzymal i wczoraj pokazywal mi dzien o jeden do tylu, zaraz zobacze jak dzisiaj będzie

Magnus zdrówka dla córki, cholera wszystko przez te pogodę, u nas tez sie znowu zaczyna a w poniedzialek musi jechac na wizyte do chirurga dziecięcego bo ma lejkowata klatke piersiowa i zapisywal ja 3 miesiace temu do katowic a to 1,5godziny drogi ode mnie wiec niestety ja z tym nakazem lezenia nie pojade chociaz serce mi krwawi bo wiem jak ona boi sie lekarzy

Ostatnia edycja:
Hihihi...."last Christmas" powiadasz inomama?? To chyba powinno byc uznane za hymn swiateczny :) bo rzeczywiscie jak tylko uslysze pierwszy raz ta piasenke to wiem ze swieta ida :) A sen fajny, nie powiem :) Tez ym sobie pobuszowala w bizuterii czyjejs tak na zawsze :) :) :)

Akuku - ciesze sie ze sie wszystko uspokoilo bo sie normalnie zestresowalam jak to dzis rano oblookalam na watku ;/ Kurcze kobieto wez sie troche oszczedzaj bardziej - choc wiem ze przy dwojce urwiskow to nie latwe, a czasem wrecz niemozliwe... W kazdym razie probuj!!!

Fifka- gratulacje z okazji rocznicy!!!!! I milego swietowania zycze :)

Magsus, Donka - zdroweczka kobietki!!!!
Zreszta dla wszystkich zdroweczka!!!!! Bo teraz taki czas ze co rusz bedzie cos lapalo... No cos o tym wiem niestety... :(

A tak poza tym to milego dzionka kobietki!!!! :*

reklama
Helął!!!!

Akuku - jeszcze nie !! Dobrze ze sie uspokoilo

Inomama - łohohohoho juz zajarzylam heheh For You ;) ja juz wczoraj wieczor zagladalam na prZepisy menu ustalam listy robie iiiiii na koniec w co sie ubiore ????????

looooooo i to moje pierwsze swieta Jezuska NarodZonego
nie w Pl

A jak ciocia Angela Merkel przysle w tym tyg. Pieniazki dla Mikolaja to podbiore kilka ełrakow na stroj :) obiecuje oddam

Ehhh jak ja nie cierpie tej Pienkowskiej w ddtvn uuuuh obejrzalabym ale wole isc kartoflo-ziemniaki obierac na kopyteńka :)

Do góry