reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć kobitki!

Doczytałam wątek a na końcu zapomniałam co i komu chciałam odpisać!
Wiem tylko że na zgagę to nie tylko mleko ale też np. jogurty pitne sobie kupuje i mi pomagają.

U mnie Panowie monterzy od okien są już przy końcówce swojej pracy tzn. bawią się z roletami. W całej chacie jeden sajgon czytaj bałagan. A mnie dziś brzuch się spina i boli zwłaszcza jak siedzę a położyć się nie ma gdzie przy tym remoncie i zmęczona taka że szok; natomiast mój bąbel chyba ma się świetnie bo matkę skopał a co.

reklama
Kasieńka termometr już wysłany więc jutro powinnam go dostać, mam nadzieję że będę z niego zadowolona

a mi te wszystkie święta amerykańskie są bardzo obojętne...
lecę się powoli szykować do lekarza

Dzielenie według mojego dziecka : Mamo mogę sie podzielić z Kubusiem czekoladką? ( czytaj jego czekoladką )
hehe u nas jest "podziel się",albo mamo on nie chce się podzielić:-D

Ja tam też takich "świąt" nie uważam,ale niestety wkradają się do naszego kraju z każdym rokiem mocniej i trzeba z tym "żyć":confused:

a ja sie pochwale, ze dzis maz mi kupil tablet i troszke wygodniej moge z internetu korzystac:-) no i zajecie mam na pare dni- rozpracowuje jego funkcje:-p

Ja też mam od dziś nową zabawkę :D Przełużyłam umowę z siecią i mam nowy telefon :D Gdyby nie fakt, że nie mam do niego karty mini sim to już bym go całego rozgryzła :D ale już jutro... jutro...

czesc Mamuśki, jak po nocy, u mnie tradycyjnie do d.... wstalam o 24 zeby łyknąć fenoterol i bylo juz po snie, do 2-4.15 czytalam ksiazke, pozniej na godzine zasnelam, teraz padam na twarz, juz nie mam sily, zaczynam bac sie nocy

Hej!

A ja dzisiaj dwa razy pobudka w nocy o 1 i 3 mniej wiecej po pol h mijalo zanim zasnelam i juz oficjalnie po 5 wstałam i zaczela sie batalia z brzuchem juz nie wiem co robić mam takie rozwolnienie za przeproszeniem ze nie wiem czy do lekarza dojade :/ wypilam na noc mleka szklanke a ja nie bardzo moge ... I mam ... Smecte godzine temu wzielam i troszke pofolgowalo ale jednak niemcalkiem maaaa saaaaa kraaaa
ciekawa jestem czy mnie przyjma u lekarza bo ja karty nowej nie mam mieli przyslac a nie przyslali ... Meza zawiozlam do pracy ale to 1,5 km w jedna str. I wrocilam a do lekarza 8km i stanie wmkorkach :/ nic jeszcze 20 min. I wychodze mam nadzieje ze dotrzymam ;-)

reklama
Do góry