reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Antinetka - nie nie heh wlasnie przeczytalam kilka opini i wystarczylo jedno forum przejrzec juz mi odeszlo ladny bajer gadzet a przedwszystkim strata pieniedzy bo dzieci odrazu go wypluwaja jakby przeczuwały :)

reklama
Antinetka - nie nie heh wlasnie przeczytalam kilka opini i wystarczylo jedno forum przejrzec juz mi odeszlo ladny bajer gadzet a przedwszystkim strata pieniedzy bo dzieci odrazu go wypluwaja jakby przeczuwały :)
Chytre bestie:-D dla mnie to tez taki raczej badziewny bajer...Bo zakupić można,ale nie każde dziecko będzie chciałao smoka i tylko strata kasy...lepiej kupic takie zwykłe albo na podczerwień(te do ucha też mnie nie przekonują...)

Dokladnie :)

Ja mam tego microlifa tylko do czola, alemskusilo mnie to ze jeszcze jest pstryczek i mozna zmierzyc wode w wanience albo picie w butelce i tu o dziwo rewelacja mierzy suuuper dokladnie ale jak mam tak stac nad dzieckiem i czekac az sie rozwyje na ten pisk dzwiekowy po pomiarze to mnie mrozi :)

Hej chcialam milego dnia zyczyc.
Ja juz obiadek przygotowalam..pisalam na wizytyowym hehe.. taka pokrecona jestem.
W kazdym razie polskie mielkne ladnie pachmace mm..az juz sie chce jesc. Heh

Chcialam sie "pochwalic" zdolnoscia mojego synka. Alexa nauczyl sie czytac !!!! Tzn. Narazie czyta wyrazy ale to juz czytanie.. wprawi sie I bedzie dzidz ksiazeczki czytal hehe. Narazie czyta o angielsku bo nie chce mu mieszac..choc dzis juz pisal opo polsku czesc .
Jestem meeeega duma I az miod o sercu mi sie leje bo on to robi z takim usmiechem na twarzy az mu sie oczy ciesza..taki slodziak moj...a jeszcze niedawno pod sercem go nosilam..ahh
No I liczyc potrafi ...jest niezmordowany czytaniem I liczeniem caly dzin potrafi liczyc I czytac...
A zgadnijcie o kim to ma. Po MAMUSI!!! Ja robilam tak samo... cwiczylam tak dlugo az sie udlo..nie oddawalam sie I nie bylo zmiluj.az moja mama sie zameczala mna. Hehe ale ja to przelezalam tyle w szpitalu ze nic inego do roboty nie mialam..tylko ksiazeczki kolorowanki. Ah

Dobra zmykam bo musze dzis kilka spraw pozalatwiac.

Milego dnia

O masz co nie pojde pizze szykowac po 5 minutach wracam serce kolacze jakby slon na klatke mi nadepna duszno nosz co jest... Pogoda czy jakie licho...

Milusia biedny synek, ze tez znowu cos go dopadło, oby szybko przeszło

Akuku gratulacje dla Alexa, to ładnie szybko się uczy czytać, super

Pustiszi to moze lepiej połóż się i olej dzsiaj tę pizza

dziewczyny a ja zauwazylam ze wieczorem po calym dniu mam takie mocno wystające żyły na stopach, ze az je umiem palcem przesunąć, myślicie ze to przez obciazenie dodatkowymi kg?

Dona - wiecej leze niz stoje juz co jakis czas pojde pokroje a ciasto zagniote na tyłku przed tv :) i wiesz co ja sie budze znczym takim ale na rekach zawsze byl problem zeby sie wkluc we mnie a teraz rece cale w zylach i to wielkich i znika niedlugo po przebudzeniu....

Wiecie co ... Moze mi sie wydaje ale ja tak nie mialam czy krzepliwosc tzn. Gestosc krwi mam taka rzadka wczoraj doslownie zdarlam naskorek bo tarłam ziemniaki ale doslownie tyciu tyciu i ja nie moglam tego zatamowac a normalnie nie wiem czy by mi krew podeszla nawet pod naskorek :/
Krzepliwosc krwi w ciazy jest mniejsza ??? Bo to samo jak mnie u lekarza kluja to trzymam ten tampon i trzymam i leci i leci ...

reklama
Hej kobitki. Komp mi padł i nie mialam jak do Was zajrzeć. 4-5listopad mamy dostac klucze od mieszkania aby zaczac remont.
Szykujecie juz torbe do szpitala i ciuszki dla maluszków? zaczęłam sie zastanawiać kiedy zacząć prać. przed czy po przeprowadzce. Planujemy sie wyprowadzic pod koniec listopada wiec jeszcze troszke czasu.
Bylam u learza i dostalam skierowanie na usg w koncu..ale terminy meeega odlekle.chcieli mnie zapisac na styczen ..to ich wysmialam i powiedzialam ze rodze w styczniu.Łaskawie mniezapisali na 16.12 :/

Do góry