cze kochane!
już sie boję zaglądać na wątek wizytowy...dzis same dobre wieści poproszę!
aż się moimi szwami zaczęłam stresować...niby zdejmują w 35 tyg. I co dalej? jak to skurcze pobudzi? i sobie urodzę tak wcześnie? a z drugiej strony, jak nie zdążą zdjąć i zacznie się poród? Podobno nie ma gorszego bólu niż rodzenie ze szwami...bo skurczami trzeba się wtedy ich pozbyć...buuuuuuuuuu
na pocieszenie dziś babkę ziemniaczaną robię
Anbas - zegar w dużym pokoju jest. Wczoraj dokupilismy jeszcze fotel...psychiczni jestesmy....
Ania - ale jak ten "Wałesa" właśnie, czy boski czy olać i nie oglądać?
mój mężuś tez sam dużo robi w domu. I tu jest właśnie pies pogrzebany - kiedy SAM sobie coś wymysli, to robi, gorzej jak powiem, ze mógłby to czy tamto...od razu jako przytyk bierze
Pustiszi - wszystkiego najlepszego dla Cię! życzę Ci, żeby Twój chłop zajarzył jaką ma fajną żonkę i Cię rozpieszczał! zajrzyj tu:
Ciastka francuskie z brzoskwinią - Kobieceinspiracje.pl
"dla męża" czy dla kogoś tam innego, to dla typowy rusycyzm jest. Moja mama jest polonistką, więc się nasłuchałam na ten temat
nie tylko na ten w sumie. Najbardziej nie cierpię "chłopacy" co to kurde niby jest???? kogo, czego nie ma? chłopaców????????????
Anisen - niech se te meble w d... wsadzą!
Dona - ja też czekam na lekcje wychowania męża w odcinkach najlepiej, bo mogę nie podołać z wdrażaniem - ale pragne bardzo! nauki nigdy za dużo
Milusia - głębokie wdechy i dalej do boju z bliźniakami
Fifka - a widzisz! czasem nie wpadniemy nawet na to, o co chodzi chłopom! poprzytulać proszę męża
Akuku - cieszę się, że kasy trochę choć dostaliście! może uda się wszystko załatwić pozytywnie!
Vinga - kurcze nie wiem jak to jest! u nas sytuacja dziwna bardzo. To pierwsze wspolne dziecko przecie. Męża córka ma 20 lat, moj Kajcik 9...wlasciwie jakby pierwszy raz to wszystko się działo. Ale wiem, że faceci inaczej ciąze przeżywają, nie do końca rozumieją o co kaman. Tym bardziej może drugą, przecież pierwszą przeszłaś, urodziłaś, już wie jak to jest, żadna nowość, wiec czym się ekscytować, nie?
chłopy dziwne są!