reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Hej kochane.
Przepraszam ze ja tak rzadko zaglądam..nie daje rady po prostu :(
Za miesiąc się wyprowadzamy..a za kilka dni zaczynamy malowanie.. wiec nawet podrapać się po pupie nie będę miała czasu.Starsza córcia rozrabia,robaczek tak samo :) spać nie dają oboje. Już bym chciała 36tc i moc urodzić.bo mam dosyć :D

reklama
Ania witamy :)

vinga to nasze dzieci sie dzis zmówiły moze pisały do siebie ze beda dzis niegrzeczne :) bo Julia od 7 daje mi popalic juz nie mam siły wczoraj to był anioł a dzis diabełek wcielony nic do niej nie dociera :(
pisalam właśnie na fejsie z koleżanka z pracy termin ma na 5 listopada ale mówi ze juz od dwóch dni ma skurcze bolesne czop jej odszedł ale ze nie ma innych obiawów porodu to jeździ tylko na ktg i wraca do domu męczy sie bo ma 1,5 roczna córkę ktora dopiero zaczyna chodzić wiec blaga juz o litość i chce urodzić :) współczuje jej ale i zazdroszczę ze na dniach będzie juz po wszystkim a nam jeszcze troszkę zostało :)
U mnie coraz gorsze noce nie mogę juz wcale sapac w dzień jestem nieprzytomna rozdrazniona :( jeszcze nie mam wszystkiego kupionego a śni mi sie w nocy ze zaczynam rodzic i nic nie mam :) hehe ach ten odmienny stan :)

MAGSUS moze i ja nie spie po nocach wlasnie dlatego ze nie zakupilam jeszcze wielu rzeczy a teraz przez to ze musze lezec sytuacja stala sie tragiczna i o wszystko trzeba kogos prosic albo kupowac przez neta.

Witaj Ania

Anna ja tez chce juz 36 tydz albo najlepiej 38 I rodzic .. bo normalnie dzis dopiero o 3 usnelam.. malucjh tak kopie ze jak przysypiam I kopnie to az mnie od srodka trzesie... zuje ze spojenie mnie boli bo mi je obkopal...zgaga w nocy palila I ja ma jeszcze ten syndrom zmeczonych czy tam niespokojnych nog.. o wlasnie wieczorem jak juz jestem zmeczona to tak bola ze masakra I wczoraj mialam wszystko naraz..a tak sie cieszylam ze usne spokojnie...
Wiecie ja z chlopcami zgagi nie mialam..ba ja nigdy w zycu zgagi nie mialam..ah
Pewnie padne w ciagu dnia a wieczorem bedzie powtorka jak bede wyspana to tymbardziej..
Z chlopcami w ciazy oglam spac I spac ... potrafilam soe przebudzic zjesc I dalej spac a teraz ? Bezsennosc ? Co to kurna jest. To chyba taki sygnal dla mnie ze jak bedzie chlopak to zeby mi wiecej nie odbilo ze chce core hahaa.

A teraz bym sobie pospala ape polona ma przyjsc mi krew pobrac... w sumie nie wiem czemu dzis skoro w piatek mam wizyte..ale beda mi dawac zastrzyk z przeciwcialami i moze cos potrzebuja..ostano mi pobierala moze zgubili? Dowiem sie jak przyjdzie...a powiedziala ze bedzie miedzy 9.30 a 11.30... masakra mogpabym 2 godz. Pospac.

Jutro w koncu po onad 2 tygodnia holidaya ziemniaka (kiedys dzieci w uk mialy pomagac rodzicom zbierac kartofle z pola I mieli dwa tyg. Wolnego.. teraz kartofli nie zbieramy ale wolne jest..) moje dzieci ida do szkoly, przedszkola..uff. troche odsapne od nich. Kocham ich nad zycie ale potrwfia zmeczyc.

akuku na pocieszenie powiem Ci ze z Nikosiem tez spalam jak zabita a teraz z Sarunia jest mi ciezko ... zgage z Nikosiem mialam pare razy a teraz ciagle cos pali :) wiec moze bedzie cora :p

Czesc, mnie tez zgaga pali codzinnie ale dopiero wieczorem jak sie poloze. Mleko pomaga, migdaly albo renni bralam tez w poprzedniej ciazy na zgage.
U nas jest tak ladnie i cieplutko, ze az sie chce spacerowac:-)
Bede zaraz pomidorowa gotowac:-)

Kasienka hehe fajnie by bylo nie powiem. Ale jakos nie wierze... tzn powiedziano mi prawdopodobnie chlopiec wiec w to wierze a przynajmniej probuje.

Ale jakby patrzec ze ina ciaza to ta jest caaala inna...z chlopcami ciaza wie w wielu sytuqcjach powtarzala, a tu wszystko inaczej.

zgada - w ciazy z córka nie miaalam wcale, zreszta nigdy nie maiala az do tej pory , ale teraz w nocy czasem cos tak sporadycznie mnie tam pali - chyba to zgaga

reklama
hej dziewczyny
ja psychicznie przygotowuję się do jutrzejszej glukozy ;)

Co do zgagi, to za każdym razem mam masakryzną., W pierwszej ciąży katowałam się migdałami i mlekiem, ale oczywiscie nie pomagało. W drugiej poszłam po rozum do głowy - pamiętajcie, rennie można brać bezpiecznie!! A nie spać "bo pali", nie jeść "bo pali" itd jest bez sensu. Lepiej od razu wziąć rennie i mieć z głowy.

Właśnie robię pomidorówkę na obiad dla dzieciaków (siedzimy chorzy w domu) ..

Do góry