reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Marika - w takim razie miiłego dnia Z mężem ;)
Milusia - zdrówka dużo zdrówka !!

zimy srogiej u mnie niewiele tak do tygodnia czasu a snieg moze 3 dni lezal w tym roku... chyba z malutkim bede wychodzila dosc szybko na dwor chociaz nie Chce pisac bo jak sie niunio,urodzi bede planowac poki co niech sobie smerf moj spaćkunia i kopie

reklama
hej kochane :)

Dona zapalenie piersi nie bierze się z ich "przewiania". musi się zrobić zator mleka w piersi spowodowany uciskiem. te przewianie to takie babcine gadanie ;) z tego się zapalenie nie weźmie ;-). też niestety przerabiałam zapalenie i chyba nikomu tego nie życzę
Milusia zdrówka kochana
lecę nadrobić forum :)

Witam serdecznie mamusie, jestem tu nowa na forum i chciałam coś o sobie napisać. Nazywam się Ania i z niecierpliwością czekam na swojego skarba. :-)

cze w nowym, kolejnym tygodniu!

wczoraj miałam taki do dupy dzień, że tylko wrzeszczałam na wszystkich albo dla odmiany się nie odzywałam...Źle czuję się w zamknięciu - zdecydowanie jestem zwierzęciem towarzyskim!

ja nie wiem co to werandowanie, bo Kajcisława nie wietrzyłam, ino w 5 dniu życia na spacer godzinny wzięłam. A potem już poszło:)

Marika - zdrówka kobieto! no i zadowolenia z powrotu męża:)

Fifka - ...jak u Cię dziś???? jak o tym czopie przeczytałam, to aż słabo zrobiło się mi. Pewnikiem ja bym się nawet nie zorientowała, ze poszedł...wracając do tematu - leżysz????????????

Milusia - u mnie chłop jak złoto wychodzi:) współczuję bólu nerki, lepiej dziś?

Siva - ale antybiotyk pomaga? zdrówka dla małej!

Ania - na suwaczku Twym jest, ze jesteś w 9 tyg????

Ania witaj :) prosiłabym abyś edytowała swój post gdy chcesz coś dopisać. nie piszemy postu pod postem :)
co do samopoczucia to mnie nocami brzuch ostatnio boli :(

mój syn chyba chce mnie psychicznie wykończyć, dziś jest tak niegrzeczny, jakby wszystko na złość specjalnie mi robił:no: dzień się dopiero zaczyna a ja mam już dość

Fifka jak tam sytuacja u Ciebie??? właśnie czytałam wcześniejsze posty :(

reklama
Ania - witaj!
Inomama - łączę się w bólu, bo ja też zwierzyną stadną jestem i tak mi doskwiera brak kontaktu z ludźmi, ze znajomymi z pracy i w ogóle za tym, że coś się dzieje :( Ale za niedługo będzie się działa aż za wiele na raz i wtedy przestaniemy marudzić ;)
Julce antybiotyk pomógł, już nie gorączkuje i nie boli jej gardło, więc jestem dobrej myśli.

Do góry