reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Marika - w takim razie miiłego dnia Z mężem ;)
Milusia - zdrówka dużo zdrówka !!

zimy srogiej u mnie niewiele tak do tygodnia czasu a snieg moze 3 dni lezal w tym roku... chyba z malutkim bede wychodzila dosc szybko na dwor chociaz nie Chce pisac bo jak sie niunio,urodzi bede planowac poki co niech sobie smerf moj spaćkunia i kopie

reklama
hej kochane :)

Dona zapalenie piersi nie bierze się z ich "przewiania". musi się zrobić zator mleka w piersi spowodowany uciskiem. te przewianie to takie babcine gadanie ;) z tego się zapalenie nie weźmie ;-). też niestety przerabiałam zapalenie i chyba nikomu tego nie życzę
Milusia zdrówka kochana
lecę nadrobić forum :)

Witam serdecznie mamusie, jestem tu nowa na forum i chciałam coś o sobie napisać. Nazywam się Ania i z niecierpliwością czekam na swojego skarba. :-)

cze w nowym, kolejnym tygodniu!

wczoraj miałam taki do dupy dzień, że tylko wrzeszczałam na wszystkich albo dla odmiany się nie odzywałam...Źle czuję się w zamknięciu - zdecydowanie jestem zwierzęciem towarzyskim!

ja nie wiem co to werandowanie, bo Kajcisława nie wietrzyłam, ino w 5 dniu życia na spacer godzinny wzięłam. A potem już poszło:)

Marika - zdrówka kobieto! no i zadowolenia z powrotu męża:)

Fifka - ...jak u Cię dziś???? jak o tym czopie przeczytałam, to aż słabo zrobiło się mi. Pewnikiem ja bym się nawet nie zorientowała, ze poszedł...wracając do tematu - leżysz????????????

Milusia - u mnie chłop jak złoto wychodzi:) współczuję bólu nerki, lepiej dziś?

Siva - ale antybiotyk pomaga? zdrówka dla małej!

Ania - na suwaczku Twym jest, ze jesteś w 9 tyg????

Ania witaj :) prosiłabym abyś edytowała swój post gdy chcesz coś dopisać. nie piszemy postu pod postem :)
co do samopoczucia to mnie nocami brzuch ostatnio boli :(

mój syn chyba chce mnie psychicznie wykończyć, dziś jest tak niegrzeczny, jakby wszystko na złość specjalnie mi robił:no: dzień się dopiero zaczyna a ja mam już dość

Fifka jak tam sytuacja u Ciebie??? właśnie czytałam wcześniejsze posty :(

reklama
Ania - witaj!
Inomama - łączę się w bólu, bo ja też zwierzyną stadną jestem i tak mi doskwiera brak kontaktu z ludźmi, ze znajomymi z pracy i w ogóle za tym, że coś się dzieje :( Ale za niedługo będzie się działa aż za wiele na raz i wtedy przestaniemy marudzić ;)
Julce antybiotyk pomógł, już nie gorączkuje i nie boli jej gardło, więc jestem dobrej myśli.

Do góry