Anisen
kochamy Cię mocno
oj teraz to chyba nic nie będę kupować mam po córeczce i po synku co by nie było ( z wyjątkiem bliźniaków ) to objadę tym co mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mea_osi ja też wychodze z założenia że luzzzz...
Ja się dzisiaj skusiłam i zrobiłam sobie suwaczek ciązowy... mam nadzieje ze nie za wcześnie ale jakoś nie mogłam się powstrzymac
więc wychodzi mea_osi ze lecimy łeb w łeb
My budujemy duży 120 metrowy dom ale do czasu wybudowania mieszkamy w 37 metrowym mieszkanku. O ciasnocie nie musicie mi mówić. 37 metrów, nas dwoje i dwoje dzieci
my mamy ok 45 m2 w domu teściów... mamy działkę, moi rodzice nam ją dali na prezent ślubny ale mojemu lubemu jakoś nie spieszy się do budowy domu.
widzę, że strasznie dużo jest na tym forum nauczycielek, już ze 4 naliczyłam (ze mną włącznie )
Ikasia, nie bądź przesądna suwaczek to tylko suwaczek. ja musiałam swój poprawić bo gin mi ustalił datę porodu na 21 stycznia...
dziewczyny, to może jakiś wątek zakupowy? już któraś kupiła coś dla fasolki?
ja w poprzedniej od początku kupowałam ciuszki, chodziłam po lumpexach i świetne rzeczy tam kupiłam