reklama
dona_76
Fanka BB :)
Bandyta supre ten woreczek. ja nie ma takiego talentu albo zacieńcia, ale moja siostra pieknie haftuje, robi pamiątki, np dla oliwki zrobila pamiatke urodzinowa, cudownie.
Sivatakie pasowanie moze byc długie wiec tez propoznuje wybrac sie szybciej i usiasc na jakims krzesełku
Tez ogldałam w tv program o tych plastrach, mowili ze skuteczne, i faktycznie mówili ze na tydzien sie je przykleja i ze sa skuteczne
Inomama ja niestety tez nadal źle sypiam, a i moja mala tez, dzisiaj w nocy nagle zaczela plakac bo jakie ona bedzie miala buciki na zime. a z tym "bałwanem" to się uśmiałam
Sylka jezu aby małemuszybko przeszło, moja mala tez ostanio byla zawalona flegma i stale wymiotowala ale nie bylo takiej tragedii ze sie dusila, bardzo wspolczuje, na szczescie malego czujesz wiec wszystko na pewno bedzei dobrze
Tamtusia no to widze ze randka udana
Anbas , Antinetka aż tak boli, mnie bola chyba jakies ścięgna i tez nie umiem tak normalnie przewrocic sie na bok czy chodzic, a tak jak piszezsz ubranie bielizny na stojaco graniczy z cudem
Sivatakie pasowanie moze byc długie wiec tez propoznuje wybrac sie szybciej i usiasc na jakims krzesełku
Tez ogldałam w tv program o tych plastrach, mowili ze skuteczne, i faktycznie mówili ze na tydzien sie je przykleja i ze sa skuteczne
Inomama ja niestety tez nadal źle sypiam, a i moja mala tez, dzisiaj w nocy nagle zaczela plakac bo jakie ona bedzie miala buciki na zime. a z tym "bałwanem" to się uśmiałam
Sylka jezu aby małemuszybko przeszło, moja mala tez ostanio byla zawalona flegma i stale wymiotowala ale nie bylo takiej tragedii ze sie dusila, bardzo wspolczuje, na szczescie malego czujesz wiec wszystko na pewno bedzei dobrze
Tamtusia no to widze ze randka udana
Anbas , Antinetka aż tak boli, mnie bola chyba jakies ścięgna i tez nie umiem tak normalnie przewrocic sie na bok czy chodzic, a tak jak piszezsz ubranie bielizny na stojaco graniczy z cudem
P
Pustiszi
Gość
Ale mnie sponiewierało o matulu chyba przez te przerwy w spaniu w nocy, mlody nie dal mi zasnac i kop i kop i wierci w dole puscilam muzyke relaksajcyna przylozylam ipada to bylo po 8 chwile to dostalam wlasnie taki wpierd**** od niego teraz chyba za dlugo matka spala dawno tak mi sie super nie spalo ... Jeszcze chce i co za tym idzie wszystkim niedospanym zycze...
anbas
Mamusia Kubusia
Ale mnie sponiewierało o matulu chyba przez te przerwy w spaniu w nocy, mlody nie dal mi zasnac i kop i kop i wierci w dole puscilam muzyke relaksajcyna przylozylam ipada to bylo po 8 chwile to dostalam wlasnie taki wpierd**** od niego teraz chyba za dlugo matka spala dawno tak mi sie super nie spalo ... Jeszcze chce i co za tym idzie wszystkim niedospanym zycze...
Szczesciaro Ty Fajnie Ci!!! U mnie kazdy ruch w lozku to pobudka z bolu...
justynaj
Anbas to co Ci naprawde radze to bardzo duzo odpoczywaj nie nadwyrezaj tego i koniecznie jak najszybciej porozmawiaj z lekRzem o tym, oby nie bylo to rozejscie kosci lonowej.ma prawo troche bolec ale jesli boli az tak bardzo to nie jest normalne.najlepiej zglos to lekarzowi.sorki nie chce Cie straszyc, ale lepiej uwazac na siebie kochana.
a mnie z kolei bola kosci miednicy ale bardziej z tylu a zwlaszcza jak sie nachodze. Tylko mam taka prace akurat,ze chodze duzo i nic nie da sie z tym zrobic. Jeszcze tylko 6 tygodni musze wytrzymC...
lacze sie generalnie z Wami w boli kochane, damy rade, juz prawie listopad, potem swieta, nowy rok i sie zacznie rozpakowywanie styczniowek
powiedzmy sobie po prostu Yes, we can;-)
a mnie z kolei bola kosci miednicy ale bardziej z tylu a zwlaszcza jak sie nachodze. Tylko mam taka prace akurat,ze chodze duzo i nic nie da sie z tym zrobic. Jeszcze tylko 6 tygodni musze wytrzymC...
lacze sie generalnie z Wami w boli kochane, damy rade, juz prawie listopad, potem swieta, nowy rok i sie zacznie rozpakowywanie styczniowek
powiedzmy sobie po prostu Yes, we can;-)
milusia21
Mój Kubuś leży w szpitalu płąkać mi się normalnie chce...dziecko tyle czasu chore,non stop jeździmy po lekarzach,wczoraj,przedwczoraj...a dopiero dziś 4badający go lekarz zaniepokoił się że dziecko ma 41,7gorączki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A osłuchowo też stwierdził że nic nie słychać,ale dzięcki Bogu dał skierowanie na prześwietlenie płuc,bo widział ze coś się dzieje...no i mamy obustronne zapalenie płuc!!!!!!!!!!A żeby niebyśmy nie trafili na niego(tylko na naszą pediatrę) to dostał by na pewno kolejny antybiotyk"na pałę",a to dla niego mogło by się już skończyć bardzo źle....Jestem wykończona,cała noc z mężem na zmiane przy nim...teraz jest z nim w szpitalu i zostanie na noc...całe szczęście ze akurat ma urlop,bo bym chyba się sama wykończyła...Szymona zabieram też do leakrza niech nają mu skierowania bo też kaszle,a lekarze w d.mają!!!!!!!!! Aj dobrze ze chociaż ze wzgląd na moją ciąże dali nam sale jednoosobową...
cleopatra1
Wszystkim niewyspanym życzę żeby jeszcze przed porodem dały radę trochę nadrobić bo potem to dopiero będzie -tak myślę;-)
Sylka zdrówka dla Dawidka - biedak wymęczy się za wszystkie czasy; pić mu też dawaj co by się nie odwodnił
Inomama i pozostałe randkujące - gratulacje i zazdroszczę. Ja też gdzieś chcę wyjść tak romantycznie a w kinie to już nie pamiętam kiedy byłam
Inomama - akcja z bałwanem była super - uśmiałam się. Myślę że Tobie nie było tak do śmiechu jak stanęłaś przed takim zadaniem. Wiem że teściowa radziła sobie w ten sposób że jechali wypożyczyć albo kupić strój przed każdym balem
Mi wczoraj w sklepie tak się słabo zrobiło że masakra - na szczęście nie padłam. Druga rzecz jak trochę pochodzę to boli mnie podbrzusze - nie wiem czy jak chodzę to jakoś tam na dole się macica rozciąga??
No i krzyż też już dostaje popalić - muszę męża o masaż prosić.
Sylka zdrówka dla Dawidka - biedak wymęczy się za wszystkie czasy; pić mu też dawaj co by się nie odwodnił
Inomama i pozostałe randkujące - gratulacje i zazdroszczę. Ja też gdzieś chcę wyjść tak romantycznie a w kinie to już nie pamiętam kiedy byłam
Inomama - akcja z bałwanem była super - uśmiałam się. Myślę że Tobie nie było tak do śmiechu jak stanęłaś przed takim zadaniem. Wiem że teściowa radziła sobie w ten sposób że jechali wypożyczyć albo kupić strój przed każdym balem
Mi wczoraj w sklepie tak się słabo zrobiło że masakra - na szczęście nie padłam. Druga rzecz jak trochę pochodzę to boli mnie podbrzusze - nie wiem czy jak chodzę to jakoś tam na dole się macica rozciąga??
No i krzyż też już dostaje popalić - muszę męża o masaż prosić.
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
O matko milusia!!!! Strasznie wspolczuje... Zdrowka dla Kubusia!!!!!!! Zeby szybko doszedl do siebie. Jezu jak mnie wkurza taka ignorancja lekarzy...dac antybiotyk I do domu...wrrrrrrr Dobrze ze trafilas na jakiegos konkretniejszego lekarza. Wiem ze latwo sie mowi ale postaraj sie nie denerwowac. Dobrze ze maz ma wolne bo bys sie pewnie zajechala....Oj Trzymam kciuki za szybkie dojscie do siebie &&&&&&&