reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

U nas wreszcie trochę popadało. Już się wytrzymać nie dało z tego gorąca. Nie wiem, jak Was, ale ja się strasznie męczę zwykłym chodzeniem, gdy jest tak ciepło :szok:

już w czwartek nasza wizyta, mąż specjalnie zwalnia się z pracy :)

w weekend dostałam pierwsze pytanie, czy przypadkiem nie jestem w ciąży, jak na spotkaniu towarzyskim piłam tylko soczek :-) na razie zaprzeczamy :-D:-D:-D

co do moderatora - może rzeczywiście niech się ktoś sam zgłosi. Pamiętam, że jedna z dziewczyn się ofiarowała, że może w tym pomóc (przepraszam, temat się rozwija i ciężko mi znaleźć kto to był)

aaa i gratuluję dziewczynom betek!

reklama
malinka, u nas też pada ale to dobrze bo mamy świeżo zasianą trawkę :) upał też mnie męczy, nie tylko jak chodzę...
co do "oskarżeń" bycia w ciąży to moje sąsiadki już plotkują. ale nie mają, żadnych konkretów. mam jeszcze zaokrąglony brzuch po poprzedniej ciąży i one sądzą na podstawie tego, że w ciąży jestem. tak jakbym była już w 6 miesiącu.

co do moderatorów, to ja czasu mam aż za dużo czasami, chęci też mam :-p. mogłabym nim być, chociaż nigdy nie miałam styczności z modernizacją.

Anisen ciezkich masz uczniow ?

Vinga gdzie ty znajdujesz czas :p a tak serio to podziwiam za taka roznice wieku :) ja chcialam minimum poltora roczku a max 2 latka ...

Kasia pieknie!!! ja na bete nie ide bo w pierwszej nie bylam wiec wole sie nie stresowac i w drugiej :) doczekam do wizyty co ma byc to i tak bedzie

ja moge w przyszlosci zostac moderatorem ... teraz Was czytam ale czekam jak sie sytuacja rozwinie (bo dobrze zeby w pracy nie dowiedzieli sie z neta ... wiec wiecej bede sie udzielac po wizycie ktorej plan mam na zakonczony 7 tydzien bo test pozytywny :))

czy ktoras z Was ma jakies prawdopodobienstwo na blizniaki ?? :)

czy ktoras myslala juz o tych badaniach miedzy 11 a 14 tygodniem ? przyziernosc i inne ?

ciezko bo prawie same zawodówki a do tego jutro pod rząd aż 4 klasy 3 czyli oni za 3 tygodnie kończą, już oceny mają, materiał zrealizowany i im korba zaczyna bić:(

został mi jeden test owu i sobie go strzeliłam ;) faktycznie test owu wychodzi pozytywny w ciązy. A co lepsze to ta druga kreska pokazała sie zanim sie pokazała kreska kontrolna i jest od niej 2 razy grusza ;)
No to sie pobawiłam ;)

Anisen, ja też ledwo żyję i też na mężastego czekam. będzie ok 23 dopiero więc nie wiem czy czasem sen mnie nie zmorzy.
Kasieńka, no tak jak pisałam, czasu mam mega dużo :p. Nat lubi sam się bawić :) ale czasami włącza mu się straszna maruda i nawet rączki mamusi nie pomagają ;) teraz zajmuje go strasznie stanie w łóżeczku :) pewnie lada moment będzie chciał za rączki chodzić. Kochana , a kto z pracy będzie cię śledził na BB? w ciąży z Natanielem miałam usg genetyczne (przezierność karkowa) ale wyszło ok więc żadnych dodatkowych badań nie było. teraz spojrzałam na Twój suwaczek, też masz małego dzieciaczka :) myślałam, że tylko ja taka szybka jestem. ja jeszcze na porodówce mówiłam, że niedługo następnego dziecia będziemy tworzyć ;) chcę dwójeczkę odchować troszkę i poszukać jakiejś konkretnej pracy.
a właśnie się dowiedziałam, że teściowa we wrześniu na emeryturę przechodzi, zarzeka się że będzie mi pomagać przy dzieciach.... no pożyjemy zobaczymy

reklama
Anisen podziwiam za taka prace ... bo ciezka napewno .. planujesz wracac po wakacjach ?

Vinga a kto to wie co sie dzieje w firmach :) a co do dziecia chcialam roznice poltora do dwoch... ale nie mniej niz poltora bo widze jak daleko 11 miesieczniakowi jeszcze do komunikacji mysle ze jeszcze jakis czas mu to zajmie a taki potoraroczniak to juz bardziej komunikatywny,

co do przyziernosci to ja w 1 nie robilam w ogole ... mysle zeby robic w 2 ale w ogole jest takie badanie na nfz?

Do góry