reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Ikasia Super ) rośnie pięknie
temat zusów, krusów , podatków to temat rzeka. Mnie wkurza że ja nie oszukuje, płace podatki a i tak muszę chodzić prywatnie do lekarzy żebym mogła pracować normalnie bez zwolnień. Wiem jak ludzie oszukują, mając własne oirmy które osiągają dochody miesięczne równe moim podwojonym rocznym i płacąc Krus. Osobiście znam 2 takie osoby.
moim zdaniem ubezpieczenie takie powinno być dowolne ale od niego uzależnione jakie masz przywileje. rezygnując z ubezpieczenia rezygnujesz np z opieki medycznej czy też z zasiłków.
temat zusów, krusów , podatków to temat rzeka. Mnie wkurza że ja nie oszukuje, płace podatki a i tak muszę chodzić prywatnie do lekarzy żebym mogła pracować normalnie bez zwolnień. Wiem jak ludzie oszukują, mając własne oirmy które osiągają dochody miesięczne równe moim podwojonym rocznym i płacąc Krus. Osobiście znam 2 takie osoby.
moim zdaniem ubezpieczenie takie powinno być dowolne ale od niego uzależnione jakie masz przywileje. rezygnując z ubezpieczenia rezygnujesz np z opieki medycznej czy też z zasiłków.
michalina_ch
Fanka BB :)
Ikasia pięknie!!! Na pewno jutro zobaczysz, bo widać już po wyniku bety 1 000 - więc u CIebie wszystko bedzie
Koniecznie wklej zdjecie!!! Wszystkie wklejajcie zdjecia swoich pociech
Milusia u mnie też był upal i zakończył się burzą
Koniecznie wklej zdjecie!!! Wszystkie wklejajcie zdjecia swoich pociech
Milusia u mnie też był upal i zakończył się burzą
vinga89
mamusia syneczków
michalina, śliczna dzidzia
odebrałam już betkę : 3076,4 mIU/ml więc chyba jest ok
u nas też był upał, aż w końcu deszcz lunął akurat jak byliśmy z małym na mieście
ja się na temat zusów nie wypowiadam bo mało się znam... ale mam za to kilka pytań
jak Wam mija dzionek?
odebrałam już betkę : 3076,4 mIU/ml więc chyba jest ok
u nas też był upał, aż w końcu deszcz lunął akurat jak byliśmy z małym na mieście
ja się na temat zusów nie wypowiadam bo mało się znam... ale mam za to kilka pytań
jak Wam mija dzionek?
Anisen
kochamy Cię mocno
ja mam z samego rańca jutro na betę iśc i jeśli wyjdzie duzo powyżej 10 tyś to w tą środę do gina ( nie czekać do 29) czyli musiała bym wziąć dzień opieki nad zdrowym dzieckiem ( jeszcze takiego wogóle nie brałam) . Te które pracują i mają pociechy ile wcześniej muszę dać znać że chcę ten dzień? bo moze wogóle sobie zaplanować wolne i co ma być to będzie
vinga89
mamusia syneczków
jak myślicie, kiedy można by zrobić głosowanie na moderatora? przydałby się, żeby jakoś uporządkować forum.
ja idę w następny wtorek na wizytę, mam nadzieję że wszystko będzie ok i tym razem lekarz mnie uspokoi zamiast zdenerwować.
ja idę w następny wtorek na wizytę, mam nadzieję że wszystko będzie ok i tym razem lekarz mnie uspokoi zamiast zdenerwować.
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
myśle ze niech sie zgłosi sam kto chce zostać moderatorem i wie ze będzie miał czas na to. Ja mam takie dni ze mam czas jak dzis a i takie że zero czasu jak np w środę ( bo od 7 do 15.30 w pracy) a jak wracam do padam na ryjek. No i w wakacje nie ma mnie 4 tygodnie byle do lata
Vinga trzymam kciuki za same dobre wieści ( a temu lekarzowi sie opiernicz należy jak nic)
Vinga trzymam kciuki za same dobre wieści ( a temu lekarzowi sie opiernicz należy jak nic)