reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Odebrałam wyniki bety...no i jest PIEKNIE!!!!!!

BETA : 3280

yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif
yes2.gif

Jutro powinnam zobaczyc już serduszko mojego Maleństwa:)

reklama
michalina gratulacje kochana...mam nadzieje jutro też zobaczyc i uslyszeć coś takiego:):)

Ikasia,Michalina Gratulacje Kochane!!!

U nas ponad 30stopni...całe szczeście w czas naprawiliśmy klimatyzację w samochodzie:rofl2:

Dzis czuję się super,i oby tak każdego dnia:tak::-)

Ikasia Super :)) rośnie pięknie

temat zusów, krusów , podatków to temat rzeka. Mnie wkurza że ja nie oszukuje, płace podatki a i tak muszę chodzić prywatnie do lekarzy żebym mogła pracować normalnie bez zwolnień. Wiem jak ludzie oszukują, mając własne oirmy które osiągają dochody miesięczne równe moim podwojonym rocznym i płacąc Krus. Osobiście znam 2 takie osoby.
moim zdaniem ubezpieczenie takie powinno być dowolne ale od niego uzależnione jakie masz przywileje. rezygnując z ubezpieczenia rezygnujesz np z opieki medycznej czy też z zasiłków.

Ikasia pięknie!!! Na pewno jutro zobaczysz, bo widać już po wyniku bety 1 000 - więc u CIebie wszystko bedzie :D
Koniecznie wklej zdjecie!!! Wszystkie wklejajcie zdjecia swoich pociech :D
Milusia u mnie też był upal i zakończył się burzą :D

michalina, śliczna dzidzia :)

odebrałam już betkę : 3076,4 mIU/ml więc chyba jest ok :)
u nas też był upał, aż w końcu deszcz lunął akurat jak byliśmy z małym na mieście :confused2:
ja się na temat zusów nie wypowiadam bo mało się znam... ale mam za to kilka pytań :-p

jak Wam mija dzionek?

ja mam z samego rańca jutro na betę iśc i jeśli wyjdzie duzo powyżej 10 tyś to w tą środę do gina ( nie czekać do 29) czyli musiała bym wziąć dzień opieki nad zdrowym dzieckiem ( jeszcze takiego wogóle nie brałam) . Te które pracują i mają pociechy ile wcześniej muszę dać znać że chcę ten dzień? bo moze wogóle sobie zaplanować wolne i co ma być to będzie ;)

jak myślicie, kiedy można by zrobić głosowanie na moderatora? przydałby się, żeby jakoś uporządkować forum.

ja idę w następny wtorek na wizytę, mam nadzieję że wszystko będzie ok i tym razem lekarz mnie uspokoi zamiast zdenerwować.

reklama
myśle ze niech sie zgłosi sam kto chce zostać moderatorem i wie ze będzie miał czas na to. Ja mam takie dni ze mam czas jak dzis a i takie że zero czasu jak np w środę ( bo od 7 do 15.30 w pracy) a jak wracam do padam na ryjek. No i w wakacje nie ma mnie 4 tygodnie :) byle do lata :)
Vinga trzymam kciuki za same dobre wieści ( a temu lekarzowi sie opiernicz należy jak nic)

Do góry