reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Czołem kobietki :)
Nie wiem, jak ja was znowu nadrobię, w każdym razie się postaram...
Z remontem był mały poślizg, ale ostatecznie startujemy jutro, a co za tym idzie - jutro wyprowadzam się z domu razem z kotami i z małżem na szczęście, bo bym chyba oszalała, do jego ciotki.
Zabieram się za ogarnianie zaległości, więc dajcie mi szansę i nie piszcie za dużo na raz ;)

Anna
, Czikusia - trzymam kciuki, żeby się wszystko poukładało i żebyście bezpiecznie dotrwały do terminu.
Vinga - kuruj się, kochana, bo teraz się przecież sezon chorobowy rozkręca... Może spróbuj wieczorem gorące mleko z miodem i z masłem?

Ostatnia edycja:
reklama
Czikusia Kochana trzymaj się i nie poddawaj! W końcu za swe Maleństwo każda z nas by w ogień skoczyła, a to jeszcze tylko troszkę trzeba wytrzymać. Fakt ta tablica Mendelejewa nie jest wesoła, ale dasz radę. Uszy do góry:tak: W końcu będzie lepiej - musi być. Maluszek też na pewno pociesza mamę i kopię, i informuje że kocha:tak:.

Zaczynam żałować ze tak szybko poszłam na zwolnienie :-)Co dziennie to samo matko juz mi sie dni mylą a i tak w domu wiecej sie narobie jak w pracy na około sprzątam wpadłam w jakiś amok z tym sprzątaniem corcia mnie wyprowadza z równowagi muszę wychodzić z pokoju zeby ochłonac bo inaczej to chyba bym na nią krzyczała przez 5 min jest grzeczna a kolejne 2 godziny łobuzuje strasznie :baffled:I tak cały dzień dobrze ze juz 17 jeszcze 3 godz i pójdzie spać hehe teraz tak mówię a za 3 miesiące beda dwa łobuzy jeden duży drugi malutki. Boże czy ja dam radę :no: . Teraz troszkę sie polozylam to mała daje popalic brzuch mi lata na wszystkie strony jak galareta :-D

Ostatnia edycja:
Czikusia dasz radę, to wszystko w trosce o maleństwo, wpadaj tu do nas jak Ci źle :*

Anna trzymam kciuki, żeby szpital nie był potrzebny, uważaj na siebie :*

Vinga współczuję, oszczędzaj się, dobrze, że mama pomogła :)

hej kochane ja juz po dwoch tabletkach tego swinstwa... powiem tak... dla malego wszystko zrobie i jest to do przezycia ale strasznie nie przyjemne rece mi lataja jak staruszce serce mi zaraz z klatki wyskoczy ale nie jest tak zle skoro moge odpisac jeszcze wam na forum
dziekuje za slowa wsparcia jestescie kochane!!;**
mezasty tez widzi jak cierpie patrzy na mnie z politowaniem i stara sie jak najbardziej pomoc
Tina ja ostatnio tez siedzialam w remoncie wiec wiem co to znaczy nie szalej po ze sprzataniem i innymi *******ami bo skonczysz jak ja:(
malinka trzymam kciuki za prace fajnie ze sie uklada:)
aniia gratki udanej transakcji;)
inomama- prooooosze taka to pozyje hehehe zartuje:)) wykorzystuj kazda chwile dla siebie i sprawiaj sobie jak najwiecej przyjemnosci
bandytka a nie da sie psioka trzymac w jakims jednym pomieszczeniu zeby nie latal po calej chalupie? w takich sprawach trzeba isc na kompromis nie kazdemu pasuje perspektywa sierci w kazdym cm mieszkania albo w jedzeniu;/// ja kocham pieski, i wszystko co ma ztery lapy i futro ale rozumiem ze nie wszyscy za zwierzakami przepadaja
anbas biedactwo to ty dalej walczysz z tym pecherzem?:((
vinga trzymaj sie !! nie ma na ta rwe jakis masazy albo zabiegow co by ci troche w cierpieniu ulzyc?:(

Oj anbas tak mnie to trapi wiem ze Julia będzie miała 3 lata jak urodzi sie drugie dziecko ale mimo wszystko mam obawy czy podołam boje sie nocy jak mała będzie płakać to Julia będzie sie budzić i przeżywać bo nawet jak obce dziecko gdzieś placze to prosi mnie żebym je na rączki wzięła . Cieszę sie ze będzie druga dzidzia no ale te wszystkie myśli mnie przytlaczaja :(

Dziewczyny niewiem czy kiedyś tu był poruszany temat ale napiszcie ile chcecie mieć dzieci na ta chwile ???
Ja nigdy nie chciałam jedynaczki i choć ta ciaza nie była tak szybko planowana to jednak myśleliśmy o drógim dziecku i cieszę sie ze będę miała dwoje dzieci ale na ta chwile trzeciej ciazy nie planuje juz :) moze sie to za pare lat zmieni planuje tez jakieś konkretne zabezpieczenie stosować nie tabletki moze jakiś krążek ale niewiem jeszcze. Moze pomyślcie ze dziwna jestem mam pod swoim sercem dziecko a myśle o antykoncepcji juz ale ja myśle o moich dzieciach nie chce rzeby im czegoś brakowało a nie stać mnie będzie na trzecie bo ciuszki i zabawki to nic w porównaniu do zaspokojenia potrzeb w okresie dorastania nas było 4 i rodzice ledwo wiązali koniec z końcem nie chce powtórki tym razem dla naszych pociech .

reklama
Dziewczynki!!!! CO sie dzieje?? :((( Przyszla jesien i widze ze kazda jakies doły dopadaja !!!!!! nic sie nie martwimy !!! Pozytywne myslenie !! Pomyslcie ze jeszcze 3 miesiace i bediemy mialy nasze malenstwa przy sobie!!! Usmiech na twarzy cycki do przodu ~!!!!!
A te chorobska wszytskie i dolegliwosci tez sioooo!!! Czikusia, Vinga trzymajcie sie dziewuszki :***

Czikusia ja zamierzam wrocic na gotowe:)))

Do góry