reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

U mnie został remont korytarza i kuchni, mąż wraca za miesiąc, będę już w 30tym tyg. Więc zrobimy tylko korytarz, bo jest częściowo rozebrany. Kuchnie sobie odpuszczamy bo się nie wyrobimy, a nie chce żyć w presji, zdążę albo nie

reklama
oj ja tez jestem zakrecona, to co mialam odpisac tutaj to odpisalam na watku wizyt u lekarza, wszystkich z gory za to przepraszam:)a mi tez sie cos dzieje z kompem czy z bb bo nie umiem edytowac wiadomosci

Jagus mnie przed 3 porodem to ani sie nie chce ani nie wypada na szkole rodzenia isc;-)ale u Ciebie pomysl jak znalazl:-)
u mnie bedzie prywatna, bardzo osobiste indywidualne szkolenie przedporodowe, tylko ja i moj mezczyzna, jesli z jakiegos powodu nie bedzie mogl lub chcial uczestniczyc, to niestety rownoznaczne z oblaniem egzaminu i brakiem wstepu na porod:-D bo do psucia nerwow to ja na porodzie nikogo nie potrzebuje.aaa i jeszcze o cierpliwosci tez bede musiala porozmawiac bo wzrok i mina typu...no dalej kiedy ty juz urodzisz to tez na mnie dziala jak plachta na byka.A z takim czyms sie spotkalam przy koncowce po 8 godzinach bolu.i to juz niby za dlugo dla niego bylo.Pomyslec ze niektore kobiety kilka dni rodza i jakos ich mezowie to wytrzymuja. ale cieta jestem dzisiaj, to pewnie przez to grypsko:tak:

część dziewczynki!
U mnie też jeszcze jesteśmy przed remontem. A "najlepsze", że nic przyspieszyć się nie da bo w październiku będzie wymiana wszystkich okien i potem musiałabym malować jeszcze raz, więc bez sensu:wściekła/y:.
Za tydzień na szkole rodzenia mamy zwiedzanie szpitala i chciałam zabrać m żeby zobaczył jak to wygląda (choć chyba i tak rodzić będę w innej miejscowości), ale on nie chce. No mam jeszcze 5dni na wiercenie dziury w brzuchu:rofl2:.

Udanej niedzieli a właściwie popołudnia i wieczoru. Pozdrawiam :-)

Dona to może coś Ci się w ustawieniach pomieszało i przez to masz problem z tymi postami, ja tylko z komputera m nie mogłam nic zrobić, a na moim wszystko jest normalnie.

Justyna ale się śmiałam z tego przewracania oczami - kurczę, faceci są naprawdę innym gatunkiem:) Cieszę się na tą szkołę rodzenia bo niby kosztuje 25 zł ale dzwoniłam w piątek i położna mi powiedziała że można chodzić też bezpłatnie na te konsultacje a tematyka jest poruszana taka jak na płatnych i jedyna różnica że trzeba wybrać którąś położną z ich przychodni i złożyć deklarację że się na nią decydujemy. A że ja od roku nawet nie zdążyłam się tu zapisać do żadnego ośrodka zdrowia (a poprzednio mieszkałam ponad 100 km dalej) to jest mi to wszystko jedno:-)

Cleopatra, Marika rozumiem Was z tym remontem. U nas jest do zrobienia cała góra więc pracy jest sporo a nie mamy do tego żadnych fachowców więc idzie to w żółwim tempie. I nie widzę tego tak kolorowo jak m, że przed urodzeniem dziecka nasz docelowy pokój (jedyny na górze) uda się zrobić...

ja to bardzo polecam szkole rodzenia. Ja nie mam z kim syna zostawic ale mimo ze rodzilam sn i noworodka odchowalam to bym sie przeszlam. Jak chodzilam to byla pani po 40tce i 4 dzidzia w drodze. Moglismy ja pytac itp

Ahoj!

Dzisiaj lekki spacerek zaliczyliśmy z Mariuszem, kupiliśmy rękawiczki niedrapki, dostaliśmy komplet pościeli od mamy Mariusza, taka marynarska dla Kajtula :D także wyprawka się zbiera i nabiera kształtów :)

Panele położone w sypialnio-dziecięcym, od razu lepiej wygląda pomieszczenie! :)

Marika
- to, że czuję się jakbym była w III trymestrze to taka ironia :D bo jestem już 29 tydzień lada moment zaczynam, aaa!!!

Jaguś - tyle sprzątania to dom pewnie nie jakoś wygląda a rewelacyjnie :D

reklama
Do góry