Cześć dziewczynki, dobrze że dziś niedziela bo będę miała czas żeby nadrobić co od wczoraj piszecie - m w piątek zabrał się za gipsowanie góry w domu i wieczorem wszędzie było czuć klimat świąt - warstwa białego pyłku na wszystkim - każdym meblu, podłodze, nawet ręcznikach i firankach... Masakra jakaś
Tak więc wczoraj od 9 rano do 21 cały czas sprzątałam, załapałam się na nadprogramowe mycie okien i pranie firanek, pralka chodziła cały dzień, ja latałam z mopem, odkurzaczem i ściereczkami ale za to dziś dom wygląda w miarę normalnie
Teraz m musi coś wymyślić by się tak nie kurzyło bo drugi raz taka wyrozumiała przy tym sprzątaniu nie będę
A ten problem z edytowaniem postów i buźkami miałam przez to że pisałam z laptopa m - on ma tam jakieś takie ustawienia że nie idzie się z tym dogadać
Nisiao liczę że clotrimazolum Ci pomoże bo to faktycznie dobra maść
Spróbuj może jeszcze się podmywać tantum rosa, może też przyspieszy gojenie. Ja teraz bez infekcji myję się białym jeleniem z korą dębu typowo do higieny intymnej i jestem zadowolona, odpukać już od kilku tygodni mam spokój a męczyło mnie nieraz i 2-3 tygodnie
Raz sobie jeszcze dodatkowo zaszkodziłam przez przytulanko z m, potem przy nawrotach tej infekcji z góry mówiłam że dopóki nie wyleczę to seksu zero bo tak jak piszesz aż czułam obrzęk i straszne pieczenie przy wejściu do pochwy
Justyna fajnie że chcesz tak męża przeszkolić - ja mojego biorę ze sobą do szkoły rodzenia, może jak usłyszy co nieco od położnej to bardziej to przyjmie do wiadomości bo często ma chyba wrażenie że kobiety po prostu histeryzują...
Miejski bandyta takie klepki podłogowe to były 20-30 lat temu modne, a teraz ani to praktyczne ani fajnie nie wygląda
A ładne panele idzie już całkiem niedrogo kupić więc myślę że macie rację
Magsus gratuluję zakupu - 1300 zł za cały zestaw to fajna cena
Ja też zrobiłam krok do przodu bo pokazałam m kilka aukcji z wózkami X-Landera i chyba powoli do niego dociera że trzeba w końcu kupić;-)