reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

KAha a mi się właśnie strasznie podobają takie z uszkami:-D ale małe rozmiary strasznie trudno znaleśc,aż sprawdziłam bliźniaki jak się urodziły obód miały 33cm i 32cm więc 42 to na wiosnę pewnie...trzeba doliczyc cienką czapeczke pod spód ale mimo wszystko trochę duża

reklama
Fifka super, ze dogadujesz się z teściami. Zawsze to jakaś pomoc
Anisen twoja teściowa mnie rozbraja :baffled:
Inomama dziwnie wyszło z tym przedszkolem Alana, tym bardziej, ze to nie jest jakieś wielkie miasto. JA to bym Kajtka nie przenosiła, za dużo nowości, jak dla niego. Nowa sytuacja, nowy członek rodziny, nowy pokój itp. Łóżeczko i tak w sypialni będziesz miała, więc ok. Do tego elektroniczna niania
Nisiao ja jak smaruje tym clotrimaolem wszystko. Tylko nie napycham do środka ;-) Są takie czopki dopochwowe ale na recepte, miałam w pierwszej ciąży, a wieć to nie zaszkodzi nawet jak do srodka się dostanie
Justynaj ja to z porodem mam tylko koszmary, odczuwam ten ból itp. Zawsze się budzę;-) zziajana
Kaha dobrze, ze o tym napisałaś, bo ja nic a nic nie pamiętam jakie rozmiary. Na początek to wszystko mi dadzą na wyjscie, ale lepiej też miec swoje w razie czego
Miejski bandyta nie pociesze cie, ale w 3 trymetrze będzie dużo gorzej. Dziecko będzie sięgało samych żeber

Mnie az z tego podrażnienia to przy cefce zostaje delikatnie plamienie krew ale tak ciut,skora pewnie podrazniona,od tego papieru itp..masakra tak mnie to pieczeNarazie to jeden raz smarowalam i nic...teraz jak mnie kluje to sie martwie czy cos sie w macicy nie dzieje :no:

Nisiao a masz w domu saszetkę Tamtum Rosa, albo moze ktoś pojechać i ci ją kupić?? Ja jak tak miałam, to robiłam nasiadówkę. Rozpuściłam TR w ciepłej wodzie w misce i tak w tym siedziałam się moczyłam pół godziny. Aż mnie piekło wszystko, ale za to następnego dnia ogromna ulga.
Późnej od razu do łóżka i posmarować Clotrimazolem, całe podwozie

Nisiao ja tez miałam takie swedzenie pieczenia a upławy normalne dwa dni mnie piekło pojechałam do gi powiedziała ze czysto i moze skura sie rozciąga tam bo opuchłam troszkę :) ale ja wiedziałam ze coś sie dzieje innego to było takie nieprzyjemne a szczególnie w nocy i po dwóch kolejnych dniach męki okazało sie ze mam grzybka :( dostałam czopki nie pamietam nazwy pomogły na kilka dni i tak sie to za mną ciągnęło dopiero teraz jest ok badania moczu wporzadku posiew robiłam i tez jest ok .

Dziewczyny kupiłam dziś wózek :) niby mieliśmy tylko pooglądac ale jakoś tak wyszło ze stoi juz w domu i czeka na Gabrysie x - lander wielofunkcyjny promocja w smyku była i ostatnia sztuka została za 1300 zł jest gondola spacerówka no i nosidelko w komplecie :) oprócz tego ma ta cała resztę torbę parasol folie na deszcz moskitiere super sie prowadzi bynajmniej ja jestem zadowolona bardzo :) wzięłam odrazu becik wanienke tez miałam kupic ale jakoś nie mogłam sie zdecydować .

nadrobiłam:)

Miejski bandyta, całkiem nieźle ci idzie z tą gitarą... trzeba dużo ćwiczeń żeby to opanować..

ja umiem tylko akordami grac i to mi starcza

co do wagi ja mam dopiero 3+ choć ostattni miesiąc 4 przybrałam, ale ze na początku schudłam to w sumie tak mało

ja dziś rano glukoza...zdziwiłam się że tak wcześnie ale ginekolog chyba wie co mówi(mam nadzieje)

co do pieczeń i swędzeń drugi lekarz prywatnie powiedział że w ciąży to normalka i teoretycznie profilaktyczne kazał brac gyno femidazol raz na miesiąc. Biorę w razie potrzeby, ale nie kazałby brać jakby miało zaszkodzić.

wczoraj moje dziecie okazało się niezwykle zgrabne i powabne i idąc do drugiego pokoju potknął się o własne nogi i rozciął wargę... ot szczęściarz

cosik jezcze miałam napisać ale oczywiście skleroza
pozdrawiam

reklama
DZIeWCZYNY DZIEKI za odpowiedzi,ja nie wiem jak sobie radzić bo nie mialam takich rewelacji,jasny gwint.
W srode jak bylam u gin to cos mnie pieklo ale delikatnie,zagladal i nic a w czwartek i wczoraj sie rozkrecilo i dziś jeden raz smarowalam mascia.Takze nie mam pojecia jak z nasiadowkami co można czego nie.Sadze że to nie przejdzie i i tak bede musiala jechać do gina w poniedzialek.

Masakra,do tej pory nie mialam takich rewolucji a teraz,wejscie doochwy mnie boli i czuje jakby w srodku takie uklucia,mam nadzieje że to nie sprawa infekcji...jeszcze by brakowalo zebym miala jakies powiklania,oby nieeeee.
magsus kurcze ale fajna promocja tego wozka,ja też chce x landera,nie mam pjecia kiedy zakupic,moze w kistopadzie zakupimy ten wozek....tez chce z x landera,ale myslalam nad uzywanym,mam nadzieje że trafie na jakąs okazyjna cenę.
no a ten co tY KUPILAS TO MA REWELACYJNĄ cenę.

Do góry