reklama
delewarre
Fanka BB :)
czesc
mea_osi, współczucia, pewnie boli bardzo.
Przespałam sobotę a takie plany miałam... No nic, dzisiaj będzie pranie, sprzątanie, bo wczoraj nic nie zrobiłam.
mea_osi, współczucia, pewnie boli bardzo.
Przespałam sobotę a takie plany miałam... No nic, dzisiaj będzie pranie, sprzątanie, bo wczoraj nic nie zrobiłam.
lkasia
mea_osi wspołczuje z palcem...może fkatyczne ten altacet w zelu?
Ja tak wczoraj plakałam ze nie mam objawów...no to teraz mam...cycki mnie tak bolą jakbym miała tam jakies kamienie...masakra.. i już zauwazyłam, że zmienily mi sie brodawki, sa jakby większe i ciemniejsze....
Jutro idę rano na betę a we wtorke wizyta u ginki i mam nadzieje juz zobaczyć moje malestwo
Ja tak wczoraj plakałam ze nie mam objawów...no to teraz mam...cycki mnie tak bolą jakbym miała tam jakies kamienie...masakra.. i już zauwazyłam, że zmienily mi sie brodawki, sa jakby większe i ciemniejsze....
Jutro idę rano na betę a we wtorke wizyta u ginki i mam nadzieje juz zobaczyć moje malestwo
mea_osi
Mea, Agatka, Gabi i Mati
fiuufiuu gratulacje
Kurcze, ja widzę że Wy już wszytskie z suwaczkami...ja jakoś jeszcze nie mam odwagi... i czekam do wtorku aż zobaczę na usg...
ja mam suwaczek ale ciagle do mnie do konca nie dociera ze jestem w ciazy ... do gina ide w piatek ... moze wtedy otworza mi sie oczy !!
reklama
delewarre
Anna, :-):-):-) też się cieszę. Jakoś tak przywykam do tego, że się cały czas staram, ze teraz w ogóle nie potrafię się odnaleźć :-)