reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Panna nikt mam pytanie a skad wiesz ze to bedzie Franio ?? Tzn wiesz ze bedzie chlopczyk ??

reklama
czesc

mea_osi
, współczucia, pewnie boli bardzo.

Przespałam sobotę :sorry2: a takie plany miałam... No nic, dzisiaj będzie pranie, sprzątanie, bo wczoraj nic nie zrobiłam.

Delewarre- fajnie ze spotkalysmy sie juz na zaciazonych :) tyle staran i w koncu sie udalo.co? :)

Ja dzisiaj jakies delikatniejsze mdlosci(dzieki Bogu) chociaz i tak zdycham...

mea_osi wspołczuje z palcem...może fkatyczne ten altacet w zelu?

Ja tak wczoraj plakałam ze nie mam objawów...no to teraz mam...cycki mnie tak bolą jakbym miała tam jakies kamienie...masakra.. i już zauwazyłam, że zmienily mi sie brodawki, sa jakby większe i ciemniejsze....

Jutro idę rano na betę a we wtorke wizyta u ginki i mam nadzieje juz zobaczyć moje malestwo:)

ja się oficjalnie potwiedzam. Dzisiejszy test to dwie grube krechy.... ufff nie wydawało mi się, że widzę co widzę. także od teraz będę na bierząco mam nadzieję :)

Fiu fiu gratuluje a jeszcze kilka dni temu mialas negatywa co.?? Teraz zycze spokojnych jeszcze 8 miesiecy :-)

fiuufiuu gratulacje:)

Kurcze, ja widzę że Wy już wszytskie z suwaczkami...ja jakoś jeszcze nie mam odwagi...:p i czekam do wtorku aż zobaczę na usg...

fiuufiuu gratulacje:)

Kurcze, ja widzę że Wy już wszytskie z suwaczkami...ja jakoś jeszcze nie mam odwagi...:p i czekam do wtorku aż zobaczę na usg...

ja mam suwaczek ale ciagle do mnie do konca nie dociera ze jestem w ciazy ... do gina ide w piatek ... moze wtedy otworza mi sie oczy !!

reklama
Do góry