Cześć dziewczynki, a mi z wolnego weekendu mężusia nic nie zostało bo w piątek popołudniu powiedzieli mu że ma iść dziś do pracy na 6 prawdopodobnie na 12 godzin i nie ma zmiłuj
Więc kolejny dzień spędzam sama z dzidzią, dobrze że mała przynajmniej się rozszalała z tym kopaniem i nie chce by mamie się nudziło
Chyba zrobię na jutro krokiety, przynajmniej czas mi szybciej zleci;-)
Siva oby brzuszek już się uspokoił
Ja myślałam o jakimś płaszczyku zamiast kurtki, bo jeszcze końcem października wybieramy się na wesele
Na allegro są za 100-150 zł. Ale jak napisałaś że musi być Ci ciepło w brzuszek to przypomniało mi się jak rok temu na Wszystkich Świętych było tak strasznie zimno a jakaś kobitka w bardzo zaawansowanej ciąży chodziła sobie w samym sweterku i bardzo krótkiej mini
Jejku aż mi zimno było jak na nią patrzyłam, bo temperatury wtedy serio nie były za fajne, a w naszym stanie o przeziębienie nie trudno. Wiem że są takie osoby którym zawsze jest ciepło ale jakoś nie miałam przekonania jak ją widziałam, ludzie już w czapkach i rękawiczkach chodzili...
Dona mam nadzieję że jak troszkę zwolnisz tempo to wszystko będzie w porządku i dzidzia nie będzie zbyt szybko się pchała na świat