reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

jezuniu dziewczyny, niemożliwe jesteście :-D

Pustiszi dziewczyny mają rację. nie pakuj się tylko połóż i chociaż trochę odpocznij, nich ból minie.
magsus mi podobnie jak dziewczynom, włosy leciały dopiero po porodzie. w ciąży mam śliczne. ogólnie mam gęste włosy więc nawet jak wypadały to widać było tylko po kąpaniu, bo w brodziku było ich multum

reklama
Inomama powiedz mi czy chcesz tez przepis na biszkopt i krem ( ja robie truskawkowy, bo nie jest mdly tylko pyszny)
Daj znac to bede wiedziala co pisac.

Juz moj R wrocil z pracy nastawilam tylko obiad i leze i tak jak mowicie ogarniam wszystko paluszkiem jednym... :) fajne to to jest takie dyrygowanie... Jeszcze opierdziel zebralam za klatke ze mylam to ja teraz potulna zaraz drugi paluszek uruchomie i w rytm bede wskazywala co gdzie jak :):)

Ja tu planung mojej sasiadeczce zrobie niech no ja tylko wroce z PL :)

ja też kiedyś ( nie teraz buuu) skorzystam z prtzepisu na krem truskawkowy :))

Moje dzieci uwielbiają krem ze śmietany, serka mascarpone i białej czekolady :))

acha co do włosów. prawdopodobnie brakuje Ci cynku i innych witamin. wtedy w ciązy włosy lecą , paznokcie też, i mogą poleciaeć zeby:( . Spróbuj poobserwować co jesz i moze sie okazać ze Ci potrzeba dodatkowo witamin w kapsułkach. A bierzesz coś ? Pamiętajmy ze dziecko wyciągnie wszystko co mu będzie potrzeba nawet kosztem naszego organizmu

Ostatnia edycja:
Inomama kiedy te urodzinki sa ?? Tzn. Postaram sie napisac wszystko dzis wieczorkiem.
Krem truskawkowy robi sie chwilke wiec to ulatwienie jest.
Kurcze nie mam zdj. Na tablecie bo bym wstawila.

inomama haha prosze przestac ostatnio mój pecherz nie wytrzymuje ze smiechu ;))tez tak macie?:zawstydzona/y:

pustiszi cos o tym wiem tylko narazie na odwrót:shocked2:moj mm lezy chory i obraca paluszkiem :shocked2:
a ja ugotowalam ta zupke co inomama dala na przepisach porowo-serowa o kurde jaka to pychota :-D:-Drączki caluje !!!:tak:i naprawde polecam:tak:

a tak z innej beczki to masakra jak te nasze suwaczki ida do przodu łaoł??:OO

Hej dziewczyny :)

właśnie wróciłam z pracy do domu, gotuję obiad, patrzę przez okno a tam taka dziewczyna (sąsiadka) co była prawdopodobnie miesiąc wyżej (wnioskuję bo rozmiarze brzucha), nie ma brzucha :szok: Stoi z kołem do siedzenia po porodzie i wyczerpana czeka na męża. Przyjechał po nią i pojechali pewnie do szpitala. Chyba urodziła wcześniaka. Dzień wcześniej pod jej blokiem karetka stała. Przeraziłam się bardzo..:-(

Kaha ja miałam taką sąsiadkę która jak była w ciązy to my zobaczyliśmy to dopiero gdzieś końcem czerwca a za 2 miesiące urodziła :O ale było zdziwienie. I wcale nie wcześniaka, donoszone ,w 38 tygodniu. I wcale nie maleńkie , chyba ze 3100 :)) a wyglądała jak w 7 miesiącu na 10 dni przed porodem ;) ba zaraz po wyjściu ze szpitala wyglądała jakby sie leciukto objadła ;)

reklama
Ae mi sie ten brzuch stawia albo macica i nozki maly tak pcha nisko jakbym miala zaraz je zobaczyc :( nooo masakra wzielam druga nospe i leze koniec wyjazd jutro rano nigdzie sie dzisiaj nie wybieram o nie....

Do góry