reklama
P
Pustiszi
Gość
Inomama - ksiazke napisalas ??? O matulu nie znam nikogo kto ksiazke napisal a nie moi wykladowcy a i ksiadz ze szkoly i ot tyle
A prezent - ja poko co raz mialam okazje swietowac z nim urodziny kupilam sweterek i pojemnik na kanapki do pracy ... a ze sie w Mikolajki urdzil to mu dolozylam cukierkow mase ....
Ale pojecia nie mam co gak na szybko wymyslec
A prezent - ja poko co raz mialam okazje swietowac z nim urodziny kupilam sweterek i pojemnik na kanapki do pracy ... a ze sie w Mikolajki urdzil to mu dolozylam cukierkow mase ....
Ale pojecia nie mam co gak na szybko wymyslec
_Hope
Fanka BB :)
Hej kochane
Witam piątkowo, ale się cieszę, że dzisiaj ostatni dzień do pracy i dwa dni wolnego.
Trochę Wam pozazdrościłam tych l4 i sama intensywnie o tym myślę. Najpierw <jeśli wszystko będzie ok oczywiście> planowałam od grudnia, ale myślę o tym, żeby już od listopada pójść. Zobaczymy jak się wszystko poukłada. Też mnie brzuszek ciągnie, trochę się napina i niewygodnie siedzieć, dzidzia kopie intensywnie, bo jej chyba też niewygodnie.
Magsus witaj kochana Zapraszamy do częstego udzielania się U mnie też druga córcia będzie
Vinga wielkie gratki
Inomama udanych zakupów, może książka jakaś, skoro Twój mąż lubi czytać. I pisz nam tutaj kobieto co za książkę napisałaś :-)
Witam piątkowo, ale się cieszę, że dzisiaj ostatni dzień do pracy i dwa dni wolnego.
Trochę Wam pozazdrościłam tych l4 i sama intensywnie o tym myślę. Najpierw <jeśli wszystko będzie ok oczywiście> planowałam od grudnia, ale myślę o tym, żeby już od listopada pójść. Zobaczymy jak się wszystko poukłada. Też mnie brzuszek ciągnie, trochę się napina i niewygodnie siedzieć, dzidzia kopie intensywnie, bo jej chyba też niewygodnie.
Magsus witaj kochana Zapraszamy do częstego udzielania się U mnie też druga córcia będzie
Vinga wielkie gratki
Inomama udanych zakupów, może książka jakaś, skoro Twój mąż lubi czytać. I pisz nam tutaj kobieto co za książkę napisałaś :-)
Ostatnia edycja:
Inomana ja niestety nie mam pomysłu na prezent zawsze mam z tym problem udało mi sie do tej pory zrobić takie 2 konkretne prezenty dla mojego węża urodził sie 7 czerwca a ja w pierwsza ciążę zaszałam w maju wiedziałam przed jego urodzinami ze będziemy mieli dziecko bo po kryjomu zaliczłam wizytę u gin i w dzień jego urodzin z samego rana do kawy dolaczylam test ciazowy i pierwsze zdjęcie usg naszej Fasolki i w tym roku tez tak było chociaż ciężej bo miałam juz okropne mdłości i nie wiedziałam jak sie z tego wykręcić bo on martwił sie ze coś mi dolega a ja mu powtórkę z rozrywki zrobiłam tylko tym razem namowilam na kolacje w restauracji i tam mu pokazalam test. Pierwszym razem sie poplakalismy bo 5 lat próbowaliśmy a drugim razem malo sie nie udławil bo dopiero za jakiś rok mieliśmy sie starać to znaczy jak Julia by skończyła 3 lata tym bardziej ze brałam tabletki anty ale w tym czasie kiedy zaszałam w ciążę byłam po silnej kuracji antybiotykowej i wtedy musiało dojść do zapłodnienia
inomama
z tą książką było tak, ze od zawsze i On i znajomi mówili, ze coś musze napisać, bo lubią mój styl. I jakoś zebrać się nie mogłam, bo generalnie chciałam udowodnić jak bardzo się mylą Ale pewnego pięknego dnia męzuś kupił mi maszyne do pisania...no i napisałam w końcu. Głównie dlatego, ze tak bardzo podobał się mi sprzęt, jak również ja jako pisarka kawka i papierosek dodawał mi klimatu i werwy a kniżka jest o nas - znaczy o naszej historii nie tylko miłosnej
Vinga -pytałam wprost! o jakiś felgach mówi czy czymś? ja nie wiem o co kaman i na pewno nie kupie tego!
Anbas - już kupiłam wcześniej zestaw cały...taka głupia jestem, mogłam po jednej....
Hope - On własnie nie lubi czytać chciał tylko, zebym ja napisała
Magsus - kurde, za późno chyba na pokazanie testu... ale pomysł super!
o talonach też już Wam pisałam...na walentynki dostał był. Mozna wykorzystać tylko raz, a są na rózne rzeczy...spanie do 12, wieczór z kolegami, dzień bez mojego jęczenia, nawet lodzik tam sie znalazł
myślcie, myslcie, może coś Wam przyjdzie do glowy, bo mój łeb pusty!
Vinga -pytałam wprost! o jakiś felgach mówi czy czymś? ja nie wiem o co kaman i na pewno nie kupie tego!
Anbas - już kupiłam wcześniej zestaw cały...taka głupia jestem, mogłam po jednej....
Hope - On własnie nie lubi czytać chciał tylko, zebym ja napisała
Magsus - kurde, za późno chyba na pokazanie testu... ale pomysł super!
o talonach też już Wam pisałam...na walentynki dostał był. Mozna wykorzystać tylko raz, a są na rózne rzeczy...spanie do 12, wieczór z kolegami, dzień bez mojego jęczenia, nawet lodzik tam sie znalazł
myślcie, myslcie, może coś Wam przyjdzie do glowy, bo mój łeb pusty!
_Hope
Inomamuśka to z talonami czadowe , uśmiałam się, zwłaszcza dzień bez jęczenia mnie rozwaliły . Ciekawa jestem co mąż wylosował, choć domyślam, że lodzika :-)
Magsus pomysł czadowy fajnie, że się tak ułożyło, ale wyobraziłam sobie minę męża Inomamy jakby teraz testa ciążowego od niej dostał
Magsus pomysł czadowy fajnie, że się tak ułożyło, ale wyobraziłam sobie minę męża Inomamy jakby teraz testa ciążowego od niej dostał
P
Pustiszi
Gość
Inomama - hahahaha jakie losy kochana koniecznie pisz ksiazki dla szerszego grona czytelnikow KONIECZNIE !!!!!!!
reklama
anbas
Mamusia Kubusia
Inomama - to moze kup sobie jakas sexy bielize/ albo storj baletowy dla ciezarnych ...hihihi I odwal mu jakis show wieczorowa pora!! A potem moze jakis bonus dodatkowy (jak ten jeden z Twojego talonu )
Kurde no...az zaluje ze moj ma urodziny w maju...hihihihihihihih
Kurde no...az zaluje ze moj ma urodziny w maju...hihihihihihihih