reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

inomama- a gdybys go potraktowala jakos muzycznie?? w sensie moze jakas fajna plyte albo vinyla do tego starego gramofonu ;p :) To mozna zalawic przez neta :) A dobrej muzy nigdy dosc !! :)

reklama
Inomama - ksiazke napisalas ??? O matulu nie znam nikogo kto ksiazke napisal a nie moi wykladowcy a i ksiadz ze szkoly i ot tyle :)

A prezent - ja poko co raz mialam okazje swietowac z nim urodziny kupilam sweterek i pojemnik na kanapki do pracy ... :) a ze sie w Mikolajki urdzil to mu dolozylam cukierkow mase ....

Ale pojecia nie mam co gak na szybko wymyslec :eek:

Hej kochane
Witam piątkowo, ale się cieszę, że dzisiaj ostatni dzień do pracy i dwa dni wolnego.
Trochę Wam pozazdrościłam tych l4 i sama intensywnie o tym myślę. Najpierw <jeśli wszystko będzie ok oczywiście> planowałam od grudnia, ale myślę o tym, żeby już od listopada pójść. Zobaczymy jak się wszystko poukłada. Też mnie brzuszek ciągnie, trochę się napina i niewygodnie siedzieć, dzidzia kopie intensywnie, bo jej chyba też niewygodnie.

Magsus witaj kochana :) Zapraszamy do częstego udzielania się :) U mnie też druga córcia będzie :biggrin2:
Vinga wielkie gratki
Inomama udanych zakupów, może książka jakaś, skoro Twój mąż lubi czytać. I pisz nam tutaj kobieto co za książkę napisałaś :-)

Ostatnia edycja:
Inomana ja niestety nie mam pomysłu na prezent zawsze mam z tym problem udało mi sie do tej pory zrobić takie 2 konkretne prezenty dla mojego węża :) urodził sie 7 czerwca a ja w pierwsza ciążę zaszałam w maju wiedziałam przed jego urodzinami ze będziemy mieli dziecko bo po kryjomu zaliczłam wizytę u gin i w dzień jego urodzin z samego rana do kawy dolaczylam test ciazowy i pierwsze zdjęcie usg naszej Fasolki i w tym roku tez tak było chociaż ciężej bo miałam juz okropne mdłości i nie wiedziałam jak sie z tego wykręcić bo on martwił sie ze coś mi dolega a ja mu powtórkę z rozrywki zrobiłam tylko tym razem namowilam na kolacje w restauracji i tam mu pokazalam test. Pierwszym razem sie poplakalismy bo 5 lat próbowaliśmy a drugim razem malo sie nie udławil bo dopiero za jakiś rok mieliśmy sie starać to znaczy jak Julia by skończyła 3 lata :) tym bardziej ze brałam tabletki anty ale w tym czasie kiedy zaszałam w ciążę byłam po silnej kuracji antybiotykowej i wtedy musiało dojść do zapłodnienia :)

z tą książką było tak, ze od zawsze i On i znajomi mówili, ze coś musze napisać, bo lubią mój styl. I jakoś zebrać się nie mogłam, bo generalnie chciałam udowodnić jak bardzo się mylą:) Ale pewnego pięknego dnia męzuś kupił mi maszyne do pisania...no i napisałam w końcu. Głównie dlatego, ze tak bardzo podobał się mi sprzęt, jak również ja jako pisarka:) kawka i papierosek dodawał mi klimatu i werwy:) a kniżka jest o nas - znaczy o naszej historii nie tylko miłosnej:)

Vinga -pytałam wprost! o jakiś felgach mówi czy czymś? ja nie wiem o co kaman i na pewno nie kupie tego!

Anbas - już kupiłam wcześniej zestaw cały...taka głupia jestem, mogłam po jednej....

Hope - On własnie nie lubi czytać:) chciał tylko, zebym ja napisała:)

Magsus - kurde, za późno chyba na pokazanie testu...:):):) ale pomysł super!

o talonach też już Wam pisałam...na walentynki dostał był. Mozna wykorzystać tylko raz, a są na rózne rzeczy...spanie do 12, wieczór z kolegami, dzień bez mojego jęczenia, nawet lodzik tam sie znalazł:)

myślcie, myslcie, może coś Wam przyjdzie do glowy, bo mój łeb pusty!

Inomamuśka to z talonami czadowe , uśmiałam się, zwłaszcza dzień bez jęczenia mnie rozwaliły :-D. Ciekawa jestem co mąż wylosował, choć domyślam, że lodzika :-)

Magsus pomysł czadowy fajnie, że się tak ułożyło, ale wyobraziłam sobie minę męża Inomamy jakby teraz testa ciążowego od niej dostał :-D

Hope - to jest cała książeczka z talonami, chyba z 40 jest ich, na różne rzeczy. Ważność rok, ale jeden talon można wykorzystac tylko raz. Więc trzeba być rozsądnym...:) kiedy co się chce:) bo potem - dupcia!

reklama
Inomama - to moze kup sobie jakas sexy bielize/ albo storj baletowy dla ciezarnych ...hihihi I odwal mu jakis show wieczorowa pora!! :) A potem moze jakis bonus dodatkowy (jak ten jeden z Twojego talonu :-D)

Kurde no...az zaluje ze moj ma urodziny w maju...hihihihihihihih :)

Do góry