reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas zakleiłam mu plasterkiem bo boję się żeby sobie tego nie zabrudził

wiecie co, wkurzyłam się. jeszcze 2 tygodnie temu patrzyłam na te warsztaty i w październiku miały być też w Płocku. dziś wchodzę bo chcę się zapisać i nie ma! chyba wycofali się z Płocka. ale się zdenerwowałam

dzięki kochane za miłe słowa, mam nadzieję, że święta spędzimy już u siebie w mieszkanku :) ale jeszcze długa droga przed nami, bo to stan deweloperski jest, czyli wszystko gołe ;)

Vingus patrz na plusy tej sytuacji :) Stan deweloperski ozacza ze zrobicie sobie to dokladnie po swojemu :) Taj jak bedziecie chcieli :) Wszystko po malutku :) Bedzie super!!!! :)

reklama
Dzięki dziewczyny za przyjęcie mnie do grona ciężarówek :)
ojej ale dziś pospalysmy :)
Ja tez jeszcze nie mam glukozy wizyta w przyszłym tyg i pewnie dopiero dostanę skierowanie boje sie trochę bo mam jakieś mdłości dopiero jak zjem to przechodzi ale tylko na chwile :( a czytałam ze to jedna z oznak cukrzycy ciazowej :(
Jesli chodzi o mowę u dzieci to sama wiem ze jest różnie moja córka szybko zaczęła mówić w zasadzie nie pamietam kiedy nie mówiła :) mam za to koleżanki których dzieci maja juz po 3 lata i nie chcą mówić wola gestykulowac pokazywać paluszkami. Lekarze jednak uspokajają radzą właśnie nagradzac bić brawo za każde wypowiedziane słowo :) także głowa do góry jak sie rozgadaja to buzia im sie nie będzie zamykać :)
dziewczyny narazie będę odpisywać bezosobowo bo nie mogę za wami nadążyć :) do tej pory byłam na forum gdzie wpisy były sporadycznie nawet 1 dziennie nie było z kim pisać :(
ide zrobić sniadanko córci bo ona to taki niejadek ze szok !!!!!

Ostatnia edycja:
Anbas - heh wiesz co wczoraj pisze do mnie przyjaciolka bedzie starsza u nas no i pyta sie kiedy przyjezdzamy ?? Odp. no ze w pt na noc albo sobota rano ze w praniu wyjdzie a ta: no spiesz sie bo zaraz Twoj wielki dzien !!!
A ja jak otępiala na kalendarz i tak boze wrzesien jeszcze jest ... Dla mnie najwazniejszym wydarzeniem jest porod tak mam oddalony gdzies slub a ta tylko o tym slubie nam pisze i pisze i ze juz ma wszystko od zapisow na fryzjera po majtki .... A ja mam R i Mikolajka aaaż :) to chyba najwazniejsze ..:)

Bandyta - fajny te blog Twoj :)

Vinga - pomalutku :) ale zaraz metr po metrze i bedzie bajecznie :)

A z tymi warsztatami to rzeczywiscie powinni miec ustalona trase i amen a nie zmieniac bo jednak mozna sie zdenerwowac a chetni jak widac sa...

Inomama - na tamtym mieszkaniu sobie na golasa przechodzilam z lazienki do lozka a tu :szok: Jak psiak w schronisku sie czuje ...

Magsus oj to musisz się przyzwyczaić bo u nas czasem z 10 stron dziennie jest od przeczytania ;) a jeszcze inne tematy są

lecę na drzemkę z małym :)

anbas wiem wiem :)

Magsus, nie przejmuj się mdłościami - to wcale nie musi oznaczać cukrzycy. Ja też miałam mdłości do 20 tyg. a wyniki po glukozie miałam super, więc się nie stresuj. Jedyne co, to weź ze sobą na badanie kawałek cytryny, bo mdli okropnie po tej glukozie i nie każda z nas potrafi sobie z tym poradzić.

Vinga wysylalam Ci to pw mam nadzieje ze dobrze bo jakoś nie mogę ogarnąć tego wszystkiego :) mało korzystalam do tej pory z komp i internetu wiec wybaczcie za wszystkie błędy jakie będę robić :)
siva z Julia jak miałam glukoze to poradzilam sobie bez cytrynki ale moze rzeczywiście wezmę bo naprawdę modli mnie jak na początku ciazy :)

Ostatnia edycja:
dziewczynki, weźcie mi pomóżcie! bo ja muszę coś na imienino - urodziny mężulindy wymyślić! Ma dzien po dniu, cholera jasna psiakrew! A wydaje się mi, ze pomysły mam wyczerpane już, no i opcji działania mało, bo:
- nie mam kasy, a po wydatkach z konta się przecież zorientuje:)
- musze leżec
- pustka w glowie!

lubię coś innego, oryginalnego, nie chce iść po prostu do sklepu i perfumy kupić - bo tak, to On mi może:) Kiedyś powiedział, ze chciałby lunetę - kupiłam, kiedyś, ze gramofon stary - kupiłam, kiedyś że marzy o przeczytaniu mojej ksiazki - napisałam, a teraz dupa! nic nie mówi:) a słucham intensywnie od wakacji gdzieś

reklama
Magsus już jesteś dopisana do listy :) u nas też miała być Gabrysia jakby była dziewczynka :) a tak to jest Gabryś hehe
Inomama książkę napisałaś dla męża?? może zapytaj wprost co chciałby dostać??

Do góry