reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Anbas zakleiłam mu plasterkiem bo boję się żeby sobie tego nie zabrudził

wiecie co, wkurzyłam się. jeszcze 2 tygodnie temu patrzyłam na te warsztaty i w październiku miały być też w Płocku. dziś wchodzę bo chcę się zapisać i nie ma! chyba wycofali się z Płocka. ale się zdenerwowałam

dzięki kochane za miłe słowa, mam nadzieję, że święta spędzimy już u siebie w mieszkanku :) ale jeszcze długa droga przed nami, bo to stan deweloperski jest, czyli wszystko gołe ;)

Vingus patrz na plusy tej sytuacji :) Stan deweloperski ozacza ze zrobicie sobie to dokladnie po swojemu :) Taj jak bedziecie chcieli :) Wszystko po malutku :) Bedzie super!!!! :)

reklama
Dzięki dziewczyny za przyjęcie mnie do grona ciężarówek :)
ojej ale dziś pospalysmy :)
Ja tez jeszcze nie mam glukozy wizyta w przyszłym tyg i pewnie dopiero dostanę skierowanie boje sie trochę bo mam jakieś mdłości dopiero jak zjem to przechodzi ale tylko na chwile :( a czytałam ze to jedna z oznak cukrzycy ciazowej :(
Jesli chodzi o mowę u dzieci to sama wiem ze jest różnie moja córka szybko zaczęła mówić w zasadzie nie pamietam kiedy nie mówiła :) mam za to koleżanki których dzieci maja juz po 3 lata i nie chcą mówić wola gestykulowac pokazywać paluszkami. Lekarze jednak uspokajają radzą właśnie nagradzac bić brawo za każde wypowiedziane słowo :) także głowa do góry jak sie rozgadaja to buzia im sie nie będzie zamykać :)
dziewczyny narazie będę odpisywać bezosobowo bo nie mogę za wami nadążyć :) do tej pory byłam na forum gdzie wpisy były sporadycznie nawet 1 dziennie nie było z kim pisać :(
ide zrobić sniadanko córci bo ona to taki niejadek ze szok !!!!!

Ostatnia edycja:
Anbas - heh wiesz co wczoraj pisze do mnie przyjaciolka bedzie starsza u nas no i pyta sie kiedy przyjezdzamy ?? Odp. no ze w pt na noc albo sobota rano ze w praniu wyjdzie a ta: no spiesz sie bo zaraz Twoj wielki dzien !!!
A ja jak otępiala na kalendarz i tak boze wrzesien jeszcze jest ... Dla mnie najwazniejszym wydarzeniem jest porod tak mam oddalony gdzies slub a ta tylko o tym slubie nam pisze i pisze i ze juz ma wszystko od zapisow na fryzjera po majtki .... A ja mam R i Mikolajka aaaż :) to chyba najwazniejsze ..:)

Bandyta - fajny te blog Twoj :)

Vinga - pomalutku :) ale zaraz metr po metrze i bedzie bajecznie :)

A z tymi warsztatami to rzeczywiscie powinni miec ustalona trase i amen a nie zmieniac bo jednak mozna sie zdenerwowac a chetni jak widac sa...

Inomama - na tamtym mieszkaniu sobie na golasa przechodzilam z lazienki do lozka a tu :szok: Jak psiak w schronisku sie czuje ...

Magsus oj to musisz się przyzwyczaić bo u nas czasem z 10 stron dziennie jest od przeczytania ;) a jeszcze inne tematy są

lecę na drzemkę z małym :)

anbas wiem wiem :)

Magsus, nie przejmuj się mdłościami - to wcale nie musi oznaczać cukrzycy. Ja też miałam mdłości do 20 tyg. a wyniki po glukozie miałam super, więc się nie stresuj. Jedyne co, to weź ze sobą na badanie kawałek cytryny, bo mdli okropnie po tej glukozie i nie każda z nas potrafi sobie z tym poradzić.

Vinga wysylalam Ci to pw mam nadzieje ze dobrze bo jakoś nie mogę ogarnąć tego wszystkiego :) mało korzystalam do tej pory z komp i internetu wiec wybaczcie za wszystkie błędy jakie będę robić :)
siva z Julia jak miałam glukoze to poradzilam sobie bez cytrynki ale moze rzeczywiście wezmę bo naprawdę modli mnie jak na początku ciazy :)

Ostatnia edycja:
dziewczynki, weźcie mi pomóżcie! bo ja muszę coś na imienino - urodziny mężulindy wymyślić! Ma dzien po dniu, cholera jasna psiakrew! A wydaje się mi, ze pomysły mam wyczerpane już, no i opcji działania mało, bo:
- nie mam kasy, a po wydatkach z konta się przecież zorientuje:)
- musze leżec
- pustka w glowie!

lubię coś innego, oryginalnego, nie chce iść po prostu do sklepu i perfumy kupić - bo tak, to On mi może:) Kiedyś powiedział, ze chciałby lunetę - kupiłam, kiedyś, ze gramofon stary - kupiłam, kiedyś że marzy o przeczytaniu mojej ksiazki - napisałam, a teraz dupa! nic nie mówi:) a słucham intensywnie od wakacji gdzieś

reklama
Magsus już jesteś dopisana do listy :) u nas też miała być Gabrysia jakby była dziewczynka :) a tak to jest Gabryś hehe
Inomama książkę napisałaś dla męża?? może zapytaj wprost co chciałby dostać??

Do góry