reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Butelka antykolkowa MAM jest podobno superrrrrrrrrrrrr!!!!!!!! Moja kolezanka mowi ze jej malej zadna inna nie pasowala a ta ma wypuszczane powietrze od dolu i smoczek w jakims specjalnym ksztalcie ale ja sie nie znam specjalni9e na tym:) ale podobnio super! w super-pharm w promocji jest:))

Dziewczyny a powiedzcie mi jak jest w koncu z jedzniem watrobki w ciazy??? Mozna czy nie? BO ja uwielbiam szczegolnie moja babcina:) I wlasnie do niej ide a tam bedzie watrobka i nie wiem czy moge czy lepiej zjesc leczo bo tez zrobila;P

A tesciowa przywiozla mi soki z malin do rozcienczania to mozna czy nie?!:p

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć laski

Jaka torba? Jaka wyprawka? Nie mam jeszcze nic , ani jedniutkiej nawet rzeczy. Nawet kasiorki na nie jeszcze nie mam:-D

ale sobie przysnęłam, rany nie wiem kiedy...

A Zdzisio zaraz ze szkoły przyjdzie, dziś sam wraca, bo inaczej nijak się nie wyrabiamy. Obiad w pędzie, lekcje ze szkoły belgijskiej w pędzie i do szkoły polskiej w pędzie. Wczoraj dla odmiany miał po południu trening piłki nożnej, jutro też. A w trakcie musi jeszcze skończyć 2 lektury: po polsku i po francusku:) niezła jazda...

Nisiao - gratuluje niepopuszczenia glukozy! a butelkę odpowiednią zasugeruje Ci Twoje dziecie. Można kupować i drogie i tanie, a i tak co będzie dobre dla dziecka, samo sobie wybierze:)

Tina - ej, nie doprowadza się takimi opowieściami cięzarnych do łez!:)

a ja słyszałam znowu, ze raz na jakiś czas to wręcz wskazana ta wątróbka...weź tu badź mądry człeku...

a to fIFKA
DZIS ma wizytę?no to kciuki&&&&&&&&&&&
Czyli wychodzi na to żeby sie wstrzymac z tym kupowaniem butelek itp rzeczy,może kupięjedną i spokój.Znowy ten sterylizator to w sumie fajny jest...
Naprawde nie wiem za co sie zabrac ,za jakie kupowanie,co warto czego nie.Trzeba liste zrobić oj trzeba.

Wieice ja myslalam,że po tej glukozie to mAła wbrzuszku będzie szaleć a tu jakaś cisza..aż się martwię,leze na lewym boku i cisza.....:(na tym etapie to dzieciaczki chyba tak co dziennie sie intensywnie nie ruszają.
W dodatku odezwaly sie klopoty z hemoroidami,lekko mnie kłuje :no::no:no i to podbrzusze.Sama nie wiem,czy to norma czy jechac do tego szpitala.....

Mamy gdzieś na forum wątek co kupować dla naszych zimowych pociech,jaka powinna być wyprawda,najpotrzebniejsze rzeczy dla dziecka.

Witojcie :-)

Inomama wzięłam dwa tygodnie urlopu już ale po tym co się wydarzyło w jego ostatni dzień musiałam jeszcze o tydzień przedłużyć, dlatego chyba już mi nie dali. Ale to co miałam w PL załatwić, jest już w toku na odległość więc luzik :)

Ja jutro mam do pracy na 6 rano, ale super, bo po południu już będę wolna :-) i załapię się, żeby się jeszcze z mężowskim moim zobaczyć :-)
A mówiłam jak ja go kocham mocno? W sobotę wróciłam styrana z pracy a on zrobił nam lody z bitą śmietaną, owocami- malinki, truskawki, winogrono, jagody, rodzynki, orzechy mniam mniam mniam :-)

reklama
Do góry