reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Deleware a co do koszul to ja kupowałam takie do karmienia, może tam jest przewidziane, ze brzuch rośnie. W normalnym rozmiarze M były dobre.
Super gadżety dostałaś :tak:
Anbas a ja to na bezsenność narzekam, śpię po 6 godzin. Rano bym pospała, ale co jak trzeba już wstawać :-D
Vinga współczuje tych dolegliwości. Trzymam kciuki za wizytę, aby wszystko było ok

Ostatnia edycja:
reklama
czesc lasencje!

coś czuję, ze nic konstruktywnego nie zrobię, póki Blanka nie napisze...

wczoraj przeszarżowałam trochę, powyciągałam ubranka dziecięce wsie jakie mam, spisałam, przejrzałam i ....padłam. Jednak prawda to, ze leżeć raczej muszę...

Fifka - nie denerwuj się! pojedziesz po to, zeby wrócić przecież! Mały da radę, trzymam kciuki!

Ania - o! a czemu? mogą Ci nie dac urlopu?

Akuku - ja też mam tabelkę na zachowanie Kajtka:) wczoraj nowa powstała właśnie

Siva - pisz, pisz, często pisz i długo:) tym bardziej, ze teraz jesteś słomiana wdowa:)

Delewarre - fajna niespodzianka! fajna siostra!:)

dziewczynki! życze jak najmniej bólu dziś! i jak najwięcej pozytywnych wieści!

Bandyta super spiżarnia a co najlepsze juz zapełniona, ja wogole nie mam ochoty na robienie jakichs zapasow na zimę

Agagsm wszystkiego najlepszego, wiesz taka 3 na początku tez jest fajna, mnie już bardziej ściaga ta 4:)

Akuku ty to jestes babka konsekwentna, ale przynam się że ja tez ostatnio nie popuszczam. a mala podobnie jak napisala Aga u mnie też pokazuje pazurki i to codziennie, bo to jej czapka nie odpowiada, a to piżamka nie taka, a to majteczki nie taki kolor, no jakis koszmar, a przy tym płacz i ryk,a i tak musi to pozniej ubrac, i tłumacze po co jej to bylo

hej, co do mojego limitu slodkiego to dlatego ze zjadlam w ciagu 2 dni z pol tego murzynka..a pozniej sie dziwic ze sie tyje..jakbym byla taka chudzinka jak Wy to pewnie nie zalowalabym sobie.bo uwielbiam, zwlaszcza takie swiezo upieczone ciasta.
Z Dawidem miałam takie etap, ze codziennie paczus byl bo chcialo mis ie tak jesc..a pozniej 22kg+:-)

Ja wczoraj po poludniu tez sie zle czulam, krzyze mi poprost odmawialy posluszenstwa, lezalam i sie nie ruszalam.

Jak tak czytam, ze niemalże każdej coś tam kuje, co tam boli, coś tam ciągnie to się uspokajam, ze te wczorajsze kucie to norma. Dzisiaj z domu się nie ruszam. Oj dziewczyny, a będzie tylko jeszcze gorzej. A 8 i 9 miesiąc :szok:
Sylka ja z Alanem w ciązy, to jadlam te szybkie budynie co wrzątkiem sie zalewa itp, czasami jakiś kebab. Przytyłam 16kg, ale niby 14kg to można przytyć

Marika ja w ciąży z Natanielem na początku okropnie się czułam, drugi trymestr też do najlepszych nie należał, wylądowałam też wtedy w szpitalu. a trzeci.... o matko, jakby mi ktoś skrzydła dał, tak dobrze się wtedy czułam :) więc nie jest powiedziane, że z miesiąca na miesiąc będzie z nami coraz gorzej. ja mam nadzieję, że teraz znów pod koniec będę w tak dobrej formie

Vinga to pocieszyłaś, u mnie w pierwszej ciąży to tylko lekkie mdłości na zapachy, drugi trymestr rewelka, a ostatni to tak spuchłam, że szok, stopy, łydki, twarz. Ból kręgosłupa, twardnienie brzucha ale to raczej norma. Dodam, że w poprzedniej ciąży chodziłam w upalne lato i do końca jeździłam do szkoły. Teraz celowałam na zimę, będę miała porównanie

Fifka aby z oczkami Konradka bylo ok. trzymam kciuki

Deleware super niespodzianka od siostry, takie bzdurki zawsze sie sprzydadzą a niby drobiazgi a na nie najwiecej kasy idzie

wczoraj zrobilam sobie listę rzeczy ktore musze jeszcze dla maluszka zakupic, wiecie takie jak smoczki, waciki i takie tam, no i z ubranek, no i teraz nie pozostaje nic innego tylko na zakupy isć:)

reklama
Ja wlasnie zaczelam myslec o torbie do szpitala...Wy kurcze jsztesciew wszystkie takie przygotowane juz a ja z tym to daleko daleko... A kurcze przeciez wszystko zdarzyc sie moze I przygotowanym warto byc...
Tak wiec postanowilam sobie ze od dzis zaczne kompletowac torbe do szpitala :) Musze kupic teraz kilka drobiazgow dla siebie. Typu pizama, bielizna jednorazowa, podpaski itd...Bo na to tez troszke kasiorki potrzeba a na raz tak wylozyc tez nie mam...

Do góry