Hej dziewuszki
)) Uffff troche ochłonelam po weekendzie i czas wrócic do rzeczywistosci
))) Dziekuje wszystkim i kazdej z osobna za zyczenia i te urodzinowe i zareczynowe!!
) Było bardzo romatycznie i wogole bosko!!!!!!
CO do zareczyn to pojechalismy w takie magiczne miejsce w naszej okolicy, byla mojego S najblizsza rodizna i moja najblizsza
TO mial byc spacer urodzinowy
)) Niczego sie nie spodziwalam
no i na takim mostku nad jeziorem/ stawem najpier poprosil o moja reke moja mame, a pozniej mnie
)))))))))))))))) Odwazny ten Moj chlop!!!
)) Ja bylam w takim szoku ze nie pamietam nawet co mówil;p jedyne co dotarlo do mnie to cos o wpsolnym starzeniu i ze dalam moj najwieksze szcescie jakie mogl sobie wymarzyc i pocalowal mnie w brzuszek
)) Jestem najszczesliwsza na swiecie!!!!!!!!!
))
No troche Was nadrobilam
) ALe skrobiecie nie proznujecie!!!!!!!
)
lkasia : moze dzidzia Wasza nie bedzie miała alergii. Ja tez mam na wszystko praktycznie uczulenie a mój S nie jest alergikiem, wiec istnieje ze 40% prawdopodobienstwa, ze nasza mała bedzie tez alergikiem jak ja, mam nadziej jednak, ze nie dotknie jej to swinstwo!!
Milusia: no no no, ale masz męzucha!!!
)) dbaj o niego, bo kochany jest
)
Inomama : ja moge jesc slodycze tonami!!! tak mi sie chce! jak jestem w supermarkecie w dziale ze słodyszami to jak male dziecko . Oczy jak piec zlotych i nie wiem za co sie brac
hehehe
CO do torby do szpitala, to ja jeszcze nawet o tym nie myslalam, a tu faktycznie coraz blizej hehe
nie wiem kiedy to zlecialO
miejskibandyta: super masz ta spizarke! az zaczelam sie zastanawiac gdzie by tu u siebie cos takiego zamiescic
ale u mnie chyba poki co nie ma gdzie
(((( buuu
agasm: Spoznione stoooo lat!!!!!!!!!!!
EMka : witaj na pokladzie!!
jagus: u nas tez dywanow braK!!! jesli juz to jakis male dywaniki.... ja bym chciala takiego pluszaaka milego duzego na panelach, albo wykladzine wlochata
ale niestety..... alergia!~!! za duzo kurzu tam sie zbiera! ta alergia wszystko mi psuje!!!!!!
Fifcia: daj znac jak z maluchem Twoim w szpitalU!!! Bede o Tobie myslec! i 3mam kciuki!!
Delewarre: no to dobrze CI z ta siostra. Ja tez mam dpostac wsyztsko od kolezanki
Łacznie z koszulami do spzitala bo ma nowych od groma
VInga:Biedna z tymi skurczami jestes
(((. Mnie tez biodro strasznie meczy
( budzi mnie bol w nocy
(
sylka: ja taki zestaw mam odkupic taniej od kolezanki bo nie uzywala
))
Ufff naraazie tyle, teraz staram sie byc na bierzaco!!!!!!