reklama
P
Pustiszi
Gość
Aniia - suuper smakołyki
I ja sie pochwalę dzisiaj na nowe mieszkanko dostalam prezent od "męża" a jest to SZUFELKA I ZMIOTKA NA KIJU !! Taka zeby sie nie schylac
A ja kupiłam dla jego bratanicy ma 15 miesiecy takie 2 cieplutkie słodkie bluzki az sama bym chodzila tyle dla dziewczynek ciuszkow słodziaśnych
Ale mi ulzylo z Blanka i Filipkiem az chce mi sie pisac
I ja sie pochwalę dzisiaj na nowe mieszkanko dostalam prezent od "męża" a jest to SZUFELKA I ZMIOTKA NA KIJU !! Taka zeby sie nie schylac
A ja kupiłam dla jego bratanicy ma 15 miesiecy takie 2 cieplutkie słodkie bluzki az sama bym chodzila tyle dla dziewczynek ciuszkow słodziaśnych
Ale mi ulzylo z Blanka i Filipkiem az chce mi sie pisac
Marika30708
Fan(ka)
Pustishi aż się uśmiałam, ale co jak co mąż o Tobie pomyślał ;-)
P
Pustiszi
Gość
delewarre
Fanka BB :)
Pustiszi, no elegancka ta miotła fajny ten Twój mąż :-).
anbas
Mamusia Kubusia
Zobacz załącznik 583196o taka przyznam że ma swój urok tylko jakoś krzywo sie wkleja
Hehee...no bardzo "trandy" bym powiedziala...ma gust Twoj chlop!!!
A ja normalnie dzis wszystkim chlopow chwale ;p co byscie sobie czegos nie pomyslaly hihihih . Moj tez jest ok
P
Pustiszi
Gość
Hehe no i ja nie narzekam kurka biore sie za porzadki bo do pt chcialam wszystko juz na tip top poukladac co by z czystym sumieniem jechac do PL a taaaak mi sie nie chce tam jechac ze uuuuh
anbas
Mamusia Kubusia
Hehe no i ja nie narzekam kurka biore sie za porzadki bo do pt chcialam wszystko juz na tip top poukladac co by z czystym sumieniem jechac do PL a taaaak mi sie nie chce tam jechac ze uuuuh
Hihihih....a ja Ci jakos nie wierze :-)
reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Moj ostatnio kupił odkurzacz z turbo szczotką