reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Witam sie w niedziele szara i ponurą .... Jak ja takich dni nie lubie !

Mąż odsypia a ja siedze i bede zaraz brac sie za obiad!

Akuku zatem spóżnione

Marika , a widzisz moj Nataś anioł nie dziecko. Nie wiem co to nieprzespane noce, co to płacz z niewiadomo jakiego powodu, co to noszenie na rekach by dziecko uspokoic ... Liczę, ze Filip pójdzie w ślady starszego brata! Nataniel naprawdę był bardzo grzeczny plakał tylko na cyca i tyle sie go słyszało; Czasem jak lezał w łóżeczku podchodziłam i brałam go na ręce bo czułam że chce go nosic , przytulać , a tak naprawdę to on sie wcale tego nie domagał ...

Elma nie daj sie chorobie! Jak czujesz , że Cie bierze zacznij sie juz faszerować specyfikami domowymi :)

Miłej niedzieli !

reklama
marika no mnie nie bylo jak przewrocic bo jak mama dojechala do szpitala to moje nozki juz wystawaly. takie szybki porod w 7 miesiacu...

blanka moj Alex tez byl aniolkiem takim ze ja z nudow sprzatalam gotowalam wymyslne obiady i pieklam ciasta... a malemu co chwila zdjecia pstrykalam, bobtakie slodkie minki robil hehehe.Za to Viki dal mi popalic, placz bez powodu i nie spalismy wcale bo mlody traktowal cyca jak smoka, a smoka nie chcial i tak sie darl co 15 min. pozniej juz bylam tak zmeczona ze po 15 minutach snu budzilam sie wyspana i myslalam ze kilka godzin spalam. aczkolwiek zycze Ci spokojnego maluszka, sobie tez zycze hehe.

dziekuje za zyczonka

Dzien do bry :):):):)

I u mnie ponuro ale juz chociaz dzis nie pada :) i echo echo echo wszedzie w domu pusto zimno :) podkołderniki pospolite dzisiaj jestesmy z moim R :)

Wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen i duzo zdrowka dla wszystkich solenizantek :):*

Akuku taaaaaak czekalam na wiesci z badania supcio ze dobrze wsio :)

Milego dnia !!! :rofl2:

dziendoberek :)
u mnei rosolek u gotowany , dzidzia spi i czekam na tescia az wroci z makaronem i wszamie casla miche goracego ;) haha ;)
pozneij pierozki ruskie ;)

dziewczyny o nie tak dalej byc nei moze prosze nei chorowac :-D:tak::-(!!!zdrówka dla was i dzieciatek!! :*
akuku ot wszyztkiego najlepszego ;* opóźnione ;*'
u nas tez leje dzisiaj i ponuro mam nadzieje ze moze w tyg. jeszcze troche sloneczko przygrzeje to wypiore malego ciuskzi i wysusze na balkonie a pozneij prasowanko wloze do komody i gotowe ;) nie bd czekac do 8-9 miesiaca z tym tak jak z luska bo jest mi coraz ciezej :)chociarz slyszalam ze dziewczyna poprasowala i poszla rdzic :OOja nie umiem tak na ostatnia chwile zostawic ;)

Dziewczyny dziekuje za zyczenia!!!!!:))) Kochane jestescie!:)

DLa chorowitek naszych zdrówka zdrówka jeszcze raz zdrówka:))

Pustuszi: to podkoldernikujcie sie do upadlego:))

BLanka : u nas tez sie wlasnie rozpadalo! jesien brrrrrrrrrr

Akuku: ciesze sie ze na wizycie wszystko ok:) CO do bioder to bardzo wspolczuje. Mnie tez bardzo meczy lewe:( i to raz na jakis czas, okropny ból:(

Blanka: to faktycznie spokojne to Twoje dziecie:))

Milusia czekamy na realcje, co do niespodzianki męza:))

Dziewczynki jestem najszczesliwsza na swiecie!!! mianowicie mój najwspanialszy męzczyzna dnia wczorajszego oswiadczyl mi sie:))))))))))))))))))) <3 <zakochana>!!!!!!!! do dzisiaj jeszcze jestem rozemocjonowana:)))))))

Tina, serdecznie gratuluję i duuużo szczęścia Wam życzę:-) Jej, pamiętam jak mnie zatkało - nic nie umiałam z siebie wydusić;-)
Teraz już zostaje Wam tylko wybrać datę;-)

heloła!

zaraz do kościoła idziemy, ale jeszcze zdążę skrobnąć.
Co do wiary w przesądy - to nie. Wierzyć to ja w Boga mogę...ale! torota lubię, kawę i cynamon na pełnię parzę, a monety zalewam znowu na nów:) No i doszedł nam ostatnio portret Żyda:) Bycie Cyganeczką w 1/4 zobowiązuje:):):)

Hope, Blanka, Elama, Salli, Emilly, Siva - bidaki, kurujcie się!!!!

Milusia - ma brat gest! zazdroszczę:) ja szukam nowego zapachu, bo tylko jeden Angel non stop:) już 4 butelka pod rząd i chyba na razie starczy. Ale przynajmniej jestem rozpoznawalna po tym, ostatnio tym sposobem odnalazłam szalik - ktoś się dobrze w niego wwąchał i oddał;) Miłego świętowania rocznicy:) A perfumy, które zakupiłaś mężowi bardzo i mi sie podobają :)

Fifka - łoj, biedny maluch....a co to za badanie, bo jakoś mi umknęło...

Vinga - to co to za zjazd????????? rany....niektórych możesz nawet nie zobaczyć w takim tłumie:) uważaj na siebie !!!!!!

Marika - jezuniu!!!!ja po naturalnym, 6 tyg i juz seks i ogolnie rewelka byla! No, ale 10 lat temu....mam nadzieję, ze już dziś masz lepszy nastrój:)

Niasiao - gratulacje wielkie dla siostry:) ale fajna data!!! ja też słodycze na kopy, niestety...

a dziś do obiadku wyciągnęłam nasze pierwsze ogórki konserwowe i są boskie!!!! ostre i pikantne, z papryką, aż czerwony kolor mają:)

Tina - piekny wiek...całusy urodzinowe! a dodatkowo zaręczynowe, ale niespodzianka, super:)

Anisen - ja mam ostrzałkę w postaci kubków:) zawsze o dół ostrzę

Akuku - o jezuniu, to niezły miałaś początek zycia....wszystkiego naj urodzinowo dla Cię tym bardziej!

TINA- wszystkiego naj podwójnie...
AKUKU- sto lat
kuczaki przez robotę czasu na wszystko brakuje... w weekend was nadrabiam ale jak widac dwa dni to zajmuje zlitujcie się

u mnie Cypich sie do przedszkola nachodził od czwartku w domku siedział, ale u niego to norma astmatyk jest i wszystko od razu łapie... po czterech dniach siedzenia w domu lepiej, ale znając jego to katar będzie się ciągnął(dosłownie) jeszcze z dwa tygodnie.

SALI współczuje ósemkowych boleści. Pamiętam jak któregos razu wracam ze szkoły a mój ojciec siedzi z mrożonym mięchem na twarzy spuchnięty jak diabli... myslałam że go pobili, a tu tylko po wyrwaniu 8 był..

olich moj Alex tez astmatyk i alergik do tego, jeszcze ma egzeme, ale glownie ataki dostaje w zime...ouki co odpukac jest ok i nawet kataru nie zlapal. staramy sie mu wzmacniac pluca, cwiczeniami, jazda na rowerze i chyba pomaga. bo inhalatorow nie uzywamy non stop.

no ja wczoraj wypicowqlam chatke dzis tylko prasowanko i caly dzien z rodzinko...tzn. o 16 zmoglo mnie i zasnelam z bolem glowy, wstalam z bolem rowniez ale minelo..taka pogoda.

reklama
AKUKU ja wziewy podaje mu tylko przy kaszlu, ogólnie unikam leków jak się tylko da. Do tego ten katar też jakis alergiczny, choć w testach nic nie wychodzi. ale nasonex sterydowy mamy dawac w przypadku pojawienia sie kataru.

Do góry