reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Witam sie w niedziele szara i ponurą .... Jak ja takich dni nie lubie !

Mąż odsypia a ja siedze i bede zaraz brac sie za obiad!

Akuku zatem spóżnione

Marika , a widzisz moj Nataś anioł nie dziecko. Nie wiem co to nieprzespane noce, co to płacz z niewiadomo jakiego powodu, co to noszenie na rekach by dziecko uspokoic ... Liczę, ze Filip pójdzie w ślady starszego brata! Nataniel naprawdę był bardzo grzeczny plakał tylko na cyca i tyle sie go słyszało; Czasem jak lezał w łóżeczku podchodziłam i brałam go na ręce bo czułam że chce go nosic , przytulać , a tak naprawdę to on sie wcale tego nie domagał ...

Elma nie daj sie chorobie! Jak czujesz , że Cie bierze zacznij sie juz faszerować specyfikami domowymi :)

Miłej niedzieli !

reklama
marika no mnie nie bylo jak przewrocic bo jak mama dojechala do szpitala to moje nozki juz wystawaly. takie szybki porod w 7 miesiacu...

blanka moj Alex tez byl aniolkiem takim ze ja z nudow sprzatalam gotowalam wymyslne obiady i pieklam ciasta... a malemu co chwila zdjecia pstrykalam, bobtakie slodkie minki robil hehehe.Za to Viki dal mi popalic, placz bez powodu i nie spalismy wcale bo mlody traktowal cyca jak smoka, a smoka nie chcial i tak sie darl co 15 min. pozniej juz bylam tak zmeczona ze po 15 minutach snu budzilam sie wyspana i myslalam ze kilka godzin spalam. aczkolwiek zycze Ci spokojnego maluszka, sobie tez zycze hehe.

dziekuje za zyczonka

Dzien do bry :):):):)

I u mnie ponuro ale juz chociaz dzis nie pada :) i echo echo echo wszedzie w domu pusto zimno :) podkołderniki pospolite dzisiaj jestesmy z moim R :)

Wszystkiego co najlepsze i spelnienia marzen i duzo zdrowka dla wszystkich solenizantek :):*

Akuku taaaaaak czekalam na wiesci z badania supcio ze dobrze wsio :)

Milego dnia !!! :rofl2:

dziendoberek :)
u mnei rosolek u gotowany , dzidzia spi i czekam na tescia az wroci z makaronem i wszamie casla miche goracego ;) haha ;)
pozneij pierozki ruskie ;)

dziewczyny o nie tak dalej byc nei moze prosze nei chorowac :-D:tak::-(!!!zdrówka dla was i dzieciatek!! :*
akuku ot wszyztkiego najlepszego ;* opóźnione ;*'
u nas tez leje dzisiaj i ponuro mam nadzieje ze moze w tyg. jeszcze troche sloneczko przygrzeje to wypiore malego ciuskzi i wysusze na balkonie a pozneij prasowanko wloze do komody i gotowe ;) nie bd czekac do 8-9 miesiaca z tym tak jak z luska bo jest mi coraz ciezej :)chociarz slyszalam ze dziewczyna poprasowala i poszla rdzic :OOja nie umiem tak na ostatnia chwile zostawic ;)

Dziewczyny dziekuje za zyczenia!!!!!:))) Kochane jestescie!:)

DLa chorowitek naszych zdrówka zdrówka jeszcze raz zdrówka:))

Pustuszi: to podkoldernikujcie sie do upadlego:))

BLanka : u nas tez sie wlasnie rozpadalo! jesien brrrrrrrrrr

Akuku: ciesze sie ze na wizycie wszystko ok:) CO do bioder to bardzo wspolczuje. Mnie tez bardzo meczy lewe:( i to raz na jakis czas, okropny ból:(

Blanka: to faktycznie spokojne to Twoje dziecie:))

Milusia czekamy na realcje, co do niespodzianki męza:))

Dziewczynki jestem najszczesliwsza na swiecie!!! mianowicie mój najwspanialszy męzczyzna dnia wczorajszego oswiadczyl mi sie:))))))))))))))))))) <3 <zakochana>!!!!!!!! do dzisiaj jeszcze jestem rozemocjonowana:)))))))

Tina, serdecznie gratuluję i duuużo szczęścia Wam życzę:-) Jej, pamiętam jak mnie zatkało - nic nie umiałam z siebie wydusić;-)
Teraz już zostaje Wam tylko wybrać datę;-)

heloła!

zaraz do kościoła idziemy, ale jeszcze zdążę skrobnąć.
Co do wiary w przesądy - to nie. Wierzyć to ja w Boga mogę...ale! torota lubię, kawę i cynamon na pełnię parzę, a monety zalewam znowu na nów:) No i doszedł nam ostatnio portret Żyda:) Bycie Cyganeczką w 1/4 zobowiązuje:):):)

Hope, Blanka, Elama, Salli, Emilly, Siva - bidaki, kurujcie się!!!!

Milusia - ma brat gest! zazdroszczę:) ja szukam nowego zapachu, bo tylko jeden Angel non stop:) już 4 butelka pod rząd i chyba na razie starczy. Ale przynajmniej jestem rozpoznawalna po tym, ostatnio tym sposobem odnalazłam szalik - ktoś się dobrze w niego wwąchał i oddał;) Miłego świętowania rocznicy:) A perfumy, które zakupiłaś mężowi bardzo i mi sie podobają :)

Fifka - łoj, biedny maluch....a co to za badanie, bo jakoś mi umknęło...

Vinga - to co to za zjazd????????? rany....niektórych możesz nawet nie zobaczyć w takim tłumie:) uważaj na siebie !!!!!!

Marika - jezuniu!!!!ja po naturalnym, 6 tyg i juz seks i ogolnie rewelka byla! No, ale 10 lat temu....mam nadzieję, ze już dziś masz lepszy nastrój:)

Niasiao - gratulacje wielkie dla siostry:) ale fajna data!!! ja też słodycze na kopy, niestety...

a dziś do obiadku wyciągnęłam nasze pierwsze ogórki konserwowe i są boskie!!!! ostre i pikantne, z papryką, aż czerwony kolor mają:)

Tina - piekny wiek...całusy urodzinowe! a dodatkowo zaręczynowe, ale niespodzianka, super:)

Anisen - ja mam ostrzałkę w postaci kubków:) zawsze o dół ostrzę

Akuku - o jezuniu, to niezły miałaś początek zycia....wszystkiego naj urodzinowo dla Cię tym bardziej!

TINA- wszystkiego naj podwójnie...
AKUKU- sto lat
kuczaki przez robotę czasu na wszystko brakuje... w weekend was nadrabiam ale jak widac dwa dni to zajmuje zlitujcie się

u mnie Cypich sie do przedszkola nachodził od czwartku w domku siedział, ale u niego to norma astmatyk jest i wszystko od razu łapie... po czterech dniach siedzenia w domu lepiej, ale znając jego to katar będzie się ciągnął(dosłownie) jeszcze z dwa tygodnie.

SALI współczuje ósemkowych boleści. Pamiętam jak któregos razu wracam ze szkoły a mój ojciec siedzi z mrożonym mięchem na twarzy spuchnięty jak diabli... myslałam że go pobili, a tu tylko po wyrwaniu 8 był..

olich moj Alex tez astmatyk i alergik do tego, jeszcze ma egzeme, ale glownie ataki dostaje w zime...ouki co odpukac jest ok i nawet kataru nie zlapal. staramy sie mu wzmacniac pluca, cwiczeniami, jazda na rowerze i chyba pomaga. bo inhalatorow nie uzywamy non stop.

no ja wczoraj wypicowqlam chatke dzis tylko prasowanko i caly dzien z rodzinko...tzn. o 16 zmoglo mnie i zasnelam z bolem glowy, wstalam z bolem rowniez ale minelo..taka pogoda.

reklama
AKUKU ja wziewy podaje mu tylko przy kaszlu, ogólnie unikam leków jak się tylko da. Do tego ten katar też jakis alergiczny, choć w testach nic nie wychodzi. ale nasonex sterydowy mamy dawac w przypadku pojawienia sie kataru.

Do góry