reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Nisiao Gratulacje Ciociu !!! Super :))

Fifka możliwe że przez noszenie. Dobrze ze sie uspokoiło.
Co do teściowych moja zabrała walizki i pojechała nad morze do swojej mamy to będę miała spokój. Ona nie granie sie do pomocy, raczej do wtrącania sie i dyrygowania nami. więc nawet jej nie proszę. wolę niańce zapłacić dużo ale mieć swięty spokój.
Dzis mąz idzie opijać z robotnikami chałupę ( stan surowy otwarty zakończony) wiec sama. Zachciało mi sie gołąbków, w kapuście włoskiej ;) się robią . Dzieci oglądają bajkę. zaraz pranie, sprzątanie. Na 18 ma być koleżanka z córką na kawkę ;)a we wtorek jedziemy oglądać okna i drzwi do domu.
sprzątaczka do domu by mi sie przydała, choć raz w miesiącu ;)

reklama
hej Dziewczynki ja tylko na chwile:))) bo gosci mam, wiec dzisiaj nie wiem czy jeszcze wpadne:))0

Chcialam sie pochwalic tylko ze ja juz dzis równiez koncze 23 tydzien i do tego 23 lata:p wiec chyba dzisiaj w lotku 23 puszcze:p pozniej cos naskrobie buziaki:** milego dnia!

Blanka
duzo zdrówka życzę

Oj dziewczyny z tymi tesciowymi,zresztą moi rodzice tez nawet mówili do mojej sis,,ciąża to nie choroba!'' mnie się ciśnienie podnosi,wczesniej byly inne czasy,inne jedzenie,teraz wszedzie laduja tyle vhemii w jedzenie ,że aż strach.
Ja dziś też sie rozmazylam chcialabym przyspieszyc czas,żeby mieć swojĄ Kinię przy sobie....

Kurcze te bóle brzucha mi minely,chyba zaszkodził mi pasztet wczoraj,dwie kromki zjadłam tylko,ale kurcze nie powinno sie jeść takich dziadostw....
Tina
gratulacje 23

Vinga,Anisen i wszystkie mamusie nie przeciążajcie się,odpoczywajcie,żeby Was te skurcze już nie męczyły.

Udanego weekednu,ja sie zbieram trzeba obiad ugotwac i coś niecoś posprzątać.

Cześć dziewczynki, niniejszym oświadczam że właśnie zakończyłam słoikowo-przetworowy tydzień;-) Całe szczęście mam to L4 bo inaczej bym pewnie spać nie chodziła żeby to wszystko porobić - a wyszło mi tych ogórków, papryki, sałatek gruuubo ponad 100 słoików, teraz m musi to z kuchni ewakuować by można się było ruszyć:-D
Wczoraj popołudniu byliśmy u znajomych, wróciliśmy po północy i teraz mam 2 razy więcej czytania co tam u Was się działo;-)

Konrad to dzisiaj był biedny... tak bardzo miał dość siedzenia że wziął mnie za ręke i spacerował po domu - jak na spacerze... bo tak mu się chciało wyjść :-( Zabrałabym go ale lało dzisiaj cały dzień bardzo mocno... a on ma mieć we Wtorek te badanie pod narkozą i musi być idealnie zdrowy... dwa razy już przekładaliśmy. :no: Mam nadzieję że jutro choć przez chwile przestanie padać to choć do ogrodu go wypuszczę... A w niedziele muszę za opatrzeć się w kaloszę (siebie, Konrad swoje ma) bo jesień będzie ciężka...

Fifka, jeśli masz gdzieś w pobliżu lidla tp sprawdź czy jeszcze nie mają - -ostatnio widziałam że mieli dość ciekawe za ok. 40 zł ale nie wiem czy jeszcze coś zostało:) I trzymam kciuki by Konrada żadne choróbsko nie dopadło:-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Vinga, ale Ci się impreza szykuje - ja nie wiem czy cała moja rodzina razem z rodziną m do dwóch pokoleń wstecz łącznie ma tyle osób;-)

nisiao, gratuluję siostrzeńca:tak: Niedługo się siostrze "odwdzięczysz" i też będzie ciocią;-)

Salli, bardzo współczuję tego zęba - ja mam nadzieję że nic mnie nie zacznie boleć bo mieszkam tu niby rok czasu a nawet nie wiem do kogo się wybrać, a mam jakoś złe wspomnienia związane z dentystami - kilka razy się tak przejechałam że aż się boję że znowu tak będzie:no:

Z tym forsowaniem się w ciąży to macie rację że trzeba uważać - zawsze się znajdą mądre osoby które wiedzą że ciąża to nie choroba ale niech się nie daj Boże jakieś nieszczęście stanie - wtedy te same "ciocie dobra rada" będą z politowaniem gderały jaka to ona biedna, a po co to jej było, przecież nikt jej dźwigać nie kazał...
Moja ciąża przebiega na szczęście bez żadnych niepokojących objawów, zdarza mi się nosić kilka kilo zakupów ale staram się to zawsze tak rozłożyć by tych 5 nie przekroczyć - oby to wystarczyło:-)

Tina, wszystkiego najlepszego - i duuużo szczęścia:-D

Tina Sto Lat !! sto Lat !!! Wszystkiego Naj i zero problemów do rozwiązania :) Oraz łatwego porodu :))

Oj ja chyba nie miałam 23 lat , urodziłam sie już stara ;)

dziewczyny pytanie z durnej beczki ;) Macie moze strzałki do noży? Moje noze są notorycznie tępe , a męza szybciej nagonię do lizania podłogi niz do naostrzenia tego. Mam na razie bardzo tanią ostrzałkę zwykłą i nie działa, myslałam o elektrycznej , takiej zebym mogła też ceramiczne naostrzyć. Macie soć takiego? Warto, nie warto?

Anisen, z ostrzeniem noży ceramicznych podobno jest problem. Na allegro widziałam coś takiego ale jak zobaczyłam cenę to od razu przestałam się interesować (ponad 200 zł). Mój m kupił teraz zwykłą - taki kamień w kształcie łezki i to chyba najlepszy pomysł (porównując to tych "prętów" które można kupić np. w marketach);-) A z elektrycznymi nigdy nie miałam do czynienia więc nie pomogę:-)

reklama
Do góry