reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Fifka za mna chodza ostatnio placki z jablkiem i bananem ale dzisiaj obiad pod męża robie chinszczyzne:)
Mysle ze bardzo odpowiedzialne posuniecie z ta klinika zdrowie naszych maluszkow jest warte kazdego grosza i poswiecenia z naszej strony
Anbas pomalu wszystko ogarniesz nie musisz robic wszystkiego na raz, duzo zdrowka dla was wszystkich zycze u mnie tez chorobsko grasuje ale ja sie jeszcze nie daje
Pustiszi moj przystojniak tez mial ostatnio ciche dni ale od wczoraj daje czadu kochane mojeee:*
Cleopatra wygadac sie czasami trzeba ja tez ostatnio czesto narzekam tu na forum ale donbrze miec miejsce gdzie cie zrozumieja :)

Odzywam sie wiec nikogo nie zabilam!
'Fakt pogoda do kitu ale ja sie rozkoszuje tym ze nic nie musze i moge skoczyc sobie dzisiaj pod kocyk i sie wygrzewac
Duma mnie rozpiera, jestem zona inzyniera chemii od dzis ;) ahhh warto bylo znosic te jego nerwy :)
Co do promotora nic sie nie udalo zalatwic bo ksiaze sie po raz kolejny nie zjawil na szczescie pan Rektor byl swiadkiem mojej rozmowy z pania z sekretariatu i wie ze ksiadz nie przychodzi sobie do pracy juz 3 miesiac a ja weszlam w uklad z pania ze jak sie pojawi to da cynka i do mnie zadzwoni te babeczki takie mile litowaly sie nademna ze musze z brzuszkiiem tyle na niego czekac. Tak sie ulitowaly ze zaprosily mnie na salony do Rektora hehe
Postanowilam ze juz sie nie bede tym przejmjowac jakos sie musi wyjasnic tym bardziej ze ja jestem w porzadku i w koncu bede mogla nacieszyc sie ciaza a nie ciagle sie zamartwiac
Dziekuje ze wysluchiwalyscie mojego zrzędzenia jak dobrze jest miec gdzie pogderać :))))) ;***

reklama
Czikusia - no to gratki gratki :)))!!! Super !

Blue - ja tez nie lubie jak ktos cos kupuje badz daje bez zobowiazan a tu osoba bierna komentuje wrrr....

Ja to sobie chyba kupie wogole test ciazowy bo ja robilam juz z 10 a ani razu kresek nie widzialam a pewnie fajne uczucie ujrzec te linie :) i pozniej rzucic sie na malca i go wytarmosic hehe glupoty w glowie a powinnam dopakowywac rzeczy no ale wyjdz z pod koca jak zimno jak w prosektoriium blee brr

nie jestem pewna na 100 % wyggoogluj sobie ;)
przed chwila przeczytalam ze w tym miesiacu stezenie hcg pome byc juz tak duze ze test wyjdzie negatywny bo podbno testy maja jakis limit ;) hehe

Ostatnia edycja:
Ahoj!

Pobiłam rekordy. Pierwsza pobudka o 5, żeby Mariusz wyprawić do pracy, bo dziś wcześnie zaczynają i niestety późno kończą. Mariusz pojechał, ja myyk do łóżka i wstałam 30 minut temu :) O zgrozo.

Dziś będę walczyć z gołąbkami :D Nigdy nie robiłam, to będzie mój debiut, mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie :) Ale zobaczymy :)

Anbas - nic, tylko zdrówka Wam życzyć wszystkich, żeby się polepszyło całej rodzince :) A z praniem mam to samo - cała sterta prasowania. Kupiłam sobie w Ikei koszyk na pranie, żeby mieć gdzie dawać to wysuszone no i mam teraz :) Lenistwo się ku mnie przyplątało.

Fifka - obiad jeszcze nie zrobiony przez męża, ale już wiesz co będzie, więc Ty planujesz on robi? :DD Ożesz Ty szczęściaro! A im dalej z tymi tygodniami tym bardziej też jestem spokojna.

Bluelovi - masz to co mój Mariusz :) On też nie da sobie nic kupić od rodzinki, nic takiego do domu sprezentować. Lodówkę od Dziadka cudem przyjął. Ale to chyba dobrze, tak myślę. Później faktycznie nikt nie będzie mógł nic powiedzieć "a bo bez naszej pomocy to...bla bla bla"

Anbas - jak ja nie dostrzegłam Cie ?.. zdrooowiej kochana i zdrówka dużo dla Kubusia !!!!!

Bandyta - to piatke rzybijam bo i ja godzine wczesniej lubego wyprawialm ale pobudka o 5:30 no ale juz nie zasnelam bo nie umiem :) przynajmniej sie wyspałas lepsze gołageczki beda :)

Blue - to nic kupie najwyzej wezme cienkopis w dłoń mam zdjecie taka kropka 2 mm z usg ale no kreche chcialam :)

Ale mam do nadrobienia przez 2 czy 3 dni :)

Ja chora. Powoli wracam do żywych lecze sie z przeziebienia domowymi sposobami. Zabieram sie za czytanie :)

Blanka - zdrówka dużo :)

Wiecie co miał ktos podobny problem: :(((????

Dostałam sztućce piękne były takie srebrne chciałam je odświezyć wziełam kostke " kamyk" na odkamienianie czajnika zawsze dawalam sode albo ocet ale kamyk byl w wyzszej szufladzie.... Zrobilo sie duzo piany w zlewie a mowie reakcja.... Polezaly 20 minut w efekcie sa ciemne w czarne kropki z białym nalotem i posmak taki metaliczny jakby wieki zakopane byly... Wszystko ok ale w sodzie wymoczlam nic i ocet nie pomaga :(((( w neci nic nie pisza jak to odmyc a to ewidentnie wrzarte :((( chlop mnie z domu wygoni czym zupe zje ?

reklama
Pustiszi, a może spróbuj pastą do zębów? Myślę, że gorzej i tak nie będzie :-D
Ja właśnie tak kiedyś czyściłam, jak mi się ciemny nalot zrobił na widelcach, których długo długo nie używałam.

Do góry