reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Fifka: ci lekarze to czasem jak taśmówka - a tu kurcze nie ma żartów:(
Inomama: to już wiem skąd ten kętrzyński majonez lubisz;P - mój m. rodowity Olsztyniak:)
synek się oswoi z siostrzyczką, a potem będzie jeszcze jej bronił, że cię zadziwi. Ja nie wiem co tam u mnie, ale moja córka kategorycznie mówi, ze brata nie chce - jedynie siostrę, bo przecież usiądzie i się z nią pobawi, nie? :))
Rainbow dash: witaj - fajny nick - z kucyków pony;) jestem doedukowana przez córkę hehe ;P
Blanka: mi kondycja to jeszcze jako tako, ale spojenie zaczynam czuć - to jest dopiero masakra, znowu będę jak żaba chodzić :baffled:
Anbas: dziwne, ze w moczu nic nie wyszło - lekarz rzeczywiście beznadziejny, współczuje, a ceny astronomiczne!
Anisen: no właśnie, bo szyjki się nie czuje - miałam tak samo jak ty...

Agagsm to dokładnie iwesz co sie wtedy czuje :(. a najgorsze jak sie do tego stopnia porobi ze lekarz lrozkłada ręce i mówi : no mogę pani zapisać jedynie leki typu fenoterol i mozemy czekać i patrzeć czy bo nic innego sie nie da zrobić . teraz już co ma być to będzie. Podali celeston ( steryd) dożylnie końskie dawki magnezu i do domu leżeć bo nic wiecej nie zrobią. Przyznam ze codziennie odliczałam dni do magicznej daty 33 tygodnia ;)a potem dalej. dopiero po 37 tygodniu odetchnęłam z ulgą

Hej!

Ja już po lekarzu - napisałam na wątku wizyt. - Troszkę załamana bo nie wyobrażam sobie leżenia z moim małym... ale mam teraz stracha i chyba faktycznie czas się wziąć za siebie...

Raibow
kliknij na któryś z naszych suwaczków tam stwórz swój. Kopiuj adres BBCode i wklej go w ustawieniach -> edytuj sygnaturę :-)

Anisen wiem... tym bardziej że już miałam takie przeboje ale nie lubie do niej jeździć - od kurcze gina znalazłam... zero komfortu psychicznego... :no: i włąśnie boje się tego leżenia bo to nie realne...

Anbas
zdrówka kochana... z tą próbką dziwna sprawa... :-( bardzo ci współczuję bo ja też zawsze mam grzybice po antybiotykach...

Blanka87 Jeszcze nie znam płci, ale mam takie przeczucie że to będzie parka, za 2 tygodnie mam wizytę więc mam nadzieję że się pokażą od tej właściwej strony :)

Przedstawiam Wam moje bąbelki na ich pierwszym wspólnym zdjęciu :)
Zobacz załącznik 581096

Ostatnia edycja:
Anisen: też odliczałam:) - a trafiłam na "cudowną" ginkę w szpitalu, co mi powiedziała zakładając pesar, że na co tu zakładać, jak ewidentnie wg niej to ja za 2 tyg. urodzę.... a byłam w 27tc.
Przestudiowałam wszystko o wcześniakach co napisali i leżałam plackiem - tylko siusiu i do łóżka z powrotem :baffled:

a teraz z 3,5 latką, która 5 sekund nie usiedzi to sobie nie wyobrażam takowej powtórki, a ja mam rodziców 200km dalej:-(
Fifka: myśl pozytywnie, ja wiem, ze trudno, ale przez 2 tyg. jak się będziesz oszczędzać i leżeć nie powinna się skrócić...

reklama
Do góry