reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Witam nowa mame styczniową :)

Fifka kurcze mam nadzieje,ze nic sie nie dzieje! Daj znac po wizycie ! Trzymam mozno kciuki!

Inomama jak sie w szkole pochwalił to juz dobrze ! Teraz kwestia paru dni na "oswojenie" sie:) Moja kolezanka ma syna 5 lat i corke rok. Jak powiedzieli małemu ,ze bedzie siostra a nie brat to płakał ! Mowil ze nie lubi i nie bedzie kochał . A teraz? Zyczy sobie aby codzien jego siostra z mama z przedszkola go odbierała i uwielbiają sie oboje:) Ale Ci fajosko, bedzie parka !

Ja ostatnio zauważyłam , ze kondycja mi siada. Niby fakt duzo w ruchu jestem w kolo cos sprzatam , ukladam ale szybko sie mecze/ Posprzatalam , wstawilam pranie i odpoczywam ! Lubie taka chwile dla siebie, jak Nataniel w przedszkolu!

Vinga gratulacje dla synka ! Zuch mały:)

Zła jestem jak osa...mąż pojechał na badania do medycyny pracy...dzwoniłam do gin i położna mnie kompletnie olała... "to proszę przyjechać, ale nie wiem czy Pani Mak%^#@@ panią przyjmie..." wr........ nie chce mi się iść jak diabli... teraz mały śpi... żeby jechać muszę na męża poczekać a ona przyjmuje do 13... nie wiem czy się dzisiaj wyrobie...

Fifka - nie ma nie chce się, tylko zrób wszystko żeby pójść!!!!!!!!! mam Cię nastraszyć? czy co zrobić żebyś poszła???????

Blanka - ja też czołgiem jestem i tak też ruszam się, powoli i ociężale.

Siva - przyzwyczai się dziecięcie do szkoły:) może nawet polubi:) co do basenu, to i tak dobrze,ze dyżury mam są! Tu, na ten przykład, samowolka. Kiedyś, w środku zimy, widziałam Kajtka klasę z gołymi głowami, mokrymi jeszcze!!!! i w rozpiętych kurtkach - bo pani nic nie mówi! Bo nie daj Bóg rodzic sobie tego nie życzyć będzie.....

Rainbow - a ja w Olsztynie mieszkałam całe prawie życie:)

ide po Kajcika zaraz, dziś ma do 12:15 - jeden taki dzień. W inne do 15 są lekcje. A wtorki to w ogóle kosmos: po szkole francuskiej, od 16 do 20 szkoła polska:)

Fifi ja po moich przejściach ( po Twoich też ) powiedziała bym tak : jedź na IP na położniczy, powiedz ze ci sie brzuch stawiał i sie martwisz i prosisz żeby spradzili czy wszystko ok.
Ja nie czułam praktycznie stawiania sie macicy a szyjka poszła i rozwarcie sie zrobiło już w 22 tygodniu. Nie mam pojecia jak leżeć plackiem z małym dzieciem w domu :( . A już najgrosza perspektywa lezeć w szpitalu do końca ciązy :( Lepiej 3 razy pojechać niepotrzebnie niż raz nie jechać

Fifka jestem tego samego zdania co Anisen, zbieraj sie na IP jak nie dasz rady do lekarza.

Rainbow witaj

Inomama to ten twój chłopak to prawdziwy zuch, i bedzei znał pięknie 2 a pewno nawet więcej języków

Fifka - jedz...musisz byc pewna ze wszystko ok....W takich sytuacjach to powinna cie zobaczyc poza kolejnoscia nawet chyba.
Vinga - gratulacje dla Natka!!! Super chlopak :) Ale jeszcze bedziesz blogo wspominac czasy kiedy sie nie przemieszczal sam :)
Dona - wspolczuje chorobska...oby przeszlo jak najszybciej!!! Zreszta my tes sie ciahgle zmagamay z kaszlem I katarem malego.

Ja ciagle na antybiotykach I lecze ten pecherz...no I chyba znow jakas infekcja sie przypaletala :( mam juz doooooscccc :( chyba tym razem to rekacja poantybiotykowa bo swedzi, piecze itd...A jak mowie o tym lekarzowi ogolnemu to twardo sie upiera ze w cziay nic sie dopochwowo nie daje :( Juz mnie zalamuje... :( A jaelsi bede musiala isc do gina to znow zabule 150 euro tylko po to zeby mi cos przepiszal na grzybice....zalamka poprostu :( plakac mi sie juz chce...

No I zaraz sie chyba zalamie...:( wlasnie dzwonilam do przychodni zeby zapytac o wyniki moczu ktore doctor wzial do badania w zeszlym tyg...bo mieli poslac do labu do szpitala...I mi babka mowi ze probka czysta...Nosz kur.... to skad byl ten bol I pieczenie wtedy...A druga sprawa to jesli tak...to czemu ten lekarz (ktory zreszta byl na zastepstwie) nie zadzwonil zebym nie brala tego anybiotyku skoro probka czysta :(
Moze teraz sie nabawilam grzybicy tylko dlatego ze bralam ten sku...antybiotyk...No poprostu zalamka :( juz nie mam sily...

Ostatnia edycja:
Anbas kurcze to faktycznie cos cie dopada, a znieczulica niektorych lekarzy tez mnie denerwuje, tak trudno zadzwonic i powiedziec zeby nie brac antybiotyku

reklama
Hej dziewczynki :)
Anbas 150e aż???? Ło matulu to gdzie ty chodzisz, że tak zdzierają :-)

Witam nową koleżankę, co do suwaczka, klikasz na jakiś nasz suwaczek i ten przekieruje Cię na stronę z suwaczkami, wybierasz parametry, później wchodzisz na forum, na "ustawienia"- po lewej w panelu masz"edytuj sygnaturę" i tam wklejasz wygenerowany kod :happy2: zapisujesz i gotowe:happy2:

Do góry