reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Blue, piękną perspektywę przede mną roztaczasz:-D Ja jednak mam nadzieję że gin wie co mówi i raczej urodzę po terminie skoro na każdym badaniu mi powtarza że maluch jest o tydzień za mały:rofl2:

Fifka, trzymam kciuki aby to był fałszywy alarm - jej jakie to szczęście że umiesz wyłapać jakieś niepokojące objawy, dużo dziewczyn pewnie by nawet nie wiedziało że coś się dzieje...

reklama
hej ja na chwilke, dziecko mi telefon zepsolo wiec bedzie mi ciezko do was xagkadac, bow tel podczytuje na bierzaco a na tablecie nie dam rady. tak wiec puki nowego tel nie kupie bedzie mnie mniej.

Fifka kontaktuj się z lekarze koniecznie. Lepiej to sprawdzić. Ja nie wiem nawet jak tą szyjkę sprawdza się.
A skąd jesteś bo patrzę, że też z podlasia

Marika ja już cię pytałam o to samo bo pisałaś ze Twoje próbki są badane w Białymstoku :-) A ja tam właśnie mieszkam!

Dzięki dziewczyny! Nie chce jechać na IP bo co ja im powiem? :no: ostatnio miałam dwa dni niezłej harówy - sprzątanie domu i latanie po mieście żeby pokazać koleżance miasto... do tego od pewnego czasu męczą mnie skurcze ale uznałam je za te przepowiadające bo nie zdarzają się często i nie zauważyłam żeby następowały jakoś "po sobie". Jutro pojadę to skontrolować.

Fifka to całkiem niedaleko. Mój lekarz jest z Białegostoku, Dr Tomasz Leśniewicz. Ojciec pana doktora dr Ryszard Leśniewicz robi USG genetyczne na Parkowej.
A ty maszeruj jutro do gina, bo niepokojące to co piszesz. Ale pewnie to fałszywy alarm

Fifka nie strasz!! oby wszystko bylo ok jak wolisz przeczekac do jutra to no spa i nie wychodz z łóżka!! mam nadzieje ze to jedna nie to, ale zwykla infekcja... trzymam kciukasy i caluje!!

Marika ja jeśli już to bardziej do Arciszewskich chodzę :-) hehe może kiedyś nam się spotkać uda! :-D

Aniu
nie... dzisiaj nie bo ja wiem jak to wygląda na pogotowiu... jak powiem ze mam bóle to profilaktycznie będę leżeć w szpitalu a mam małe dziecko więc wole tego uniknąć... :no:

Jutro moja gin przyjmuję to pojadę miedzy pacjentkami na kontrolę. Nie mam pewności bo nie jestem lekarzem i nie chce się tam macać - bo tym można dopiero problemów narobić... :zawstydzona/y: pamiętam jednak jak wsadzałam luteinę i jak wtedy wyglądała szyjka w rozwarciu (a od 32 tygodnia chodziłam z rozwarciem) i doskonale pamiętam ten zapach i konstystencję czopu śluzowego... bo długo mi odchodził.

reklama
Do góry